Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kadının mağdur olduğu konuda bile erkeğin pipisinin aciliyetini sorguluyo millet,ne diyelim ki

Ben büyük acı duyduğum olaylarda kilitlenirim adeta.konuşamam yazamam ne yapacağımı bilemem vs vs vs.bu konuyu İki gündür takip ediyorum hislerimi düşüncelerimi şuan yazabileceğimi düşünüyorum.Konu sahibi umarım yazdıklarımı okursun beni iyi dinle lütfen.bu dünya da hiçkimsenin hiçkimsesi yok herkes tek.tüm sülalesi arkasında olan bi kadının başına da senin yaşadığın veya benzeri bi çok olay gelebilir.öncelikle ben tekim benim kimsem yok düşüncesini aklından sil.ve hemen savcılığa suç duyusurunda bulun.lütfen,lütfen...başından ne geçtiyse anlat.hayati tehliken olduğunu adamın seni öldürebileceğini sana yaşattığı ne varsa anlat.seni kadın sığınma evlerine alırlar.adresini kimse bilmez gerekirse başka şehirdeki kadın sığınma evine almalarını talep et.adresin gizli tutulur kimse bilmez nerde olduğunu.lütfen hayata sımsıkı tutunmak için bunu yap lütfen.başına ne gelirse gelsin,ne durumda olursan ol düzeltilebilir herşey yoluna girebilir sen istedikten sonra.yalnız değilsin binlerce kadın var ölüm tehditleriyle,ölüm tehlikesiyle kadın sığınma evlerinde kalan adresleri gizli tutulan.ben ne yazacağımı bilemiyorum daha fazla.senin için en doğru olanı idrak et ve uygula.

Yahu millet can dersinde siz ve arkadaşınız pipi derdinde. Zaten ne oluyosa ondan oluyo ya neyse. Duyarlılığınız, insanlığınız sıfır madem bari birazcık olsun utanmanız olsun

Istanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet
S*çtın sıvadın deyiminin vücut bulmuş cümlesi (!)

Arkadaşlar demek istemiyorum ama hani derler ya kötü haber tez duyulur yani kızımıza kötü birşey olmuş olsaydı ölüm gibi duyulurdu illaki içimi karartmamaya çalışıyorum ama günlerdir aklımda hep soru işareti elimiz kolumuz bağlı kalmak ne acı ve maalesef dua etmekten başka çaremiz yok

Konu gercekmi hepsini okuyamadim Kazen abi konuya el attimi acaba .

Bakmis simdi gordum

Yapmayın böyle şeyler. Derdin ne bilmiyorum ama istersen özelden mesaj atabilirsin bana dinlerim. Bir ay öncesinde aynı şeyi denemiş biri olarak YAPMA diyorum. Çünki inan bana kimse senden daha değerli, önemli değil. Ve bunu yaptığın zaman işler daha iyiye gitmiyor

kizlar hic sevmedigim bisey rica ediyorum, 2 gündür foruma giremedim dogru dürüst.. bu olayi eksi de gördüm ama gelismeleri bilmiyorum özetleyebilecek var mi?

kizlar hic sevmedigim bisey rica ediyorum, 2 gündür foruma giremedim dogru dürüst.. bu olayi eksi de gördüm ama gelismeleri bilmiyorum özetleyebilecek var mi?

Bir arkadaşımız yerel gazetecinin söylediklerini aktardı bize 195 inci sayfada var yorumu
Alıntıları oku canım

konuyu açanın profiline girip yazdığı mesajlardan konuyu anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…