H Hogatha eğer okuyorsan bize ulaş lütfen, özellikle de
Bu işi iyice bulandırdı
çünkü malesef ki son yazdığında bir ton hadise oldu, psikolojisi altüst bir kadınyazacağını zannetmiyorum
Onun olduguna eminmiyizkafamda deli sorular
Bende göremedimBu işi iyice bulandırdı
Hesaplarını, telefonu ele geçirdi
En son neye bakmış
Göremiyorum şu an
umarım, resmen uyuyamıyorum sabah uyanınca bu kızı düşünüp foruma bakıyorum gözlerimi tam açamadanEvet aslinda oda olmayabilir allak bullak oldum . Insallah odur bize birseyler yazar
bu şekilde tahrik edici yazmayalım kıza zarar verebilirBu kadar nasil duyuldugunu merak etmistir manyak herif
26 dk önce konuşmakla meşgul yazıyorBu işi iyice bulandırdı
Hesaplarını, telefonu ele geçirdi
En son neye bakmış
Göremiyorum şu an
Insallah burada yazilanlari görür de cesaretibi toplar kizcagizOf Allahım nedir bu kaos hogatha canım korkma sakın bizi görüyorsan bizim gücümüzü hisset güzel kardeşim hiç kimseye boyun eğme senin için uğraşan çok insan var yüz çevirme KORKMA lütfen
Nedemek oluyor bu?26 dk önce konuşmakla meşgul yazıyor
Özelden çok yazan oldu26 dk önce konuşmakla meşgul yazıyor
uyuşturucudan kasıt ot vs. olabilir bu tarz şeyler yatıştırıcı görevi görür. Eğer daha ağır bir şey olsaydı bence polis daha farklı davranabilirdi. Sahi neden kan testi yapılmadı orayı bilmiyorumAmcaoglu duyulmasini istemeseydi buraya yazmadan önce de telefonu elinden alabilirdi degilmi? Neden simdi illa elinden alsin ki?
Bence o yaratik biliyor kizin bisey yapmicani yada yapamicani. Konu sahibi de korkudan yazmiyor olabilir sonucta tehdit ve uyusturucu altinda ...
İnşaAllah canın endişeliyim kaç gündürInsallah burada yazilanlari görür de cesaretibi toplar kizcagiz
Kan testinin yapilmamasini bende anlamadim ki. Ne bicim doktor bunlaruyuşturucudan kasıt ot vs. olabilir bu tarz şeyler yatıştırıcı görevi görür. Eğer daha ağır bir şey olsaydı bence polis daha farklı davranabilirdi. Sahi neden kan testi yapılmadı orayı bilmiyorum
Evet mesaja tıklayınca da yazıyor, okurken yani. Ama birine yazdıysa bize söyler zaten ben konuştum diye bekleyelim bakalımÖzelden çok yazan oldu
Okurken yazıyor görünür mü?
O ne demek ki25 dk once konusmakla mesgul yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?