Bunu gözardı etme demek. Anlamak bu kadar zor olmamalıydı ya?ayrıca bu "Bilin istedim(nokta)" nedir ya
İnanasım gelmiyorBunlar konu ile ilgili son aldigimiz yorumlar . 195. sayfa .
Ah be kuzucum.. o kadar cok uzuluyorum ki senin durumundaki kadinlara , hayat ne kadar zor , insallah kurtulursun bu adamin elinden , denecek baska bir sey yok gercekten..Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evether olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Aslında en büyük sorun kimsesiz olmasi yalnız olması bence.kız nasıl korkutulmussa arada bir yardım çığlığı atıyor sonra yine korkup susuyor yanında kimse yok çünküSuper yorum malesef caresizlikten korkudan kimsesizlikten kac kadin susuyor oluyor olduruluyor iskence goruyor
Keske biri ozet gecse noldu konu ne.dua ederim valla
Belki kendisi istemiyordur nikah kıymayı?Merak ettigim 2 konu var.
Birincisi 26 yasinda neden imam nikahi var da gercek nikahi yok? Genelde kucuk yasta evlendirilenler ya da ikinci ucuncu esler imam nikahli oluyor biliyorsunuz.
Ikincisi cocugu var mı?
Bunlar konu ile ilgili son aldigimiz yorumlar . 195. sayfa .
Hayır değilimam nikahı suç değil mi?
burdan yürüyememiş mi polisler?
avukat varsa cevaplayabilir mi lütfen..
imam nikahı suç değil mi?
İmam nikahi suc degildir..imam nikahı suç değil mi?
Hayır değil
Çünkü ortada, yasal yollu akit yok
Suçsa bile inkar edilir, ispatı yok
Sen tecavüzü meşru göstermek içinimam nikahı suç değil mi?
Ya sunu anlamiyorm darp var tecavuz var.bide sikayetci misin diye sormak garip degil mi bu kadari nasil yetmez aklim almiyor kafayi yocem dunden beriKızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evether olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
O kisimda cok celiskiler var . Ben de 100. sayfadan basladim . Kazen kizi banliyor. Gercek isen beni ara diyor. Kiz endiseli uzgun konusuyor. Kazen 183'u ariyor bunun uzerine. Polis gidiyor. Polis gittiginde kapi kapali . Cilingir cagiriyorlar. Bu arada hala adam kizi hala darp ediyor dendi. Kiz sikayetci olmamis.
evet o kısımları okudum.
onu da sordum hatta gözle görülen darp varken illa şikayetçiyim demesine gerek varmıydı?
kanunları baştan yazasım var.
Sen tecavüzü meşru göstermek için
İmam nikahı bahanesi mi sordun?
Fark etmiyor gerçi
Kız istismarı kabul ederse, jinekolojik muayenede belli oluyortecavüz. Şikayetçi oldurulmamış bence
Elmayra mı?Bu konuda kıza yüklenen eski ve kıdemli üyeler belki hatırlarsınız eskiden buraların böyle ağası olan bir üye vardı herkese sert yorumlar yapardı hele aldatma konularinda süper ahkam keserdi ve bir gün aldatildi.hem de kocası onu arkadaşıyla aldatmisti. boşandı yada buradakilere öyle dedi bilmiyorum dışardan takip ederdim onu. sonra o kendisini aldatan adamdan hamile kaldı tekrar evlendim dedi.
Bu kadın maddi gücü olan kendine göredik duran ailesi hep yanında olan güçlü bir kadındı ama kendisini defalarca aldatan adamdan çocuk bile yaptı.
Diyeceğim o ki böyle kadınlar bile cesaretsiz davranirken ruh sağlığı yerinde olmayan hayatta yapayalniz kalan bir kızın korkmasi tedirgin ve güvensiz olmasi çok normal.
Tabi kievet o kısımları okudum.
onu da sordum hatta gözle görülen darp varken illa şikayetçiyim demesine gerek varmıydı?
kanunları baştan yazasım var.
Aslinda uyusturucu konusunda sikayete gerek yok resen takip edilir ama polislerin bilgisi olmamis sanirim?yok hayır kadın şikayetçi olmaya korkuyor ya.
polislerin yürüyebileceği bir delik bulmaya çalışıyorum.
resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasaktı ya bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?