Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Ben imam nikahı uyduruldu diye düşünüyorum, korkutulmuş sindirilmiş bir genç kız var korku sarmalından çıkamıyor, mücadele edemiyor, bu toplum baskısını yaşayan Kadınlardan sadece biri, bir hayat kuramayacagını düşünüyor ki buna toplum izin vermez zaten, kaç konu Açılıyor burda dulum diye sevgilimin ailesi istemiyor, kaldı ki anlattığına göre dul bile değil insanlığı unutturulmuş bir kadın ne bekliyorduk ki güçlü Olmasını mı, bizim paşa oğullarınız Aslan oğullarımız pipisi beyninden önde olan oğullarımız varken bu düzen değişmez, bu arada oğlan annesiyim, dilerim onu bu canavarlar gibi yetiştirmem, kız arkadaş sayısını övüne övüne anlatan bir evlat değilde kalbini fetheden yarini öve öve anlatır

Super yorum malesef caresizlikten korkudan kimsesizlikten kac kadin susuyor oluyor olduruluyor iskence goruyor

ben o kişilerle aynı fikirde değilim o yüzden twetledim.
kadının utanacak olması ölmesinden iyi.
bir kere bile daha tecavüze uğramasından iyi.
psikolojisi zaten bozuk daha ne kadar bozulacak.

Bir de burda kizi elestirenleri anlamiyorum yasamadiginiz konu hakkinda konusmak cok garip bir durum suna benziyor

Bir sinava girmeyip ben su kadar puan alirim demek gibi o zaman sinava gir o puani al derler.

Kotu seyler yasayan insanlari o kunuda hic aci cekmemis insanlarin yargilamasi da gercekten tuhaf.

Merak ettigim 2 konu var.
Birincisi 26 yasinda neden imam nikahi var da gercek nikahi yok? Genelde kucuk yasta evlendirilenler ya da ikinci ucuncu esler imam nikahli oluyor biliyorsunuz.
Ikincisi cocugu var mı?

Arkadaslar son durum nedir?
Konu sahibinden haber varmi?
Keske biri ozet gecse noldu konu ne.dua ederim valla
Konu sahibi gece intihar edeceğim diye konuyu açtı başta fake sanıldı ama gerçek olduğu kızın kazenle iletişime geçmesiyle ortaya çıktı 183 ekipleri ve polis eve geldi ama kızı alana kadar şerefsiz herif darp etti bütün apartman polis şahit oldu kız hastaneye adi şerefsiz karakola gitti sabah ta kız şikayet etmeyince geri serbest kaldı şahıs. Burada bir arkadaşımız karakola gidip bilgi aldı olay gazetelere vs yansıdı

Birincisi 26 yasinda neden imam nikahi var da gercek nikahi yok? Genelde kucuk yasta evlendirilenler ya da ikinci ucuncu esler imam nikahli oluyor biliyorsunuz.
Ikincisi cocugu var mı?

imam nikahı nerden çıktı?
ben görmedim öyle bişey.

Ikincisi cocugu var mı?

Belki imam nikahi da yok yalan attilar ortmek icin.
Ya da zaten tecavuze kilif icin zorla kiydirdilar.

Hadi ya.yarin 200 sayfa okunacak konum var desenize

Pardon soylemeyi unuttum kiz iyiymiş duyduguma gore

Bunlar konu ile ilgili son aldigimiz yorumlar . 195. sayfa .

Ikincisi cocugu var mı?
Muhtemelen adamı masum göstermek icin imam.nikahi var diyorlar. Kendilerince meşrulaştırıyorlar işte.

Tsk edeirm ondan sonra bi gelisme varmi? Kizin durumu nasil?

Ekşide biri tecavüz kontrolünde bulgu bulunamamış diye bişey yazmış ne kadar doğru bilemem

Oyun bitti dedin kazan bu nedemek oluyo sorafa gunah boynunuza dion

Kuzu sen çok geride kaldın. Kazen kızla konuştu,kız doğruyu söylüyor. Polis yönlendirdiler,kızı ve adamı alıp karakola gitmişler fakat kız şikayetçi olmadığını söylemiş. Ama baya darp edilmiş. Son durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…