• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

şimdi arkadaşa bu bilgileri veren gazeteci sallamış da olabilir. işte onlar imam nikahlı ,geçen sefer kafede görmüştüm, bunlar kavgayla ünlü vs diye. niye olmasın. ayrıca imam nikahı nikah değildir. bağlayıcılığı yok. artı o da zorlamayla yapılmış olabilir. imam nikahıyla zorla kimleri evlendiriyolar hepimiz gayet iyi biliyoruz. diğer bi husus da ne olursa olsun işin içinde darp varsa şikayet sorma olayını cidden anlamıyorum bu mantığı

E yani hasta biri . Sağlıklı karar veremiyor, siz neyi yargılıyorsunuz . Hala yardıma ihtiyacı var hem de şimdi daha fazla.
Sorun bu işte.
Yardım edilmesine izin vermiyor.
Dolayısıyla el kol bağlı.

Sorun bu işte.
Yardım edilmesine izin vermiyor.
Dolayısıyla el kol bağlı.
Vermiyor demiyelim , veremiyor . Psikolojk rahatsızlığı olan bir insan sağlıklı karar veremez. O adam bunu kullanıyor. Kız izin vermiyor diye öylece kenara mı çekilecek herkes :( bir şey yapılabilmeli.

Vermiyor demiyelim , veremiyor . Psikolojk rahatsızlığı olan bir insan sağlıklı karar veremez. O adam bunu kullanıyor. Kız izin vermiyor diye öylece kenara mı çekilecek herkes :KK43: bir şey yapılabilmeli.
Maalesef başka haberlerde de gördük.
Kadın sokakta tekme tokat dayak yiyor. Polis geliyor ve kadın polislere kızıp kocasının koluna girip evine gidiyor.
Bu kadına kim ne yapabilir?

Bu konuda kıza yüklenen eski ve kıdemli üyeler belki hatırlarsınız eskiden buraların böyle ağası olan bir üye vardı herkese sert yorumlar yapardı hele aldatma konularinda süper ahkam keserdi ve bir gün aldatildi.hem de kocası onu arkadaşıyla aldatmisti. boşandı yada buradakilere öyle dedi bilmiyorum dışardan takip ederdim onu. sonra o kendisini aldatan adamdan hamile kaldı tekrar evlendim dedi.

Bu kadın maddi gücü olan kendine göredik duran ailesi hep yanında olan güçlü bir kadındı ama kendisini defalarca aldatan adamdan çocuk bile yaptı.

Diyeceğim o ki böyle kadınlar bile cesaretsiz davranirken ruh sağlığı yerinde olmayan hayatta yapayalniz kalan bir kızın korkmasi tedirgin ve güvensiz olmasi çok normal.

Kızlar ne güzel dayanışma içindeydik, neden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz? Hayal kırıklığınızı birbirinizden çıkarmayın. Herkes en iyisi olsun istedi, herkes bir kadının yardım çığlığına kulak verdi, birinin hayatına umut olmak istedi. Herkes kendince doğru olanı yapmaya çalışıyor. Ben ilgilenen herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Kızlar ne güzel dayanışma içindeydik, neden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz? Hayal kırıklığınızı birbirinizden çıkarmayın. Herkes en iyisi olsun istedi, herkes bir kadının yardım çığlığına kulak verdi, birinin hayatına umut olmak istedi. Herkes kendince doğru olanı yapmaya çalışıyor. Ben ilgilenen herkese kendi adıma teşekkür ederim.
+1000
Niye böyle bir konuda birbirimize giriyoruz
Biz destek olalım umarım oda kurtulur

Maalesef başka haberlerde de gördük.
Kadın sokakta tekme tokat dayak yiyor. Polis geliyor ve kadın polislere kızıp kocasının koluna girip evine gidiyor.
Bu kadına kim ne yapabilir?
KARDES SEN CUMHURİYET BASSAVCİSİSİ MİSİN? HSK HAKİMİ MİSİN? NERDEN BİLİYOSUN DAVANİN NASİL SONUCLANACAGİNİ? İnsanlarin neden umudunu, azmini kiriyosun? Amacin ne? UYUSTURUCU KULLANAN KULLANDİRTAN ALAN SATAN HER TURLU SUCLUDUR RESEN TAKİP EDİLİR TCK EDİN BİR TANE. KİYASLAYİP DURMA

Bari kendisi gelip bizi haberdar etseydi .
Şimdi ne durumda kimbilir ...

İlçeden bilgi veren kimdi ya, nicki neydi?
Korkuyordu akşam, sabah da farklı anlatması başına iş gelmesinden korkması mı?

offff çok abarttınız ya
kızın parası yok, işi yok gücü yok, gelmiş 26 yaşına
biriyle evlendirilmiş, aylardır cinsel olarak da kullanılmış, dayak da yemiş

şimdi bu kız şikayetçiyim dese ne olacak?
onun bakış açısıyla (asla benim değil):
evsiz yurtsuz kalacak, yaşadığı yerde adı çıkmış olacak
bakire olmamış olacak, kirli olacak
parası olmayacak, yiyeceği ekmeği olmayacak
sığınma evinde belli bir süre kalabilir, sonra ne olacak? iş bulacaklar da o iş ne olacak? ne kadar kazanacak? kazandığı azıcık parayla nasıl geçinecek? nasıl sürünecek?
şikayetçi olduğunda, imam nikahlı kocasının ailesi onun peşini bırakacak mı? rahatsız etmeyecekler mi?
şikayetçi olursa ve adam "imam nikahlı" diye serbest bırakılırsa bu kıza neler edecek?

bu psikolojiyle cafeye de gitsen arayabilir misin polisi?
polis gelince evet tecavüz diyebilir misin?
düşünsenize bir adam sürekli dövdüğü bir kadınla neden evli kalır? dövmeye devam edebilmek için, cinsel yönden
kullanabilmek için
kim olursa olsun, bu durumdan memnun olma ihtimali olabilir mi?
memnun olan insan, hadi konu açar da @Kazen'i arar mı? evet ben gerçeğim der mi?

kıza bir cesaret gelmiştir dün, sonra dayağı yiyince yine caymıştır
sindirilmiş hayattır, olamaz mı?
nasıl yetiştirildiğini biliyor muyuz? hangi zihniyetle?

oh memnunmuş, hak etmiş-miş vs vs
çok abartıyorsunuz
Dusunceme tercuman olmus bu yazi
Bu kiz intihar etse, iyi olmus sikayetci olsaydi diyecekler var

Şuna inanıyorum
Bir çok kadin mağdur psikolojisine giriyor tek bir adım atmaya korkar hale geliyor

Kiza bipolar vs. Denmesinden bile şüpheleniyorum ailesi zaten hasta yalan söylüyor vs. Seklinde oğlanı kurtarmaya çalışıyor olabilirler
ya işte olay sırf kapansın diye onlar zaten imam nikahlı diye gazeteci söylemiş olabilir. madem onlar o kadar mimli polis kapının önünde niye kapıyı bulamamış. adam madem o kadar ünlü polislerin önünden yürüyüp geçmiş. ondan sonra da çilingir beklenmiş. absurd. şimdi de kıza o zaten bipolar vs deniyor. olay karartılmaya çalışılıyor gibi hissediyorum

Kızlar internetim yoktu giremedim yaaa çok merak ettim son durum nedir umarım iyi gelişmeler vardır güzel şeyler söyleyin lütfennnnn :(

Kesinlikle doğru tespit burada kızımız karalaniyor :( bu kadar kendi içinde celisemez herşey lütfen sakinliği koruyalım.
ya işte olay sırf kapansın diye onlar zaten imam nikahlı diye gazeteci söylemiş olabilir. madem onlar o kadar mimli polis kapının önünde niye kapıyı bulamamış. adam madem o kadar ünlü polislerin önünden yürüyüp geçmiş. ondan sonra da çilingir beklenmiş. absurd. şimdi de kıza o zaten bipolar vs deniyor. olay karartılmaya çalışılıyor gibi hissediyorum

Arkadaslar son durum nedir?
Konu sahibinden haber varmi?

Back