• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Konu sahibi hiç korkma şikayetçi ol bak hepimiz arkandayız .

Bitsin artık kadına bu şiddet bu hakaret bu ülkede kız bebek olarak doğmak kadın olarak yasamak suç Olmasın !

Aynen korkma eger korkundan susuyorsan sikayetci ol avukatlar zaten yaninda olur olmazsa inan bizler sana destek oluruz yeterki susma boyun egme yasadiklarina

Arkadaşlar özet geçebilir misiniz ?
Sorun nedir avukat arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Babasini kaybetmis bir kizcagiz amcasini oglunun tecavuzune ugramis uyusturuya alistirilmis ve suan sikayetci olamiyor korkuyor muhtemeln o sapiktan dun gece kazen gorusmus ama sonuc yok

Arkadaşlar
7den 77ye okuyan var burayı
Örnek olmak zorundasınız
Argo yok
Polemik yok

Şu an bu başlık emsal, kirletmeyin
Lütfen

Herif, bilmem ne yerine
Sadece kötü şahıs yazıverin
Zorba yazıverin

Lütfen, dikkatli yazın
Birilerine uzanır bu satırlar
Dokunur
Örnek olun,
İyi örnek olun

Şu konu baskaymis adamla imam nikahliymis diyenlerin agzina terlikle vurasim var.tecevuz diyoruz bunun suc oldugunu anlatmak zorunda kalmayalim lutfen.darp edilmis kiz uyusturucuya alistirilmis kuzeni bunu yapmis annesi terk etmis polise guvenememis evet insan bu hayatta annesine guvenemezse kime guvenebilir.suan kiz kuvvetle muhtemel o evde daha beter dayak yiyor.dunun hesabi soruluyor.yok mu yapacak bise yani bu mudur

Yazmak istedigim o kadar cok sey var ki. Sonra diyorum, ben yerinde olsaydim ne yapardim? Buyuk ihtimalle aynisini. Boyle manyak, ruh hastasi, insan kiligindaki seytanlar oldugu surece kadinlar hep ezilecek.

O zaman önce kimliğini doğrulat.
Ondan sonra sana güvenmesini iste.
Belki erkeksin, belki fırsatçısın vs vs.
Yapmayın lütfen başka bir üye de benle yaşa demişti ki art
Elmayra mı?
Haklısınız. .
Aslında dayak yiyenler anlar karşı tarafın öldürme potansiyelinin olup olmadığını.
Buradan git polise,oraya buraya demek çok kolay.
Sabah gördüm ben de konuyu.
Açıkçası 2 sene mi gizlenerek geçirmek zorunda kalmış biri olarak tek bir yorum dahi yapamadım.
Başınıza bir bela aldıysanız ondan sağ selim kurtulmak için plânlı programlı hareket etmeniz gerekir.
Her dayak yiyene "hemen git uzaklaştırma kararı aldır" diyemem ben mesela.
Hadi içeri de attırdınız diyelim.
Çıktıktan sonra yaptığınızı yanına bırakmama ihtimali de var.
Adam kapıya pompalı tüfekle dayandıysa kavga de edemezsiniz. Sakin sakin konuşursunuz. Aynı şekilde höthöt yaparsanız sonu feci olur.
Ruh hastası adamlardan kurtulma yolları burada yazılanlar kadar dandun olmuyor.
Evet ruh hastası bir adam ile uğraşmak bir sanat... Ben kendi ayakları üzerinde durabilen üstelik sivri dik bir tip olan ben bile korktum 6 senem geçti çünkü adamın kaybedecek bir şeyi yoktu aileme zarar vermesin diye idare ettim çok şiddet olayımız olmadı ama başka bir kadın olsaydı cesedi çıkardı.... Sonunda kendi eli ayağı ile gitti hala suyuna gidiyorum çocuğu kullanmasın diye kullanmaya kalktığı an çocuğun çantasını veriyorum eline canıma minnet okul parası da olmaz hayatımı yaşarım diyorum anında ortadan kayboluyor 2 ay kafam rahat çünkü onu tanıyorum göremezsin dersem kaçırır bile... Yaşamak çok farklı bazı şeyleri....

Şu konunun her bir sayfasını okudum gün boyunca, hikaye o kadar bilindik gidiyo ki.

Dünyaya kapalı, kendi çarpık kuralları etrafında dönen bi çevrede, saçma sapan insanlarla bi şekilde 20li yaşlarının ortasına gelmiş bi kadın var.

Başında ölmek üzere olan bi baba. Aç kurt gibi etrafına dizilmiş akrabalar. Her biri bi köşeden çekiştiriyo, her biri başka bi şeyin peşinde. Biri üc kuruşluk mal mülkün, biri kızın kendisinin. Her kafadan bi ses, en çok onlar biliyolar, hep onlar konuşuyolar.

"Kız sahipsiz kalmasın" diyolar, kadın bi yerde hayvan çünkü, tasmasını tutacak bi sahip gerek.

"Başında bi erkek olsun" diyolar. Kadın kendine, ailesine yetemez cünkü.

Çünkü yetemesin diye, kendi başında hayatta kalamasın diye, kendi kararlarını alamasın, kendini koruyamasın, her denilene boyun eğsin diye bebekliginden beri başlıyolar kolunu kanadını kırmaya. Çok da başarılı oluyolar üstelik. Siz sayfalarca dil dökün, saatlerce anlatın yine onlara boyun eğer. Kökü o kadar derin bi kabus ki çıkaramıyosunuz kalplerinden.

Sonra başına koruyucu diye bir "koca" dikmek gerekiyo; uyuşturucu bağımlısı kuzen şahane bi seçenek.

Seçenek dediysem kızın bi şey seçtiği yok tabi, akbabaların ay pardon akrabaların işi o. Hem kız aile içinde kalmış olur daha ne. İmam nikahı da sosu olmuş hakikaten. Evlilik varsa tecavüz olmaz cünkü.

Sonra biz bekliyoruz ki kız sağlıklı bi birey gibi davransın, hakkını arasın, şikayetçi olsun, yardım alsın. Kızın bunlardan haberi var mı acaba?

Başka bi dünyanın varlıgını bilmeden her seye razı olması o kadar dogal ki. Hele de işin içine uyusturucu girince, orta halli bi yoksunluk halinde her seyi affedebilir, her seye evet diyebilir. Yeter ki sonunda istedigini alsın.

Belirsizlik o cehennemden daha korkunç olabilir mi, evet olabilir.

Kızın en yakın akrabaları, yaralarımı sarsın diye sıgınacağı aile büyükleri kim; onu uyuşturucuya alıştıran tecavüzcüsünün ana babası. Oglunuzun zulmünden size sıgınırım mı diyecekti? Demezler, demiyolar.

Bizim burada sosyal medya dedigimiz yer onun için yasadıgı kücücük yerde herkesin basına gelenleri ögrenmesi. Ögrendiklerinde yardım mı edecekler, acıyacaklar mı, ayıplayacaklar mı? Yeni zalimler mi türeyecek yoksa? Nasıl olsa cesaret edemez, nasıl olsa korkuyo, nasıl olsa bagımlı kimse söylediklerini ciddiye almaz diye başkaları da kötülük mü etmeye baslayacak yoksa?

Devlet bu konuda baştan ayağa iflas etmiş zaten. En ücra karakolda masa başında oturan polis memurundan başlayıp en tepede oturanlara kadar zihniyet sorunlu. Kadına bakış acısı sorunlu, cocuga bakıs acısı sorunlu.

Şu konunun her bir sayfasını okudum gün boyunca, hikaye o kadar bilindik gidiyo ki.

Dünyaya kapalı, kendi çarpık kuralları etrafında dönen bi çevrede, saçma sapan insanlarla bi şekilde 20li yaşlarının ortasına gelmiş bi kadın var.

Başında ölmek üzere olan bi baba. Aç kurt gibi etrafına dizilmiş akrabalar. Her biri bi köşeden çekiştiriyo, her biri başka bi şeyin peşinde. Biri üc kuruşluk mal mülkün, biri kızın kendisinin. Her kafadan bi ses, en çok onlar biliyolar, hep onlar konuşuyolar.

"Kız sahipsiz kalmasın" diyolar, kadın bi yerde hayvan çünkü, tasmasını tutacak bi sahip gerek.

"Başında bi erkek olsun" diyolar. Kadın kendine, ailesine yetemez cünkü.

Çünkü yetemesin diye, kendi başında hayatta kalamasın diye, kendi kararlarını alamasın, kendini koruyamasın, her denilene boyun eğsin diye bebekliginden beri başlıyolar kolunu kanadını kırmaya.

Sonra başına koruyucu diye bir "koca" dikmek gerekiyo; uyuşturucu bağımlısı kuzen şahane bi seçenek.

Seçenek dediysem kızın bi şey seçtiği yok tabi, akbabaların ay pardon akrabaların işi o. Hem kız aile içinde kalmış olur daha ne. İmam nikahı da sosu olmuş hakikaten.

Sonra biz bekliyoruz ki kız sağlıklı bi birey gibi davransın, hakkını arasın, şikayetçi olsun, yardım alsın. Kızın bunlardan haberi var mı acaba?

Başka bi dünyanın varlıgını bilmeden her seye razı olması o kadar dogal ki. Hele de işin içine uyusturucu girince, orta halli bi yoksunluk halinde her seyi affedebilir, her seye evet diyebilir. Yeter ki sonunda istedigini alsın.

Belirsizlik o cehennemden daha korkunç olabilir mi, evet olabilir.

Kızın en yakın akrabaları, yaralarımı sarsın diye sıgınacağı aile büyükleri kim; onu uyuşturucuya alıştıran tecavüzcüsünün ana babası. Oglunuzun zulmünden size sıgınırım mı diyecekti? Demezler, demiyolar.

Bizim burada sosyal medya dedigimiz yer onun için yasadıgı kücücük yerde herkesin basına gelenleri ögrenmesi. Ögrendiklerinde yardım mı edecekler, acıyacaklar mı, ayıplayacaklar mı? Yeni zalimler mi türeyecek yoksa? Nasıl olsa cesaret edemez, nasıl olsa korkuyo, nasıl olsa bagımlı kimse söylediklerini ciddiye almaz diye başkaları da kötülük mü etmeye baslayacak yoksa?

Devlet bu konuda baştan ayağa iflas etmiş zaten. En ücra karakolda masa başında oturan polis memurundan başlayıp en tepede oturanlara kadar zihniyet sorunlu. Kadına bakış acısı sorunlu, cocuga bakıs acısı sorunlu.
+1000 iste boyle boyle sindiriliyor kadinlarimiz kizlarimiz!
Degerimiz yokki iste yok!!
Sonrada nara'lar atarlar ortalarda kadinlar bas tacimiz bilmem ne,boylemi bas taciyiz biz?!!
Yaziklar olsun!

Biri kısaca özet geçebilir mi lütfen. Son durum nedir?

Şu tür insanları "halkın güvenliğini" tehdit ediyorlar denilerek almalılar eğer yeterli delil varsa... Hiç bu tür soruları kurbana sormamak lazım "yok şikayetçi misin" değil misin diye. Çünkü belli ki kurbanların psikolojleri yerinde olmayacak, hatta dünyanın en aklı başında insanı olsa bile travma sonrası bir dönem psikoloji bozukluğu yaşayacaklar. Bu arada pardon insan demişim diyecektim ama şu dünyada insandan başka bu kadar kötülüğe meyilli bir varlık daha yok.

"Bunlar suc degil ama sen sikayetciysen tutuklayalim" gibi oluyor. Bence de sorulmamali.

Hepsini okudum konuların.
Ben de boşanmak üzere olan bir bireyim.
Dayak yedim,dövüldüm,sövüldüm kulak zarım patlatıldı. Buraya artık sorunlarımı yazmaya utanıyordum ki 2. üyeliğimi bu üyeliğimi açtım.
Herkes bana da dedi burda ''darp raporu alcaksın,baba evine gideceksin katlanmayacaksın'' baba evine gittim kocandır dendi geri gönderildim. 2-3 kere git gel yaşadım. En son evi bir terk ettim terk ediş o terk ediş. Şimdi peşimden sıyrıldı 1 aydır Allah'a şükürler olsun. Yeri geldi ben o evi terk ettikten sonra kızlarla kucak kucağa fotoğraf attı. Kalbime hançer saplanmış gibi hissettim. Yine herkes dedi tazminat aç nafaka al şunu yap bunu yap. Evet almam gerek,yapmam gerek bu benim hakkım ama ben sağ selim sıyrılmak istedim. Bi insan kocası başka kız buldu diye sevinir mi ? Ben sevindim. En azından benim peşimden düşer dedim. Şimdi avukat çekişmeli dava da dedi. 40 bin maddi 40 bin manevi tazminat yazalım 1000 lira nafaka yazalım. Yazdık ettik. Celb daha eline ulaşmadı o an o nafakayı tazminazı görünce aklı yerinden oynayacak adım gibi eminim. Saldırganlaşacak bana. Zarar verecek belki. Korkudan evden dışarı çıkmıyorum. Çıkamıyorum. Neden mi ? Sadece Şubat ayında 48 kadın cinayeti oldu o yüzden. Evet tek çözüm bu değil eve kapanmak değil haklısınız. Çok haklısınız ama.. Devlet birşey yapmıyor. Koruma kararı çıktı. Evimin önüne geldi seni seviyorum diye ne olacak şikayet etsem para cezası , 3 gün hapis cezası peki çıkınca ne olacak ? Daha beteri daha şiddetli biri.
Bakın hanımlar burda vur kır yaz şikayetçi ol demesi basit. Ama şiddet eğilimi olan bir adamla uğraşmak bir sanaat. Çok zor.

Arkadaşlar az önce mynet haber sitesinde %50 zihinsel engelli 14 yaşında ki yavrumuzu 40 yaşında ki komşusu istismar ederken çocuğun amcası suç üstü basmış haysiyetsizi şahıs ı aile jandarmaya teslim ediyor. Çocuğun uzman eşliğinde ifadesi alınıyor ve ne yazıktır ki yavrum 4 yıldır o sapık adi nin istismarına maruz kalıyor :(

Benim anlamadığım 4 yıldır bu yavrumuz istismar ediliyor nasıl bir anne baba özellikle anne evladını anlayamaz beynim durdu ya. Hiç mi çocuk belirti vermedi bu kadar mı bilinçsiz ebeveyn di bunlar :/ olayı amcası tesadüfen yakalamasa kuzum kim bilir senelerce o vahşeti yaşayacaktı :( çok korkunç ya nefesim kesiliyor inanın inşaAllah gerekli cezayı alır pislik herif.

Back