• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bunlar konu ile ilgili son aldigimiz yorumlar . 195. sayfa .
İnanasım gelmiyor
Haydi diyelim kız hasta
Bu denli emniyeti defalarca oyalayan hasta, dışarda olmamalı, yatarak tedavi görmeli.
Ki kızın akıl sağlığını polisler
Rapor aldırmaz mı adli tıptan
Oldukça çelişkili
Darp değil, bipolar hastalık

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Ah be kuzucum.. o kadar cok uzuluyorum ki senin durumundaki kadinlara , hayat ne kadar zor , insallah kurtulursun bu adamin elinden , denecek baska bir sey yok gercekten..

Ozellikle bunu alintiladim son sayfalarda soranlar olmus diye

Super yorum malesef caresizlikten korkudan kimsesizlikten kac kadin susuyor oluyor olduruluyor iskence goruyor
Aslında en büyük sorun kimsesiz olmasi yalnız olması bence.kız nasıl korkutulmussa arada bir yardım çığlığı atıyor sonra yine korkup susuyor yanında kimse yok çünkü

Burası bile keskinliği olmayan bilgilere güvenip boşa zaman harcadık diyen kadınlarla dolu

Keske biri ozet gecse noldu konu ne.dua ederim valla

Kazen kızla konuştu,kızın durumu kötüydü dün gece tir tir titriyormuş,polis gönderdi evine ve aldılar. Polisin geldiği sırada amcaoğlu kızı eve kapatıp tekrar darp etmiş,çilingir ile kapı açılmış en sonunda da kız şikayetçi olmadığını adam alkollü olduğu için darp ettiğini söylemiş.
Sonra serbest bırakmışlar ama baya darp edilmiş ve paikolojisi kötü bir haldeymiş.

imam nikahı suç değil mi?
burdan yürüyememiş mi polisler?
avukat varsa cevaplayabilir mi lütfen..

O kisimda cok celiskiler var . Ben de 100. sayfadan basladim . Kazen kizi banliyor. Gercek isen beni ara diyor. Kiz endiseli uzgun konusuyor. Kazen 183'u ariyor bunun uzerine. Polis gidiyor. Polis gittiginde kapi kapali . Cilingir cagiriyorlar. Bu arada hala adam kizi hala darp ediyor dendi. Kimi diyor ambulans geldi. Kiz sikayetci olmamis.

+ Uyusturucu bulundurmak uyusturucu kullanmakta suc.

imam nikahı suç değil mi?
burdan yürüyememiş mi polisler?
avukat varsa cevaplayabilir mi lütfen..
Sen tecavüzü meşru göstermek için
İmam nikahı bahanesi mi sordun?
Fark etmiyor gerçi
Kız istismarı kabul ederse, jinekolojik muayenede belli oluyortecavüz. Şikayetçi oldurulmamış bence

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Ya sunu anlamiyorm darp var tecavuz var.bide sikayetci misin diye sormak garip degil mi bu kadari nasil yetmez aklim almiyor kafayi yocem dunden beri

O kisimda cok celiskiler var . Ben de 100. sayfadan basladim . Kazen kizi banliyor. Gercek isen beni ara diyor. Kiz endiseli uzgun konusuyor. Kazen 183'u ariyor bunun uzerine. Polis gidiyor. Polis gittiginde kapi kapali . Cilingir cagiriyorlar. Bu arada hala adam kizi hala darp ediyor dendi. Kiz sikayetci olmamis.

evet o kısımları okudum.
onu da sordum hatta gözle görülen darp varken illa şikayetçiyim demesine gerek varmıydı?

kanunları baştan yazasım var.

evet o kısımları okudum.
onu da sordum hatta gözle görülen darp varken illa şikayetçiyim demesine gerek varmıydı?

Kimi diyor ambulans geldi. Geldiyse bu kizin uyusturucu kullanip kullanmadigi anlasilmadi mi? Sasiyorum buna.

Uyusturucu kullanmak bulundurmak suc degil mi.

Sen tecavüzü meşru göstermek için
İmam nikahı bahanesi mi sordun?
Fark etmiyor gerçi
Kız istismarı kabul ederse, jinekolojik muayenede belli oluyortecavüz. Şikayetçi oldurulmamış bence

yok hayır kadın şikayetçi olmaya korkuyor ya.
polislerin yürüyebileceği bir delik bulmaya çalışıyorum.
resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasaktı ya bir ara.

Bu konuda kıza yüklenen eski ve kıdemli üyeler belki hatırlarsınız eskiden buraların böyle ağası olan bir üye vardı herkese sert yorumlar yapardı hele aldatma konularinda süper ahkam keserdi ve bir gün aldatildi.hem de kocası onu arkadaşıyla aldatmisti. boşandı yada buradakilere öyle dedi bilmiyorum dışardan takip ederdim onu. sonra o kendisini aldatan adamdan hamile kaldı tekrar evlendim dedi.

Bu kadın maddi gücü olan kendine göredik duran ailesi hep yanında olan güçlü bir kadındı ama kendisini defalarca aldatan adamdan çocuk bile yaptı.

Diyeceğim o ki böyle kadınlar bile cesaretsiz davranirken ruh sağlığı yerinde olmayan hayatta yapayalniz kalan bir kızın korkmasi tedirgin ve güvensiz olmasi çok normal.
Elmayra mı?
Haklısınız. .
Aslında dayak yiyenler anlar karşı tarafın öldürme potansiyelinin olup olmadığını.
Buradan git polise,oraya buraya demek çok kolay.
Sabah gördüm ben de konuyu.
Açıkçası 2 sene mi gizlenerek geçirmek zorunda kalmış biri olarak tek bir yorum dahi yapamadım.
Başınıza bir bela aldıysanız ondan sağ selim kurtulmak için plânlı programlı hareket etmeniz gerekir.
Her dayak yiyene "hemen git uzaklaştırma kararı aldır" diyemem ben mesela.
Hadi içeri de attırdınız diyelim.
Çıktıktan sonra yaptığınızı yanına bırakmama ihtimali de var.
Adam kapıya pompalı tüfekle dayandıysa kavga de edemezsiniz. Sakin sakin konuşursunuz. Aynı şekilde höthöt yaparsanız sonu feci olur.
Ruh hastası adamlardan kurtulma yolları burada yazılanlar kadar dandun olmuyor.

evet o kısımları okudum.

Tabi ki
Ben kolumu tuttuğu için birinden şikayetçi oldum
Adli tıp onayladı, zaten savcılar hassas
Ama önce taraflar arasına uzlaştırmacı giriyor
Protokol imzalanıyor, mesele kapanıyor.
Mühim olan kadının beyanı, ben düştüm derse
İmkanlar imkansızlaşıyor

yok hayır kadın şikayetçi olmaya korkuyor ya.
polislerin yürüyebileceği bir delik bulmaya çalışıyorum.
resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasaktı ya bir ara.
Aslinda uyusturucu konusunda sikayete gerek yok resen takip edilir ama polislerin bilgisi olmamis sanirim?

Back