sorma yaa biçok kişide şöle yap böyle yap demiş birde. hiç vurmuşsun nasıl yaparsın diyen yok onlarıda kınıyorum.birde cennet anaların ayaklarının altında derler.. elleri kırılsın o sabiye vuran ellerinnnnn pislik seni. yaa neler yazıcamda azımı bozmıyım..böyle anne olumu yaaa.. sen bu yazıya çok üzülmüşsün sen öle olmazsın arkadaşım...yoksa bebeğin, allah versin sanada...
arkadaşlar evet söz konusu 1 5 aylıkbir bebek benimde oğlum şu an 2 yaşında inanın çok zor günerim oldu hala en sevdiği şey ağlamak ama kimseyi kınamayın ben kimi kınadıysam bebeğim olmadan önce hepsi başıma geldi .kimin çoçuğunda sevmediğim bir hareket varsa o nu oğlum yaptı .hayatta hiç bir şey için büyük konuşmamak lazım evet bende desteklemiyorum ama şu an o lohusa ve nasılki hayatta hepimizin sabır eşikleri daynama noktaları varsa demekki bu arkadaşımızın sabır eşiği çok düşük ve piskolojik olarak kimbilir ne haldeydiki bunun yaşadı bence kızmadan önce destek olmamız lazım.bende gecelerce uyumadım inanın şu an 2 yaşında ve hala geceleri en az 4 5 kere ağlayarak kalkıyor sabır diyorum he delirdiğim kendiimi kaybettiğim anlar oluyor o anlardada balkon açıkıp bi hava almak biraz rahatlatıyor sende 10 dakika yanından uzaklaş ve gün içinde bırakabilceğin bir yer varsa annen kayınvaliden gibi bırakıp 1 2 saat kendine ayır biraz olsun rahatlatır belki seni allah kolaylık versin
ona vurdun mu ?!!?
Allah belanı versin
hala savunuyosunuz yaa... kötü olabilir sıkıntılı günler geçirebilir ama tek omu yaşadı bunları.?? 1,5 aylık sabiden bahsediyoruz arkadaşımmmmmm kendindemisinnnn... bizde gecelerce uyumadık ben haftalarca kahvaltımı akşam yaptığımı bilirim. ama vurmak ne demek yaa. sinirliyse sinirini başka şeyden çıkarsın lütfen korumayın..ne hakla bu tür şeyler yazıyorsunuz. allah rızası için yardım isteyen lütfen deyip çaresizliğini bildiren bir arkadaşımıza böyle deme cürretini size kim verdi?
yaptığı yanlış olabilir ama o da bunun farkında.üstelik çare arıyor.açık yüreklilikle derdini paylaşmış.onun moralini bozmayalım lütfen.
bu bela size döner dolaşır.
hala savunuyosunuz yaa... kötü olabilir sıkıntılı günler geçirebilir ama tek omu yaşadı bunları.?? 1,5 aylık sabiden bahsediyoruz arkadaşımmmmmm kendindemisinnnn... bizde gecelerce uyumadık ben haftalarca kahvaltımı akşam yaptığımı bilirim. ama vurmak ne demek yaa. sinirliyse sinirini başka şeyden çıkarsın lütfen korumayın..
lütfen kendinizle karşılaştırmayın. herkesin durumu ayrı. bu korumak değil. yardım isteyen birine iyi niyetle yaklaşmak. tecrubeleri paylaşmak. ya siz ne yapıyorsunuz.
kadını bir dövmediğiniz kaldı. çeşit çeşit bela okudunuz.
hatta daha anne olmamış olanlar bile ileri geri konuşup bela okudular. bu mu sizin insanlığınız????
asıl bu kadar katı ve şevkatsiz kadınlar çocuk yetiştirmesin.
affetmeyi ve sabırla ve şevkatle olayları çözümlemeyen insanlar çocuğu dövmekten beter eder.
özlem arkadaşım bu söyledikler özellikle de beddua etmeni hiç doğru bulmuyorum kusura bakma da asıl kabul edilicek bu değil.zaten allah katında bunun cezasınıda değerlendirmeisnide lalah yapar asıl bu şekilde bela okuduğun için ben senin anneliğine şüpedeerim .unutma bela sana geri döner ve bir gün hiç ummadığım bi anda sende kendini çoçouğıunu vuuruken bulursın bende zaten bu yapılanın doğru olduğunu aman bu yolda ilerlesin diye savunmuyorum sadece yapmış kızcağızda burda paylaşmış iyi bişey olsa zaten bu yolda devam etmek istese burda bize açıklmazdı yaptıpını .o sadece yardım almak istemiş.sen kendini bence mükemmel anne ilan etmek yerine o kadınada bebeğinede destekleyci konuşurak yardım edebirilirsin .insan olmanın kuralıda bu .toplum zaten senin gibi aaa bak tu kaka hadi bizde vuralım garibe diyen insanlarla dolu
hatun konuyu actı cvp verme tenezulunde bıle bulunmuo bebıse vuruyordur allah bılır..
ona vurdun mu ?!!?
Allah belanı versin
alevdeniz siz nasıl bir insanlığa sahipsiniz ki? Nasıl bela okuyabilirsiniz. vurdum demiş demiş vurduysa kötü anne olduğunumu gösterir buraya gelmiş derdine çare arıyor. sizin ne haddinize bela okumak! Kınadığınız insandan daha betersiniz. Kimse vurmayı savunmuyor oda diyor vicdan azabı çektim diye ama psikolojisi bozulmuş ve bir hata yapmış. Hatalar insaanlar için. Size hata yaptığınızda bela mı okundu! ayıp ya ayıp!
sağol canım..henüz anne değilim..ama geçen nisanda 3 ve temmuzda 5tane annesiz kalmış toplam 8kedi yavrusuna baktım...aynı zmanda da çalışıyorum...
sabah kutularıyla birlikte işyerine..akşamda yine aynı şekilde eve tam 1 aylık olana kadar taşıdım...
süt diye ciyak ciyak bağırırlarken biri doyarken diğerleri aç kalmasın diye iki elimde iki biberon tutmayı başararak besledim onları...onlar uyanamaz susuz kalmasın diye gece saatimi 3e kurar özel sütleriyle besler tuvaletlerini ellerimle yaptırıp,gazını çıkartıp vede öpüp koklayıp uyuuturdum...
ne diyeyim ki Özlemcim...ben hayvanlara kıyamazken...bir ana 2.5 aylık bir insanaa bebeğe nasıl vurur?aklım almıyor..
Evet. birilerine sor bence ne konuştuğunu bilmiyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?