alkışlıyorum seni arkadaşım.işim var cevap yazamıyorum uzun uzun.
tesekkür ediyorum arkadaşım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkışlıyorum seni arkadaşım.işim var cevap yazamıyorum uzun uzun.
cinnet geçiren annenin ruh hali bozuk demektir ruh hali bozuk bi insana da allah belanı versin demek elin kırılsın demek yerine bence psikolojik destek vermek gerekir.ayrıca sen allah belanı versin tepkisini verince arkadaş hatasını mı anladı?arkadaşım ben bunları ezbere yazmıyorum psıkolojı hakkında eğitim aldım.az cok iletişimin nasıl yapılması gerektıgını biliyorum.kime ne söylemem gerektiğini senden öğrenecek diilim.bana göre senın üslubun yanlış ama sen kabul etmıyosan bildiğini oku ne diyim.
cinnet geçiren annenin ruh hali bozuk demektir ruh hali bozuk bi insana da allah belanı versin demek elin kırılsın demek yerine bence psikolojik destek vermek gerekir.ayrıca sen allah belanı versin tepkisini verince arkadaş hatasını mı anladı?arkadaşım ben bunları ezbere yazmıyorum psıkolojı hakkında eğitim aldım.az cok iletişimin nasıl yapılması gerektıgını biliyorum.kime ne söylemem gerektiğini senden öğrenecek diilim.bana göre senın üslubun yanlış ama sen kabul etmıyosan bildiğini oku ne diyim.
arkadaşım belkide şiddetle iç içe büyüdüğün için bir annenin vurmasını normal karşılıyosun..ben ANORMAL karşılıyorum...
vee ben tepkimi koyarım.....hatasını anlasın..
sizin tepkinizin hiç bir faydası yok o kadına ve bebeğine biliyormusun??
hatta haklıyım sanıp şiddetin dozunu arttıracak..
ben psikolog değilim canım...herkesin nabzına göre ayar vermeklede yükümlü değilim..içimden ne geliyorsa onu söylerim..hadi ben bi halt ettim
bana misli olarak geri bela okuyan birini savunmanızda ayrıca ilginç..
gerçekten değmezsiniz biliyomusunuz..
söylenenler çok ç,rkin gerçekten..bende hiç yakıştıramadım..kimsenin haddine değil yazıklar olsun,allah belanı versin demek..zaten bunu söyleyenler emin ol çok daha hırçın bir şekilde davranacak gün gelecek..insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..mutlaka başlarına gelir.ne kadar ayıp; belalar okunmuş, hakaretler edilmiş. ben de ilk sayfadaki mesajımda yapma etme, psikolojik destek al dedim. ama kınamadım pek çok yazan arkadaşım gibi. şimdi biz onca kişi kötü bir anneye bebeğine daha çok şiddet uygulasın diye destek verecek kadar cahiliz de siz onu yerenler çok mu bilgilisiniz. evet çok büyük bir hata bebeğe vurmak. ama zaten poposuna vurdum diyor, Allah ne verdiyse giriştim mi diyor. ha yine de kabul edilir değil tabi ki ama bu onu yerden yere vurarak mı söylenir. sanırım bazı kızlar ne kadar mükemmel anne olduklarını anlatmak için bu konuyu fırsat bilmişler. ya bir de kız Allah rızası için demiş. siz, sizden allah rızası için yardım isteyen birine böyle mi yardımcı oluyorsunuz. ne var ben de kızım beni çok bunalttığında seni sıpa diyerek poposuna minik minik pat pat yapıyorum, kıkır kıkır da gülüyor bana, hoşuna gidiyor kuzumun.
ayrıca alacağı tepkiyi bile bile yazması onun yaptığından ne kadar pişman olduğunu ve vicdan azabı çektiğini gösteriyor.
bilemezsiniz kızlar; başımıza ne gelir, hayat bize ne getirir. sakın büyük konuşmayın. sakın kimseyi , kınamayın onun yaşam koşullarını bilmeden. tabi ki bu sadece bir öneri. kimseye hayat dersi verecek değilim. çünkü ben kimi kınadıysam ya da neyi büyük konuşduysam başıma geldi. ondan diyorum.
Allah korusun, ne ben, ne burdaki herkes kimse vurmasın evladına. konu sahibi arkadaş da umarım bir an önce toparlanır. Allah onun da yardımcısı olsun.