hatun konuyu actı cvp verme tenezulunde bıle bulunmuo bebıse vuruyordur allah bılır..
size söyleyecek birşey bulamadım. büyük adam gibi dövmüyorum herhalde. durumumu anlatıp tavsiye istedim. laf olsun diye cevap verip beni dahada strese sokacak olanlar lütfen cvp yazmasın. internette saatlerce dolaşacak vaktim böyle sorunlarımda olmazdı. yapıcı olun lütfen. diğer arkadaşlarada olumlu yapıcı tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. kundaktan hoşlanmıyor maalesef. banyoda bir işe yaramadı. şuan yine bağırıyor. emzirerek giriyorum internetehatun konuyu actı cvp verme tenezulunde bıle bulunmuo bebıse vuruyordur allah bılır..
size söyleyecek birşey bulamadım. büyük adam gibi dövmüyorum herhalde. durumumu anlatıp tavsiye istedim. laf olsun diye cevap verip beni dahada strese sokacak olanlar lütfen cvp yazmasın. internette saatlerce dolaşacak vaktim böyle sorunlarımda olmazdı. yapıcı olun lütfen. diğer arkadaşlarada olumlu yapıcı tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. kundaktan hoşlanmıyor maalesef. banyoda bir işe yaramadı. şuan yine bağırıyor. emzirerek giriyorum internete
saç kurutma makinasını çalıştır.bir süre sonra sakinleşir.
ayrıca destek almanı tavsiye ediyorum.
1,5 aylık bebek senin hiçbir sert tepkinden anlamaz.
senin sıcaklığına sevgine ve şevkatine ihtiyacı var sadece.
bebeğine faydalı olabilmen için öncelikle destek al ama lütfen.
1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
ona vurdun mu ?!!?
okudum tabi..oyüzden sordum yaa şoktayımm
bide bela okudum o kadına
umarım Allah o çocuğu o kadından korur...
biz 4 kardeşiz babamında nazlarını sayarsak annem 5çocuk büyütmüştür..
hemde çamaşır bulaşık makinalarının olmadığı yıllarda...
hergün boklu bezlerimizi kaynatıp elleriyle yıkayıp kömürlü ütülerle sterilize eden bir anadan bahssediyorum....tüm bu zorluklarda dahi şevkatini ve ilgisini esirgemeyen bir ana...
demek benim annem melekten de öte bir insan...canım anamm..kıymetini birkez daha anladımm..
aynen öyle. ya şoktayım bende yok böle bişey yaa...bebeğim kucağımda emziriyorum. yemin ederim o bebeği düşünüp sarılıyorum oğluma. ağladım inan... çeken anlar diyebilirler ama tek o değil anne hepimiz yaşadık. ama bi sabiye vurab 1,5 aylık yaaaaaaaaaaaaa aklım almıyoooooooooooooooo insan olamazzzzzzzzzzzzz..
bide buralara yazmıyomu?ne sanıyo?tebrikmi edicez?ellerine sağlık mı dicemizi sanıyor ??
aslında ben o bayana sabır içerikli bir yazı yazıp motive edecektim ama baktımki vurmuş bebişine lanet olsun öyle anaya..
Allahım bende öyle olcaksam eğer verme bebek falan boş kalsın kollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?