Allah rızası için bir akıl verin bana

vicdan azabı çekmezmiyim. ev işinde filan gözüm yok 2 -3 saat müsade etse yeter. kaldıramadım ben anneliği. nasıl olacak bilmiyuorum. sanırım psikolojik destek almam lazım. şuan hala ağlıyor. arada bir ağlamaya bırakıyorum. mecburen..... yoksa kafayı yicemmmmmmm

siz körsünüz demekki özlem

Son düzenleme:
boşver Özlemcim,bunlarda şiddet kurbanı bebeklermiş vaktiyle...
ben başka sonuç çıkaramıyorum..

aloooo ya sizin gözleriniz bozuk ya benim.. yaaa kadın bir hata yaptım demiyoooooo... hayatımın hatası oldu diyo. vurdum pişmanımmı diyor. hayatımın yanlışını yaptım diyor. allah aşkına yapmayın yaaa.. sorunu varda bakamıyorsa ailesi gelsin yardıma. burada vicdan azabı çeken bi kadının yazısı yok. yorgun bebeğe bakamadığını ona vurduğunu ve onun hayatının hatasının olduğunu söyleyen bi kadın var anne bile değil bir kadınnnn.............

boşver Özlemcim,bunlarda şiddet kurbanı bebeklermiş vaktiyle...
ben başka sonuç çıkaramıyorum..

ya kadın psikolojisinin bozulduğunu söylüyo tamam gitsin doktora yani bizimde söyleyeceğimiz o ama biliyo bunu zaten.bebeğe susmuyo diye vurulurmu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr ... hee dayanamıyo olabilir uykusuz kalmış olabilir ozaman yakınları gelcek yardıma.. çocuk çok gazlı bi bebek belli. hepimiz yaşadık. geceli gündüzlü kolumda taşıdım bende günlerceee. ... uykusuz aç geceler günler yaşadım . ama vurmak ne demek??? sabinin ne günahı var. bunu yüzüne vurmamız gerekirki asla tekrar denemesin..

dediysem dedim sanamı sorucam?hayret bişey yaa..asıl sen kınadığım kişidende betersin...

kurban ol sen bana ve bütün annelere.kınadıgı kısıden de betermısım.sen kımsın ki kınıyosun bizi.senın gibi konusmaktan aciz insanların sözüne takılmam ben.ya yaşın küçük senin ya da tecrübesiz birisin.yaşa ve gör.

=) belayı bukadar rahat okuyabilen sen nasıl bir hayat yaşadın yada yaşıyorsun acaba. Bukadar insan söyledin söz yanlış derken sen hala bişeyler diyorsun. Kimse o kadına devam et vur ii yapıyorsun demiyor. Bela okumanız çok yanlış deniliyor. Kendini haklı çıkarmak için saçmalama artık

maviszeynep kedi köpek büyütmekle aynı sanıyor herhalde

ben bela okumadm okumamda bela okumak yanlış ben sadece kızgınlığımı anlattın nasıl annesin dedim.arkadaşın çocuğu yok sanırım çok etkilendi böle bir kelime kullandı yanlış tabi. neyse kızlar kapatalım bu konuyu allah anneyede bebeğinede acil şifa versin..

aloooo ya sizin gözleriniz bozuk ya benim.. yaaa kadın bir hata yaptım demiyoooooo... hayatımın hatası oldu diyo. vurdum pişmanımmı diyor. hayatımın yanlışını yaptım diyor. allah aşkına yapmayın yaaa.. sorunu varda bakamıyorsa ailesi gelsin yardıma. burada vicdan azabı çeken bi kadının yazısı yok. yorgun bebeğe bakamadığını ona vurduğunu ve onun hayatının hatasının olduğunu söyleyen bi kadın var anne bile değil bir kadınnnn.............

ha sen doğru okudun ve doğru bi cevap yazdın.çok yapıcı bi cvp olmuş doğrusu.her hata yapan insana böyle cvplar ver emi.sakın tatlı dilli olup yönlendirme.onu yerin dibine sok ki sen yerin üstüne çıkasın.sakın insan kazanma.bahsettiğiniz gibi İNSANLIK bu sanırım.:20:

amin inşallah. bir an önce bebeği düzene girer kendide rahatlar. ama yardım edecek birileri olması lazım yanında.

ya kızlar lütfen sakin olun.benim bir bebeğim yok ama eminim ki o annede isteyerek yapmamıştır.yoksa küçücük bir bebeğe kim vurmak ister ki.
zaten önceki sayfalardada normal adama vurur gibi vurmadım diye bi yazısı vardı.bence vurmaktan kastettiği hafifçe hepimizin küçükken yediği şaplaklardır.
yani ben burdan bunu anladım en azından gerçekten büyük insana vurur gibi vurmadığını yazmış.herkese hayırlı günler dilerim:26:

heleki doğurmadığın kendi canından olmayan bir varlığa annelik yapabilmeyi sen ve senin gibilerin harcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde..
maviszeynep kedi köpek büyütmekle aynı sanıyor herhalde

bir kadının doğurduğu çocuğa ki şiddetin dozunuda bilmiyoruz acaba vurdu patlattımı kafasını bilmiyoruz ona anlayışınız maaşallah derya deniz...

=) belayı bukadar rahat okuyabilen sen nasıl bir hayat yaşadın yada yaşıyorsun acaba. Bukadar insan söyledin söz yanlış derken sen hala bişeyler diyorsun. Kimse o kadına devam et vur ii yapıyorsun demiyor. Bela okumanız çok yanlış deniliyor. Kendini haklı çıkarmak için saçmalama artık

ben bi tek kendi anneme kurban olurum..senin gibilerle işim olmaz,işin rengi belli oldu..çirkefleşmek için yer arıyorsunuz..gidin başka yerde aranın lütfen.

kurban ol sen bana ve bütün annelere.kınadıgı kısıden de betermısım.sen kımsın ki kınıyosun bizi.senın gibi konusmaktan aciz insanların sözüne takılmam ben.ya yaşın küçük senin ya da tecrübesiz birisin.yaşa ve gör.

Konu sahibi arkadaş eminim ki şuan canla başla bebeğiyle uğraşıyor.ve yine eminim ki vurduğu için vicdan azabı içerisindedir.
psikolojik desteğe ve birilerinin yardımına ihtiyacı var şuanda onun.
o bozuk psikolojik haliyle vurmuş,tamam bu çooooook yanlış birşey bu savulunmaz,savunulamaz ama o an vururken eminimki kendinde değildi.
bu yazılanları,bu bedduaları okuyunca onu dahada kötü bi psikolojiye sokacağınızı unutmayın arkadaşlar lütfen.
Tepkinizi ortaya koyarken biraz daha ılımlı olun lütfen.

her ne olursa olsun o bir ANNEEE.......

mesajınızı okurken resmen içim yandı.ben bir anne olarak size yalvarıyorum bir daha bebeğinize vurmayın.benim kızım 15 aylık ve ben bu durumu 15 aydır çekiyorum.gece en fazla uyuduğu 3 saat ve ben o uykuyla işe geliyorum.hem ev işi hemde iş düşünebiliyomusun ve bugüne kadar vurmak aklımın ucundan bile geçmedi.bana yardımcı olan kimsede yok eşim bu konuda çok vurdumduymaz.mesela bugün uyuduğunda sabahın beşiydi ve ben 6:30'da işe gitmek için kalktım.başım çok ağrıyor ama olsun ben ANNEYİM.işi hemen psikoljik destek almalıyıma bağlamayın size en iyi destek bebeğinizin sevgisi olmalı.sizin için değil bebeğiniz için çok üzüldüm.

yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)

konu sahibi arkadaş eminim ki şuan canla başla bebeğiyle uğraşıyor.ve yine eminim ki vurduğu için vicdan azabı içerisindedir.
Psikolojik desteğe ve birilerinin yardımına ihtiyacı var şuanda onun.
O bozuk psikolojik haliyle vurmuş,tamam bu çooooook yanlış birşey bu savulunmaz,savunulamaz ama o an vururken eminimki kendinde değildi.
Bu yazılanları,bu bedduaları okuyunca onu dahada kötü bi psikolojiye sokacağınızı unutmayın arkadaşlar lütfen.
Tepkinizi ortaya koyarken biraz daha ılımlı olun lütfen.

Her ne olursa olsun o bir anneee.......

evet kesinlikle katılıyorum ve ekliyorum kimse çocuğuma benim kadar merhamet ve sevgi gösteremez nedemek istediğim anlaşılmıştır umarım.

1,5 aylık çocuğa vurmak da neyin nesi
annelerimiz bizi çok kolaymı büyütmüş sanki sabırlı olmayı öğreneceksin her çocuk aynı olmaz bazısı aşırı huysuz olur tabiki çok zor bi durum. ama el kadar bebeğe vurmak bi davranış bozukluğu sizi kınıyorum.bi psikoloğa gitmelisiniz

senin gibi "elkadar bebeğe şiddeti normal karşılayacak" kadar dengesiz olacağıma
bela okuyan bir komik olmaya razıyım..

hee buarada hayatında hiç bela okumadığını söyleyebilirmisin?
çok ağırına gitti gibime geldi de..

yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)

annem benim bebekken ne kadar huysuz bi bebek olduğumu anlatıp durur.bende gece ağlayınca körolmayasıca genemi uyandın diyosundur dimiiiii diye espri yaptım:1:annem o ne biçim laf diye bozuldu ben bişeymi oldu bi derdin mi var diye hop oturup hop kalkardım korkardım iyi olduğunu anlayınca şükredip yatardım hiç rahatsız olunurmu çocuğun doğunca anlıcaksın dedi

buda bana kapak oldu özür diledim annemden:26::26::26:

Back
X