1,5 aylık bebeğim var. Daha önce 1 yaşına kadar yiğenimi büyüttüm. Çok bilinçliyimdir. Her şey hakkında en ince ayrıntısına kadar araştırma yaparım . en iyisi en sağlıklısı neyse onu yapmaya çalışırım. Ama ben bebeğime bakamıyorum. Doğduğundan beri hırçın uyumayan bir bebeğim var. Feryat ederek ağlıyor. Gündüz 1 saat uykusu yok . dalıyor ama 5 dakika sonra tekrar uyanıyor. Sanki saatlerce uyumuş gibi her şey baştan. Kucağımda durursa biraz uyuyor. Şuanda bile bağırıyor. Artık bıktım. Bir bardak su içmeye bile koşturuyorum. Gecede 5-6 saat zorla uyuyor. Şükür diyorum. Maalesef artık dayanamayıp birkaç kere vurdum. Bırakıp kaçasım geliyor. Sanırım hayatımın hatası çocuk yapmak oldu. Pisikolojim alt üst. Kaç kere doktora götürdük bir şeyi yok. Zinko, rezene, om-x, müzik ne varsa denedik. Doyuyor . altı temiz, gazını çıkartıyor.yok yok yok baş edemiyorum. Bel ağrımdan oturup kalkamaz oldum. Kucakta ne kadar tutabilirim. Böyle hayal etmemiştim hiç. En iyi nasıl yetiştiririm diye araştırmalar yaptım.. boş. Yatağında bile birkez yatmadı. Burada bazen paylaşıp moral bulmaya çalışıyorum. Delirecem
vicdan azabı çekmezmiyim. ev işinde filan gözüm yok 2 -3 saat müsade etse yeter. kaldıramadım ben anneliği. nasıl olacak bilmiyuorum. sanırım psikolojik destek almam lazım. şuan hala ağlıyor. arada bir ağlamaya bırakıyorum. mecburen..... yoksa kafayı yicemmmmmmm
kucağınıza alarak sakinleştirip sonra ılık bir banyo aldırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?