Allah korusun bizlere bişey olsa çocuklarınızı kime güvenirsiniz

denevst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
698
3
hayat bu oldu ya bu hayatta yokuz artık Allah korusun diyelim. çocuklarınızı gözüm arkada kalmaz bakımında dediğiniz kişiler kimlerdir. benim babaları çocuklarımın ya sizin arkadaşlar

tabiiki babaları başka kim olacak

tabii babaları... bir de kendi annem ve babama bırakırsam gözüm arkada kalmaz..

Allahimdan baska kimsem yok guvendigim......Rabbim bana onlar yasadigi muddetce omur versinde boyle bi duruma gerek kalmasin iyisallah:Saruboceq:

Önce yüce Allahıma emanet ediyorum evlatlarımı, sonra (annem yaşlı olduğu için onu saymıyorum) teyzesi ve dayısına güveniyorum. Allahıma şükür kardeşlerim kimseye muhtaç etmezler kendi evlatları gibi bakarlar.
Bu konuda en son güveneceğim kişi ise eşimdir. Çünkü eşim çocukların sadece sessiz sedasız, dertsiz tasasız hallerini sever. En ufak sorunlarında kaçacak delik arar bulamazsa bağırıp çağırır.
Allahtan tek dileğim ben ölürsem evlatlarımı eşime muhtaç etmemesi. Zaten eşime ben vasiyet ettim. Sakın sen bakma aileme ver onlar bakar dedim.

canım eşin neden böyle anlamadım onunda evlatları sonuçta rahat bir insan galiba. ALLAH tabiki hepimizi evlatlarımızın başından ayırmasın amin

henüz çocuğum yok ama olursa elbette eşim derim
sonra kayınvalidem
annem diyemiyorum çünkü annem çok çekmiş ve hala da hayatın sınavlarıyla baş etmeye çalışan bir kadın
ablalarıma hiiiçç güvenemem
onun için kayınvalidem diyorum

Benim kadar iyi sanırım eşim bakar çocuklarıma. Birde ablam veya görümcelerim.
Ama düşüncesi bile kötü yinede Allah kimseye yaşatmasın inşallah.

Benim kadar iyi sanırım eşim bakar çocuklarıma. Birde ablam veya görümcelerim.
Ama düşüncesi bile kötü yinede Allah kimseye yaşatmasın inşallah.

Anneciğim sanırım bunu hiç düşünmemişti..:çok üzgünüm:
Annemden sonra babam bize gözü gibi baktı..
Ama sanırım şanslıyız biz..
Halam,amcam,Teyzemler ve dayımda her an sürekli bizimle beraberlerdi..Her ihtiyacımızı babamla birlikte karşılıyorlardı..:1hug:
Allahım hepsinden razı olsun..:Saruboceq:

annem sağ olsaydı kesnlikle güvenirdim ama vefat etti. başkada güvenecek kimsem yok, eşim adildir ama üvey annem var. babalar zamanla ikinci hanımın atmosferine ayak uyduruyor, mesela benim babam 10 sene sonra artık üvey annem gibi düşünür onun gibi davranır oldu o yüzden erkeklere güvenmem çocukları kadın merhametine emanet etmeli ama maalesef öyle kimsem yok rabbim benim sağlığımı çocuklarıma bağışlasın.. amin

bende babalarına ve anne ve babama birde erkek kardeşime emanet ederim
ayy allah korusunnnnnn

Allah kimsenin evladını anasız babasız bırakmasın...
kimsenin çocuğunu da kimseye muhtaç etmesin...
benim güvendiğim tek dalım eşimdir...
sevgiler...

nerden aklına geldi bu soru ya :çok üzgünüm:
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın :Saruboceq:

[lady34][nerden aklına geldi bu soru ya :çok üzgünüm:
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın :alıntı

benim kardeşim vefat etti kızına bizler bakıyoruz hayat bu ne olacagı belli olmuyor. kardeşimde yaşarken birsürü hayali vardı kızı için gerçekleştiremedi. bu yüzden genel bir bakış nasıl böyle bir duruma diye sordum.

Denevst başın sağolsun. Allah hem size hem de geride kalan o yavrucuğa sabır versin. Çok zor ve üzücü bir durum gerçekten. Henüz çocuğum yok ama düşüncesi bile çok üzücü

Allah korusun ama ben zaman zaman düşünürüm başıma bişey gelse oğlum ne olur diye. Dünya hali herşey olabilir. Benim güveneceğim kişiler kaynanam ve kayınbabam zaten şimdide onlar bakıyor çalıştığım için. En güzel onlar bakar ömürleri yettiğince. Kimseye muhtaç etmezler. Yine de rabbim herkese çocuklarıyla beraber sağlıklı ömür nasip etsin.:Saruboceq:

denevstcim başın sağolsun canım.çok üzüldüm.allah kimseyi anasız babasız bırakmasın inşallah...
sorunun cevabına gelince eşim evlenmediği sürece eşime sonuna kadar güvenirim ama yalnızlık zor.evlenirse kızkardeşlerime anneme ve halasına emanettir yavrum.eşime de her zaman söylerim bunu.eğer ben senden önce ölecek olursam ve sende evlenirsen oğlumu teyzelerine,ananesine veya halasına vereceksin diye. zaman ne gösterir bilinmez tabii...dayılarıda bakar ama sonuçta erkek işe gidince evde bayanlar kalıyor.

X