- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Eşim bugün beni rezil etti aileme nefret ediyorum ondan ! eşimle kız kardeşim konusmuyorlar uzun süredir eşim kardeşimi pek sevmez buna artık alıştım. . Bugün ki olaya geleyim.. annemler geldik benim 5 aylik oğlum var balkona sofra kurdum oğlum uyuyordu bende balkonda ki koltuğa bıraktım vücuduna komple örtü ottum sinekler yemesin diye. Neyse kardeşim sofraya geldi az daha oğlumun üstüne oturacakti eşimde kolundan tuttu hop hop dedi. Kardeşimde npysn sen yaa dedi görmedim eşimde dedi ki gerizekalı çocuğu az daha öldürüyordun Kardeşimde haddini bil dedi kıyamet koptu eşim hadi eve gidelim diye tutturdu yemin ederim kalbim ağzımda atıyordu kızlar resmen dondum ben bunları hakekedecek ne yaptım ! Kız kardeşim içeri geçti babam müdahale etti aldı onu dışarıda yürüdü babam uzlaşmaya çalıştı sonra döndüler dışardan beni çağırdı babam hadi biraz tur atın diye neyse yürüdük bana diyorki niye kalk dediğimde kalkmiyosun bagirtiyorsun beni dddim ne halin varsa gör kolumdan tuttu boşanmak istiyorsan boşan dedi bende dedim beni tehdit ediyorsan işte kapı işte sapı felan oda beni bırakıp babamın yanına gitti bak baba gelmiyor diye neyse bunlar babamla yanıma geldiler. Babam konusturdu ikimizi salak bana diyorki gülüm ben sana ne yaptım felan babam üzülmeyin diye tepki vermedim artık bu gece annemlerde kaldım o kadar Nedret ettim ki ondan ne yapabilirim simdi