allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu resmen bir terbiyesizin senaryosu.. burda gerçekten sıkıntı çeken kadınların dertleri paylaşılır ve çözüm bulunmaya çalışılırken site yönetimi neden bu senaryo yazma meraklısı arkadaşa gereken cezayı vermiyor??
İnsaniyet namına ciddiye alıp cevap verip yardımcı olmak isteyen arkadaşlara da büyük saygısızlık yapılıyor..
resmen kadınların yaşadıklarıyla alenen dalga geçmektir bu.. dün de yazmış bugün de geliştirmiş iyice..
Yıllardır kitap okurum böyle ayrıntılı dayak sahneleri yazan romancıya denk gelmedim..
Lütfen site yönetimi buna bir dur desin..

neden inanmıyorsunuz anlamıyorum, illa fotoğraf istiyorsanız şu an kafamda bir yarık, trapezius kasımda da birkaç çizik var. illa onların fotoğrafını çekip buraya atmam mı gerekiyor?

ben eşimin yola gelmesini istiyorum ve şiddetten vazgeçmesini istiyorum, akıl vereceğinize benimle alay ediyorsunuz, ben elinizdeki tesbih miyim?

Güzel hikaye.. Acı çeken bir kadının elinden çıkmadığı kesin.

Ben hala anlayamadım ki sen bayan olan taraf mısın, yoksa erkek olan taraf mı?

bundada site yönetimini suçladınız ya,ne diyeyim size. bakın bugün üye olmuş. konu açmış. yönetim gördüğünde gerekeni yapacak. dün o konuyu ve açanı yollamışlar. buda öyle olur

sefaa sefaa olmadı bebişim ismini bidaha janjanlı bir isim yap dikkat çekme bak

e tamam koy hadi fotoğraf ????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…