allah canımı alsa da kurtulsam, eşim annemi sokağa atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden gazetelerin eklerinde olan fotoroman tadında olmuş da amacı anlamadık dünden beri yani??

Sen erkeksen zaten belli açık açık, değilsen böyle kurgu bir alıntının amacı ne?

Uslubunuzdaki aheste anlatima betimlemelere yer yer yazdiginiz akademik bilgilere [batin boslugu felan ] hayran kaldim.
insan yaziyo okuyinca dayak yemek iyi bisey galiba yahu diyesi geliyor.oyle sakin oyle romanvari yazilmiski

trafik kazasi olayi gercekse bi ona acayip uzuldum...

Ben senaryo dersi aldım. Çok basit bir senaryo. Diyaloglu olan kısımlar sağ tarafa yazılmalı. Sol tarafada adam içerden elunde kevgirle gelir vs tarzında yazılmalı. Allah aşkına ben dayak yiycem ve burda edebi cumlelerle yazıcam burda. Kevgirden gelen tırank sesi falan. Kendimi geçtim kocam annemi dövücek bende muhsin abiye gidicem. Kocamı olduğu yere gömerdim be. Tabi gerçek bir hikayede.

dalyanla muhsine hastayım ya süpersin harcanıyosun canım buralarda sen insanları aptal mı sanıyorsun kimse anlamayacak tabi dünkü ''halisünasyon '' (çok ironik) olduğunu

hikaye okuyor gibi oldum ..bi arkdaşa vardı evine poli,s gönderen tekrar göndersin ya da ben bilişime şikayet edeyim eşini...

sağ elin orta parmağı
sol batın trank
yazdığından anladığım bu kadar
neden bu kadar detay yazdınız roman gibi olmuş konunuz doğruysa
eşim aslında iyi biri yazmışsınız
zile bastın diye bu kadar boş bir sebepten dayak yiyorsan gerçekten öp başının üstüne koy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…