- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
-
- Konu Sahibi Ensefalitis
Hanım abla sadıka öküz demiş,bir üye de niye öküz diyon diyo,ayıp diyo,yassah diyo..kim kime öküz demiş yaf
bu biraz ağır olmadı mı?
peki, gidiyorum...
öfke kontrolü diye bir şey yoktur karakterden yoksunluk vardır...
iyi günler...
kalbimizi çizdiniz...
konu gerçek değil,dalga geçiliyor anlamadınız mı.?
sol batın boşluğu tee bu kelimeyi herkezde bilmezdi ..gülüyorum şu ann..ilk başta ciddi ciddi okuyordum sonra 'sol batın boşluğumdan' yazan yeri görünce eneee dedim tanıyorum bir yerden
size dense hoşunuza gidicek gibi konusuyorsunuz ilginç
erkek üye bizimle dalga geçiyor 2 gündür..eğlencesi yaptı bizleri.hakaret etmek yasak değil mi oky
vay beyee bende yapımcıyım gel senle film çevirelimm..güzel senaryoo.
8 sene doktorlar izlemiş milletiz ver neşteri beyin ameliyatı yaparız o derecesol batın boşluğu tee bu kelimeyi herkezde bilmezdi ..gülüyorum şu ann..
Hanım abla sadıka öküz demiş,bir üye de niye öküz diyon diyo,ayıp diyo,yassah diyo..
ben iyi para veririm zenginim bennn çekil aradannn...benim filmmim reytik leri bilem geçerr..Lütfen önce ben kitap teklifi yapmıştım sıranızı bekleyin.
bu biraz ağır olmadı mı?
peki, gidiyorum...
öfke kontrolü diye bir şey yoktur karakterden yoksunluk vardır...
iyi günler...
kalbimizi çizdiniz...
ilginç olan da şu ki sayfa olmuş 31 ve neden hala kapanmadı yada üyeyi okadar kiblememize ragmen neden banlanmadı:bu bir çelişki midir???
kaptırmışım bende. kusura bakılmasın artık. erkek üye olduğu ve kimliğini açıkladığı için konuyu kapatıyorumilginç olan da şu ki sayfa olmuş 31 ve neden hala kapanmadı yada üyeyi okadar kiblememize ragmen neden banlanmadı:bu bir çelişki midir???