• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin 😒

Ee sen de ne öyle ne böyle. Neden tek kaldığın belli oluyor. Çocuk eğlendirir gibi sizi mi eğlendirelim. Kaldı ki kaç yıllık üyesiniz hangi topiğe ne konu açılacağını iyi bilmeniz lazım. dikkat çekme çabanızdan hoşlanmadım

Not: N nscckts bahsettiğin ben değilim dimi şu yorumdan sonra :KK43:
yok yahu üstüne alınma
zaten hep öyle olur üstüne alınması gereken almaz almaması gerekenler alır alemsin :D

Ee sen de ne öyle ne böyle. Neden tek kaldığın belli oluyor. Çocuk eğlendirir gibi sizi mi eğlendirelim. Kaldı ki kaç yıllık üyesiniz hangi topiğe ne konu açılacağını iyi bilmeniz lazım. dikkat çekme çabanızdan hoşlanmadım

Not: N nscckts bahsettiğin ben değilim dimi şu yorumdan sonra :KK43:
Nereye ne açılıyor biliyorum ama en çok burası cevap alıyor :KK49::KK76:

yok yahu üstüne alınma
zaten hep öyle olur üstüne alınması gereken almaz almaması gerekenler alır alemsin :KK70:
Sevinim :D

Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye :D

yani bu kıskançlıkla arkadaş olması zor biri

Aynı yorumu yapmamız peki. ben daha minnoş yazmışım gerçi ehehe
Çünkü sen bi bana canavarsın :KK11:

Yani bilmiyorum kkda da yalnız kaldım diyebilmesi birinin über saçma. Yüzlerce üye var her tarz her kafa yapısı mevcut. Herkesle ayrı bi muhabbetim var benim. Zaten bu şekilde olabildiği için mesaj sayıma bak. Aktif üyelerin karakterlerine hakimim. Insanlar da benim neler düşündüğümü bilir bence.

Sevinim :KK70:

Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye :KK70:

Orda bana çok yüklendiniz aslında amacım eltimi kıskanmam değil sadece iki yüzlü olmasından rahatsız olmamdı yüzüne söyleyemedim buraya yazdım rahatladım :63:o_O

Jkjjkj kimliğimi belli etme derdinde değilim :KK48: işte bazı topicleri seviyorum ama sonradan içlerine karışamıyorum:KK64:
ama kendinizle çelişiyorsunuz şimdi
kimliğinizi açık açık belli etmek zorunda da değilsiniz de arkadaşlık kurmak istiyorsanız iletişim kurmadan paylaşımlar yapmadan nasıl olacak o
kimse aaa burada kıvırcık bir düşünce varmış hadi arkadaş olalım el ele el ele verin çocuukklaaaar demez ki değil mi ama :)

aktif olarak bdv ye veya geyik sohbet bölümüne girer yorumlar yapar yorumlara düşüncelerinizi eklerseniz kendinize göre arkadaşları öyle edinirsiniz burada bdv de sürekli benzer düşüncelere sahip olduğum 3-5 kişiyle özel mesajda görüşmeye başladık senelerce konuştuk sonra da buluştuk hatta başka şehirden gelip evimde kalanlar oldu hala da görüşüyoruz gayet güzel arkadaşlıklar da kuruluyor

Yani bilmiyorum kkda da yalnız kaldım diyebilmesi birinin über saçma. Yüzlerce üye var her tarz her kafa yapısı mevcut. Herkesle ayrı bi muhabbetim var benim. Zaten bu şekilde olabildiği için mesaj sayıma bak. Aktif üyelerin karakterlerine hakimim. Insanlar da benim neler düşündüğümü bilir bence.

Şu konudan sonra nasıl bir çevresi olabilir ki ?

Sevinim :KK70:

Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye :KK70:

:( ay

Ki mesela biz aralık annelerinde çok aktifiz. Çok da okunuyordu ilk doğurduğumuz zamanlar. Birinin çocuğu 5 yaşına gelmis mesela pat girip orda sorulan soruya cevap yazıyodu. Maksat yardımlaşmak olsun sohbet olsun. Kimsenin kimseye buraya neden yazdin deme durumu olmaz ki. Amac zaten yazışmak.

KK da hiçbir topicte kendime yer bulamıyorum. Bir kaç arkadaş edineyim hergün girip goy goy yapayım diyorum hiçbir yerde barınamıyorum. Herkes kendince bir ortam kurmuş. Bende yeni Topic açtım uğrayan olmadı. :işsiz::KK61: Napacam ben sizce burda bana yer yok mu ?

:KK23:
Aaa bu ben :oops:

Orda bana çok yüklendiniz aslında amacım eltimi kıskanmam değil sadece iki yüzlü olmasından rahatsız olmamdı yüzüne söyleyemedim buraya yazdım rahatladım :63:o_O
Kardeşiniz konusunda cevap vermediniz ama bana, onu unutmadım ben. Kardeş olunca göze batmıyor tabi, vuralım eltiye 😂

Aaaa bak en uyuz olduğum konu. Eşim enayilik boyutunda da olsa isterse kardeşine istediği kadar para verebilir bu beni ilgilendirmez onun parası. Ha geçinemiyorsak ben de işe girer calışırım. Beni de bakmak zorunda değil sadece çocuğunu mağdur etmemek zorunda. He ona başlarsa eskiden eşim olan adam olur. 🤣 gidip de kardeşin şu cikolatayı yiyo demem.

Back