- Konu Sahibi hayalethesap
yok yahu üstüne alınma
zaten hep öyle olur üstüne alınması gereken almaz almaması gerekenler alır alemsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yahu üstüne alınma
Nereye ne açılıyor biliyorum ama en çok burası cevap alıyor
Sevinimyok yahu üstüne alınma
zaten hep öyle olur üstüne alınması gereken almaz almaması gerekenler alır alemsin
Tanışalım diyeİnsanlar sizi tanımıyor, geyik konunuza neden gelsinler?
Çünkü sen bi bana canavarsınAynı yorumu yapmamız peki. ben daha minnoş yazmışım gerçi ehehe
Orda bana çok yüklendiniz aslında amacım eltimi kıskanmam değil sadece iki yüzlü olmasından rahatsız olmamdı yüzüne söyleyemedim buraya yazdım rahatladımSevinim
Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye
yani bu kıskançlıkla arkadaş olması zor biri
ama kendinizle çelişiyorsunuz şimdiJkjjkj kimliğimi belli etme derdinde değilim işte bazı topicleri seviyorum ama sonradan içlerine karışamıyorum
Çünkü sen bi bana canavarsın
Yani bilmiyorum kkda da yalnız kaldım diyebilmesi birinin über saçma. Yüzlerce üye var her tarz her kafa yapısı mevcut. Herkesle ayrı bi muhabbetim var benim. Zaten bu şekilde olabildiği için mesaj sayıma bak. Aktif üyelerin karakterlerine hakimim. Insanlar da benim neler düşündüğümü bilir bence.
Kızım sen kaç yaşındasın bi onu de bakiyim önce Sonra dert arıyorsan huzur evlerine uğra buralara yazamazsin sonra derdindenÖyle deme ya Buda bir dert
Sevinim
Yalnız bu üyeyi ben hatırladım. Kaynına eşi 100 200 tl veriyor diye eltisini kıskanan üye. Kadın çikolata yiyor, keratin bakımı yaptırıyor diye kıskançlıktan çatlayan üye
yani bu kıskançlıkla arkadaş olması zor biri
ayŞu konudan sonra nasıl bir çevresi olabilir ki ?
Yanlış Davranan Ben miyim?
Kızlar merhaba, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Okuyacağınız için şimdiden teşekkür ederim. Kısaca bahsediyorum konudan, kredi borcu şu borcu bu borcu derken çoğu zaman ayın sonunu zor getirdiğimiz oluyor. Eşimde bende çalışıyorum. Eşim cebinde 20 lira parası olsa kardeşi istese...www.kadinlarkulubu.com
Yaş 28 yok ya dert aramıyorum benim dertlerim bana yeterKızım sen kaç yaşındasın bi onu de bakiyim önce Sonra dert arıyorsan huzur evlerine uğra buralara yazamazsin sonra derdinden
Ki mesela biz aralık annelerinde çok aktifiz. Çok da okunuyordu ilk doğurduğumuz zamanlar. Birinin çocuğu 5 yaşına gelmis mesela pat girip orda sorulan soruya cevap yazıyodu. Maksat yardımlaşmak olsun sohbet olsun. Kimsenin kimseye buraya neden yazdin deme durumu olmaz ki. Amac zaten yazışmak.Çünkü sen bi bana canavarsın
Yani bilmiyorum kkda da yalnız kaldım diyebilmesi birinin über saçma. Yüzlerce üye var her tarz her kafa yapısı mevcut. Herkesle ayrı bi muhabbetim var benim. Zaten bu şekilde olabildiği için mesaj sayıma bak. Aktif üyelerin karakterlerine hakimim. Insanlar da benim neler düşündüğümü bilir bence.
Aaa bu benKK da hiçbir topicte kendime yer bulamıyorum. Bir kaç arkadaş edineyim hergün girip goy goy yapayım diyorum hiçbir yerde barınamıyorum. Herkes kendince bir ortam kurmuş. Bende yeni Topic açtım uğrayan olmadı. Napacam ben sizce burda bana yer yok mu ?
Kardeşiniz konusunda cevap vermediniz ama bana, onu unutmadım ben. Kardeş olunca göze batmıyor tabi, vuralım eltiyeOrda bana çok yüklendiniz aslında amacım eltimi kıskanmam değil sadece iki yüzlü olmasından rahatsız olmamdı yüzüne söyleyemedim buraya yazdım rahatladım
Aaaa bak en uyuz olduğum konu. Eşim enayilik boyutunda da olsa isterse kardeşine istediği kadar para verebilir bu beni ilgilendirmez onun parası. Ha geçinemiyorsak ben de işe girer calışırım. Beni de bakmak zorunda değil sadece çocuğunu mağdur etmemek zorunda. He ona başlarsa eskiden eşim olan adam olur. gidip de kardeşin şu cikolatayı yiyo demem.Şu konudan sonra nasıl bir çevresi olabilir ki ?
Yanlış Davranan Ben miyim?
Kızlar merhaba, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Okuyacağınız için şimdiden teşekkür ederim. Kısaca bahsediyorum konudan, kredi borcu şu borcu bu borcu derken çoğu zaman ayın sonunu zor getirdiğimiz oluyor. Eşimde bende çalışıyorum. Eşim cebinde 20 lira parası olsa kardeşi istese...www.kadinlarkulubu.com
Evet Çoğu zaman giriyorum foruma, bakıyorum herkes samimiyeti kurmuş, sohbet ediyorlar. Tanıyorlar birbirlerini bir şekilde, çok hoşuma gidiyorGerçekten mi