- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi hayalethesap
tamamLafts bişiy yok şşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamLafts bişiy yok şşş
Siteye geliyorsak pat diye dalıp yazmak lazım,yoksa minnoş taklmakla olmuyorHayır gelmiş bir de ortamlara giremiyorum diyor. Bu fesatlıkla hiç kimse arkadaşlık yapmaz ki Hani bir ortama girersin ve hiç konuşmasan dahi negatif elektrik aldığın biri olur ya işte o bu üye
Siteye geliyorsak pat diye dalıp yazmak lazım,yoksa minnoş taklmakla olmuyor
Arkadaşlık teklifine cevabım eheheheAyyyyy bu ne böyleeee
Ben o topikleri keşfedeli 3 yıl olduHaklısınız ama ben bdv dışında olan topiclerden bahsetmiştim
Geyik bölümü var direk oraya dalın hemde eğlenmiş olursunuz,yada yemek topiği var çok keyifli geçiyor orasıda.Haklısınız ama ben bdv dışında olan topiclerden bahsetmiştim
Arkadaşlık teklifine cevabım ehehehe
Geyik bölümü var direk oraya dalın hemde eğlenmiş olursunuz,yada yemek topiği var çok keyifli geçiyor orasıda.
Kitap bölümü var birde.
Bdv'ninde tadı var ekşınlar var
İlgi alanınız değil o zaman ..Evet onları biliyorum ama sadece mevcut sohbetlerine dahil olamıyorum herkes çevresini edinmiş olunca malum Belki de ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama oralarda kalamıyorum
Sanırım ben çok uyumsuz bir insanımİlgi alanınız değil o zaman ..
Bende 2015 den beri takipteyim ama içlerine giremedim yeni açılmış bir tpic bulup tanışmam lazım gibi hissediyorum sonradan olaya maydonoz gibi hissediyorumBen o topikleri keşfedeli 3 yıl oldu
Valla giriyorum içeriye kim neymiş bakmıyorum. Onlar da yeni olduğumu anlamıyor ehehehBende 2015 den beri takipteyim ama içlerine giremedim yeni açılmış bir tpic bulup tanışmam lazım gibi hissediyorum sonradan olaya maydonoz gibi hissediyorum
En son öyle yaptığımda sen kimdin dedilerValla giriyorum içeriye kim neymiş bakmıyorum. Onlar da yeni olduğumu anlamıyor eheheh
En son öyle yaptığımda sen kimdin dediler
Ayy hayır tabi ki ya damak yiyen lüks yaşasaydı ohoo ama bizim ki biraz farklı yok herkes biliyor ama var gibi davranıyor yani kime neyi gösteriyorsun benim hırsım ona benden para istiyor 50 - 100 yada her ne kadarsa yok gibi yaşamıyor sen ihtiyacı var sanıyorsun acıyıp para veriyorsun o gidip ıvır zıvırla para veriyorEltisi damak çikolata yiyor diye lüks yaşadığını zanneden üye misiniz gerçekten?
Canim çikilaaata çektiEltisi damak çikolata yiyor diye lüks yaşadığını zanneden üye misiniz gerçekten?