• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin 😒

Hayır gelmiş bir de ortamlara giremiyorum diyor. Bu fesatlıkla hiç kimse arkadaşlık yapmaz ki :KK70: Hani bir ortama girersin ve hiç konuşmasan dahi negatif elektrik aldığın biri olur ya işte o bu üye :KK70:
Siteye geliyorsak pat diye dalıp yazmak lazım,yoksa minnoş taklmakla olmuyor :KK53:

Haklısınız ama ben bdv dışında olan topiclerden bahsetmiştim 😅
Geyik bölümü var direk oraya dalın hemde eğlenmiş olursunuz,yada yemek topiği var çok keyifli geçiyor orasıda.
Kitap bölümü var birde.
Bdv'ninde tadı var ekşınlar var :KK53:

Geyik bölümü var direk oraya dalın hemde eğlenmiş olursunuz,yada yemek topiği var çok keyifli geçiyor orasıda.
Kitap bölümü var birde.
Bdv'ninde tadı var ekşınlar var :KK53:

Evet onları biliyorum ama sadece mevcut sohbetlerine dahil olamıyorum herkes çevresini edinmiş olunca malum 🤷🏻‍♀️ Belki de ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama oralarda kalamıyorum

Bende 2015 den beri takipteyim ama içlerine giremedim yeni açılmış bir tpic bulup tanışmam lazım gibi hissediyorum sonradan olaya maydonoz gibi hissediyorum :duduk::confused:
Valla giriyorum içeriye kim neymiş bakmıyorum. Onlar da yeni olduğumu anlamıyor eheheh

Eltisi damak çikolata yiyor diye lüks yaşadığını zanneden üye misiniz gerçekten?
Ayy hayır tabi ki ya damak yiyen lüks yaşasaydı ohoo ama bizim ki biraz farklı yok herkes biliyor ama var gibi davranıyor yani kime neyi gösteriyorsun benim hırsım ona benden para istiyor 50 - 100 yada her ne kadarsa yok gibi yaşamıyor sen ihtiyacı var sanıyorsun acıyıp para veriyorsun o gidip ıvır zıvırla para veriyor

Back