- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
Merak ettim sen niye ayrıldın kiKızım bak bu sefer ben bunla evleneceğim hissediyorum dediğim manitadan ayrılmışım kafam duman zaten. Açmayın şöyle başlıklar çatarım ha hepinize.. dertlere gell
Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni
Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmam bu arada Çok sevindim sizin adınıza umarım bende böyle bir arkadaşlık kurabilirimama kendinizle çelişiyorsunuz şimdi
kimliğinizi açık açık belli etmek zorunda da değilsiniz de arkadaşlık kurmak istiyorsanız iletişim kurmadan paylaşımlar yapmadan nasıl olacak o
kimse aaa burada kıvırcık bir düşünce varmış hadi arkadaş olalım el ele el ele verin çocuukklaaaar demez ki değil mi ama :)
aktif olarak bdv ye veya geyik sohbet bölümüne girer yorumlar yapar yorumlara düşüncelerinizi eklerseniz kendinize göre arkadaşları öyle edinirsiniz burada bdv de sürekli benzer düşüncelere sahip olduğum 3-5 kişiyle özel mesajda görüşmeye başladık senelerce konuştuk sonra da buluştuk hatta başka şehirden gelip evimde kalanlar oldu hala da görüşüyoruz gayet güzel arkadaşlıklar da kuruluyor
Belki arkadaş olabilirizAaa bu ben