• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin 😒

Kızım bak bu sefer ben bunla evleneceğim hissediyorum dediğim manitadan ayrılmışım kafam duman zaten. Açmayın şöyle başlıklar çatarım ha hepinize.. dertlere gell :KK70:
Merak ettim sen niye ayrıldın ki 🫠
@Kazen sizin gibi yanlış yere konu açanlara bir sözü vardı " siz tuvalet yerine evin ortasına mı yapıyorsunuz"
@Mune
Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni 😏

ama kendinizle çelişiyorsunuz şimdi
kimliğinizi açık açık belli etmek zorunda da değilsiniz de arkadaşlık kurmak istiyorsanız iletişim kurmadan paylaşımlar yapmadan nasıl olacak o
kimse aaa burada kıvırcık bir düşünce varmış hadi arkadaş olalım el ele el ele verin çocuukklaaaar demez ki değil mi ama :)

aktif olarak bdv ye veya geyik sohbet bölümüne girer yorumlar yapar yorumlara düşüncelerinizi eklerseniz kendinize göre arkadaşları öyle edinirsiniz burada bdv de sürekli benzer düşüncelere sahip olduğum 3-5 kişiyle özel mesajda görüşmeye başladık senelerce konuştuk sonra da buluştuk hatta başka şehirden gelip evimde kalanlar oldu hala da görüşüyoruz gayet güzel arkadaşlıklar da kuruluyor
Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmam 😭 bu arada Çok sevindim sizin adınıza umarım bende böyle bir arkadaşlık kurabilirim ☺️

Belki arkadaş olabiliriz 😌

Merak ettim sen niye ayrıldın ki 🫠

Etiketleyince eline ne geçti Allah aşkına atacak bir yere beni 😏

Tabiki gelsin benimle tanışsınlar istemiyorum olmazda ama aktif gruplarda da sığınmacı gibi kalıyorum kendileri tanışmış birşeylerden haberleri var ben Fransız kalıyorum biraz ondan uzak kalmam 😭 bu arada Çok sevindim sizin adınıza umarım bende böyle bir arkadaşlık kurabilirim ☺️

Belki arkadaş olabiliriz 😌
Neyse konun taşındı rahatladım :D Lütfen kitap topiğine gelme

Kardeşiniz konusunda cevap vermediniz ama bana, onu unutmadım ben. Kardeş olunca göze batmıyor tabi, vuralım eltiye 😂
Görmedim ki ha kardeşime güle eğlenerek vermiyorum parayı sokrana sokrana oda ayrı bir başlık nerde lüzumsuz bişey var alıyor ama bende ondan alıyorum o yüzden tolere edilebiliyor 😂
Evet 😊 Çoğu zaman giriyorum foruma, bakıyorum herkes samimiyeti kurmuş, sohbet ediyorlar. Tanıyorlar birbirlerini bir şekilde, çok hoşuma gidiyor 😊
Aynı sizin gibi düşünüyorum bende o yüzden aralarına hop diye giremiyorum 🙃

Görmedim ki ha kardeşime güle eğlenerek vermiyorum parayı sokrana sokrana oda ayrı bir başlık nerde lüzumsuz bişey var alıyor ama bende ondan alıyorum o yüzden tolere edilebiliyor 😂

Aynı sizin gibi düşünüyorum bende o yüzden aralarına hop diye giremiyorum 🙃
Açtığınız konuya yazılan cevaplara bile bakmıyorsanız burada kim sizinle neden ve nasıl arkadaş olacak?

Yok gayet gerekliydi bence söylenenler. Sizin işinize gelmedi sadece. Ama burası böyle bir platform, mutlu edecek yanıtlar vermiyoruz gerçekleri söylüyoruz.
Yok aslında doğru söylemek gerekirse bakış açımı değiştirdi yazdıklarınız ama biraz hassas yapım olduğu için gereksiz alındım 🤭

Seni eğlendirecek gönlünü hoş edecek bir topik değil çünkü. Kıskançlıklar ve kavgalar yok 😉
Günahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yok 🤗 ama burdan bunu ispatlamam mümkün değil nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz 😎

Günahımı alıyorsunuz kavgacı ve kıskanç bir insan değilim öyle de bir kişiliğim kesinlikle yok 🤗 ama burdan bunu ispatlamam mümkün değil nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz 😎
Nasıl gösterdiyseniz biz öyle görüyoruz

Back