- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
-
- Konu Sahibi Dindirella
Beren saat su gibi resmenBeren Saat, Aslı Enver, Pelin Karahan 37-38 yaş civarındalar, tarzları Harika, kendilerine iyi bakıyorlar ve fıstık gibiler. Üçünü de 20’li yaşlardaki bir sürü tıfıla değişmem
Doğum yapıp çocuk büyütmüş kadın ve Doğum yapmamış kadın farkı diyorum. Maalesef Doğumdan sonra insan mahvoluyor. Benim de bütün gençlik enerjim ve ışıltım doğurduktan sonra gitti. Doğurup da çökmeyen % 10’luk bir azınlıktır.Beren saat su gibi resmen
Büyüküstün bile biraz çöktü ama beren çok genc
Onlar bile yaşlandı berenin gençlik halleri bebek üstü bebek ama şimdi normal bir kadın halini aldı. İnsan 30 unu geçince maalesefBeren saat su gibi resmen
Büyüküstün bile biraz çöktü ama beren çok genc
Sosyal hayatınız yokmu? Bir işte çalışıyor musunuz? Eşiniz ve anneniz var anladığım kadarıyla ne güzel. Çocuğunuz mu yok bu yüzden mi yalnız kalmaktan korkuyorsunuz? Sorunu anlamaya çalışıyorum bu yüzden çok soru sordum kusura bakmayın. Anlatmak cevaplamak istemezseniz boşverin kalsın böyle siz bilirsiniz.Sıkıntım forumda olanlar gibi sıkıntılı eşten vs olsaydı çözmeyi çalışırdım. Ama benim sıkıntım hayatı anlamsız bulmam. Tutunamiyorum. Üstüne yaşlanıp aciz olacağım fikri beni mahvediyor. Gençken ölmek istiyorum
Hala genc görünüyor ama o citirlik gözlerinde ki isilti yok tabi yine de cok cok hos, o yüzden yaslar sadece bir rakam aslinda spor yapin bol su icin meyve sebze agirlikli beslenin, Kitap okuyup kendinizi gelistirin hep disa degil ice de önem vermeliyozOnlar bile yaşlandı berenin gençlik halleri bebek üstü bebek ama şimdi normal bir kadın halini aldı. İnsan 30 unu geçince maalesefBende 30 yaşımdayım ve o olgun görüntüyü hissedebiliyorum . Halbuki daha 28 de bile böyle bi çıtırımsı duruyodum. Ve buna çok üzülüyorum
Beren saatle aynı yaştayım. Aşk-ı memnu dizisinin yakıp yıktığı yıllarda herkes beni Bihtere benzetirdi . Gerçekten de saçlarım yüzüm boyum çok benziyordu. Şimdi dizideki Nesrine döndümOnlar bile yaşlandı berenin gençlik halleri bebek üstü bebek ama şimdi normal bir kadın halini aldı. İnsan 30 unu geçince maalesefBende 30 yaşımdayım ve o olgun görüntüyü hissedebiliyorum . Halbuki daha 28 de bile böyle bi çıtırımsı duruyodum. Ve buna çok üzülüyorum
Yaa bayildim yorumunuza cok güldüm:)Beren saatle aynı yaştayım. Aşk-ı memnu dizisinin yakıp yıktığı yıllarda herkes beni Bihtere benzetirdi . Gerçekten de saçlarım yüzüm boyum çok benziyordu. Şimdi dizideki Nesrine döndüm
Sosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.Sosyal hayatınız yokmu? Bir işte çalışıyor musunuz? Eşiniz ve anneniz var anladığım kadarıyla ne güzel. Çocuğunuz mu yok bu yüzden mi yalnız kalmaktan korkuyorsunuz? Sorunu anlamaya çalışıyorum bu yüzden çok soru sordum kusura bakmayın. Anlatmak cevaplamak istemezseniz boşverin kalsın böyle siz bilirsiniz.
Yaaaa aynı ben İşteBu arada Beren Saat ile ilgili artik citir degil yorumumu geri aldim, sosyal Medya sayfasinda cocuk masali okurken videosunu gördüm sok oldum bildigin çıtır ya :)
Agit degilim ama girdigim ortamda herkes bi hizaya girer niye bilmiyorum.basEnim kalin ust bedenim ince.cicekli elbise falan cok sevmemust bedenin genis olmasi bence daha da bir teyzelik veriyor. kollar vs kalinsa yani. bir de o lacoste elbiseyi ben giysem ben de yasli gorunurum ya onu bir daha giymeyinbu yaz cok seker cicekli elbiseler var her boyda, daha fresh gosterir kesinlikle.
biraz da karakterle ilgili olabilir, bazi insanlar cok agir kanli oluyor. belki oylesinizdir.
Tamam genel olarak anladım. Birde böyle düşünürsen ohooo yani herkes intihar etsin o zaman zaten ölücez diyeSosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.
Yok ya hu gulumsemek falan evet isik katiyor da bi de gercekten guzel ve genc olmak diye bisi varHanımlar şaka bir yana Özgüven özgüven özgüven diyorum başka da bir şeye gerek yok.
Şimdi size eltimden örnek vereyim
Kendisi benden 2 yaş büyük tanıdığımda o 27 ben 25 yaşımızdaydık.
Çok geniş basenleri var vücuduna göre. Daha o yaşta selülitleri almış başını gidiyordu. Ama kısa şortunu giyer ve ortamda en kendine güvenen kendini beğenen kişi odur. Kilo fazlası hep vardı. Özel olarak şurası da güzel diyeceğin hiçbir güzelliği de yoktur. Ama ondaki özgüven kimsede yoktur.
Mesela aynı boydayız 160 cm civarı. Ona boyun uzun falan diye övgüler gelir
Kendini sevmek önemli.
Ne bilim insanları öldü yahu ona bakarsanSosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.
Zevkinizdir, kimsenin giyim zevkine bir şey diyemem ama neden bu kadar düz renkler giymeyi tercih ediyorsunuz?Buydu elbisem beyaz da spor ayakkabim vardi aslinda genc gibi giyinmistim yani @BlossLacoste Kadın Slim Fit Kısa Kollu Polo Yaka Beyaz Elbise EF5473-001 | Lacoste
Lacoste Kadın Slim Fit Kısa Kollu Polo Yaka Beyaz Elbise EF5473 ürünü farklı renk seçenekleri, ücretsiz kargo ve 3 taksit imkanıyla Lacoste.com.tr'de!www.lacoste.com.tr