Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

ust bedenin genis olmasi bence daha da bir teyzelik veriyor. kollar vs kalinsa yani. bir de o lacoste elbiseyi ben giysem ben de yasli gorunurum ya onu bir daha giymeyin bu yaz cok seker cicekli elbiseler var her boyda, daha fresh gosterir kesinlikle.

biraz da karakterle ilgili olabilir, bazi insanlar cok agir kanli oluyor. belki oylesinizdir.

Beren saat su gibi resmen
Büyüküstün bile biraz çöktü ama beren çok genc
Doğum yapıp çocuk büyütmüş kadın ve Doğum yapmamış kadın farkı diyorum. Maalesef Doğumdan sonra insan mahvoluyor. Benim de bütün gençlik enerjim ve ışıltım doğurduktan sonra gitti. Doğurup da çökmeyen % 10’luk bir azınlıktır.

Beren saat su gibi resmen
Büyüküstün bile biraz çöktü ama beren çok genc
Onlar bile yaşlandı berenin gençlik halleri bebek üstü bebek ama şimdi normal bir kadın halini aldı. İnsan 30 unu geçince maalesef Bende 30 yaşımdayım ve o olgun görüntüyü hissedebiliyorum . Halbuki daha 28 de bile böyle bi çıtırımsı duruyodum. Ve buna çok üzülüyorum

Sosyal hayatınız yokmu? Bir işte çalışıyor musunuz? Eşiniz ve anneniz var anladığım kadarıyla ne güzel. Çocuğunuz mu yok bu yüzden mi yalnız kalmaktan korkuyorsunuz? Sorunu anlamaya çalışıyorum bu yüzden çok soru sordum kusura bakmayın. Anlatmak cevaplamak istemezseniz boşverin kalsın böyle siz bilirsiniz.

Hala genc görünüyor ama o citirlik gözlerinde ki isilti yok tabi yine de cok cok hos, o yüzden yaslar sadece bir rakam aslinda spor yapin bol su icin meyve sebze agirlikli beslenin, Kitap okuyup kendinizi gelistirin hep disa degil ice de önem vermeliyoz

Beren saatle aynı yaştayım. Aşk-ı memnu dizisinin yakıp yıktığı yıllarda herkes beni Bihtere benzetirdi . Gerçekten de saçlarım yüzüm boyum çok benziyordu. Şimdi dizideki Nesrine döndüm

Bu arada Beren Saat ile ilgili artik citir degil yorumumu geri aldim, sosyal Medya sayfasinda cocuk masali okurken videosunu gördüm sok oldum bildigin çıtır ya :)

Sosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.

Agit degilim ama girdigim ortamda herkes bi hizaya girer niye bilmiyorum.basEnim kalin ust bedenim ince.cicekli elbise falan cok sevmem

Ya 30lu yaşlar rakamsal olarak bana da tuhaf gelmişti hala da 31 diyince bi tuhaf oluyorum çünkü hem ruhumla hem de aynadaki gördüğümle o kadar alakasız ki neyse ki dışsal dönütler olumlu oldukça sakinlestim tmm dedim henüz panik yok gecen biri bana 18 dediydi

o teyzelik durumu daha cok zihinsel oluyor bence,yani bazen kafa o kadar yorgun oluyor ki algı değişikligi oluyor
O zaman diyorsun ki yaşlanıyorum galiba
Kendini taşımak bile zül
Aşırı yoğun çalışıyorsun sadece uyuyacak vakit buluyormuşsun,e bi zahmet böyle hissetmen normal
Bir dinlenme ve toparlanma sürecin olmalı
O zaman tamamen tekrardan bulacaksın hem enerjini hem ışıltını

Tamam genel olarak anladım. Birde böyle düşünürsen ohooo yani herkes intihar etsin o zaman zaten ölücez diye . Ayrıca birden böyle oldu demişsin işte ya orada bir şey yaşamışsın böyle olmuş veya kafanda buna inanmaya başladın o kısmını hiç bilemiyorum. Bunun dışında hepimiz bir gün öleceğiz zaten ama bunu beklerken ellerimizi kollarımızı salarak beklemiyoruz sende salmamalısın bence. Zaten ileride fikrim değişebilir demen bile bir olumlu gelişme bunuda söyleyeyim ve de eşini, anneni düşünmen çok güzel. İlaçlarını aksatmazsan ve çaba harcarsan dahada iyi olacağına inanıyorum

Hanımlar şaka bir yana Özgüven özgüven özgüven diyorum başka da bir şeye gerek yok.
Şimdi size eltimden örnek vereyim
Kendisi benden 2 yaş büyük tanıdığımda o 27 ben 25 yaşımızdaydık.
Çok geniş basenleri var vücuduna göre. Daha o yaşta selülitleri almış başını gidiyordu. Ama kısa şortunu giyer ve ortamda en kendine güvenen kendini beğenen kişi odur. Kilo fazlası hep vardı. Özel olarak şurası da güzel diyeceğin hiçbir güzelliği de yoktur. Ama ondaki özgüven kimsede yoktur.
Mesela aynı boydayız 160 cm civarı. Ona boyun uzun falan diye övgüler gelir
Kendini sevmek önemli.

Yok ya hu gulumsemek falan evet isik katiyor da bi de gercekten guzel ve genc olmak diye bisi var

Ne bilim insanları öldü yahu ona bakarsan
Bazıları arkasında bilgi bıraktı,bazılarından haberimiz bile yoktur
Cok sebep sonuç bakıyorsun galiba olaylara ve hayattaki ara detayları kaçırıyorsun ve zevk almaman cok doğal bu şekilde...

Zevkinizdir, kimsenin giyim zevkine bir şey diyemem ama neden bu kadar düz renkler giymeyi tercih ediyorsunuz?
Bu elbise belki masa tenisi yaparken olabilir ama günlük kullanım için en azından benim tarzıma uymuyor.
49 yaşındayım sizlerden epey büyüğüm, elbette yüzüm bedenim yaşlanıyor ama ruhum genç, insanın ruhundaki enerjisi yüzüne ve giyimine yansıyor diye düşünüyorum, ben bu elbiseyi giymeye niyetlensem kolsuz veya askılı bir modelini seçerdim, renkli bilekliklerle elbiseyi canlandırırdım.

49 yaş giyim tarzımı az biraz yansıtan kıyafetlere örnek olsun diye birkaç kombin buldum, yaz aylarında şort vazgeçilmezim, elbise tercihimde genelde çiçekli olur, saçlar kısa olunca yaşlı gösterir diyenler olmuş, yüzünüze uygun modern kesimler yaşlı göstermez, saçlarım dalgalı, yer yer buklelidir, ense hizasında kestim, bazen eşarplarla bazen de rengarenk iplerle püsküllerle bağlıyorum, saçlarda bohem havayı seviyorum, giyimde de arada bohem giyinirim.

Gençler giyim tarzlarınızla biraz oynayın, kıyafetlerinize renk katın, renkli aksesuar kullanın ve yaşlanıyorum modundan çıkıp içinizdeki enerjiyi dışa vurun

Eklentiler

• IMG_0343.JPG
    68 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0344.JPG
    73,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0346.JPG
    51,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0347.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0348.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0351.JPG
    59,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0352.JPG
    44,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0353.JPG
    40,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0354.JPG
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0355.JPG
    42,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0356.JPG
    27,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0357.JPG
    32,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0358.JPG
    25,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0359.JPG
    38 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0360.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0361.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0362.JPG
    75,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0363.JPG
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0364.JPG
    60,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0365.JPG
    45,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0366.JPG
    65,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…