Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Zaten hiçbir şey benden kıymetli olmadığı için ölmeyi düşünüyorum. Arkamda hayatı mahvolacak bir eş ve anne bırakmak çok bencillik gerektirir. Şuan ilaç tedavisi devam ediyor zaten ama maddi sebeplerle terapiyi bıraktım.
En kıymetli siz olduğunuzun farkındasınız ve buna sahip çıkmam diyorsunuz öyle mi saçma o halde mantığınız. Onları değil önce kendinizi düşünmelisiniz. İlaçlara devam ancak terapiye devam değil anladığım kadarıyla. Bir nebze olsun ilaçların devam etmesi iyi çünkü o ilaçlar her ne olursa olsun yarıda kesilmez aman diyeyim doktor ne zaman tamam derse o zaman bırakılır. Zaman içindede onlar size fayda edecek sıkıntınız her ne ise rahatladığınızı hissedeceksiniz sonrası birazda kendiniz çabalamanız gerekiyor her şeyin iyi olması için işte hepsi bu kadar.

Sıkıntınız ne bilmiyorum ancak inşallah sağlığınız yerindeyse hepsi hallolur gider yeter ki önce siz iyi olun 🌸

En kıymetli siz olduğunuzun farkındasınız ve buna sahip çıkmam diyorsunuz öyle mi saçma o halde mantığınız. Onları değil önce kendinizi düşünmelisiniz. İlaçlara devam ancak terapiye devam değil anladığım kadarıyla. Bir nebze olsun ilaçların devam etmesi iyi çünkü o ilaçlar her ne olursa olsun yarıda kesilmez aman diyeyim doktor ne zaman tamam derse o zaman bırakılır. Zaman içindede onlar size fayda edecek sıkıntınız her ne ise rahatladığınızı hissedeceksiniz sonrası birazda kendiniz çabalamanız gerekiyor her şeyin iyi olması için işte hepsi bu kadar.

Sıkıntınız ne bilmiyorum ancak inşallah sağlığınız yerindeyse hepsi hallolur gider yeter ki önce siz iyi olun 🌸
Sıkıntım forumda olanlar gibi sıkıntılı eşten vs olsaydı çözmeyi çalışırdım. Ama benim sıkıntım hayatı anlamsız bulmam. Tutunamiyorum. Üstüne yaşlanıp aciz olacağım fikri beni mahvediyor. Gençken ölmek istiyorum

Herkes şöyle giy saçını şöyle yap falan demiş ama konu sahibinin kastettiği şey daha çok bir his. Gençlik ışıltısı. Gözdeki ışık, duruştaki tazelik. Yatana kadar spor yoga bilmem ne de yapsanız genetiğiniz iyi değilse 30 lardan sonra o ışıltı ve tazelik yerini olgunluğa bırakıyor. Buna yapacak hiçbirşey yok. Ben de 33'üm. Fakat bunu kabul ettim benim de çocuğum yok ama o cıvıl cıvıl gençlerin yerimi aldığını kabullenip gururla çocuğunu izleyen anne moduna girdim :KK51:

Bence o dedikleriniz yorgun insanlarda oluyor. Arkadasim var benimle yaşit ve coluklu cocuklu gercekten ne durusunda, ne gozunde enerji yok (28 yaşinda daha) hatta kaz ayaklari aşiri belirginleşip kirişmiş. O kizi taaa liseden beri tanirim cok guzel cildi vardi bebek gibiydi ama cocuktan sonra ozellikle bir çöktü gitti.
🙄🙄

Stress vs etkili.

Son düzenleme:
Evet ayni ve tipki beni anlatmissiniz 40 a dogru yaklasik 5 kg fazlam ile birlikte resmen bir teyze durusu ve goruntusu çöktü uzerime spor da hic yapmadim maalesef.okuyanlara ibret olsun nasil olursa olsun spora gidin. Sadece kilo da degil vücudumun bazi yerlerinde yaslanmalar oldu o ic bacagin hafif gevseme ve sarkmasi, gevsek gobek vs. Sizi en iyi anlayan benim. Ben de artik teyze gibiyim. Galiba en azından biraz yuruyus yapmak zorundayiz spor salonuna gidemesekte ve de kafamiz cok bozarsa ufak estetik dokunuslara başlarız:) Allah saglik versin napalim gecti genclik işin özü bu....
Bu postu okuyunca bir aydinlanma geldi bana. Hemen kilo verip spor yapacağım.
Estetik dokunuş derken Fransız askısı gerçekten işe yarıyor mu acaba ve ne kadar dayanır 🤔

Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔
30 yas korkusu vardi bende bir turlu 30 yasinda olmak istemiyordum ama oldum hatta o yasta agir bir depresyon gecirdim kendime gelmem 2 sene surdu. Su an ben de 37 yasindayim artik yasliliktan degil de bu yasa geldigim halde isteyip de yapamadiklarima uzuluyorum. Yalniz degilsin ya 😊

Bende de var bu duygu yaşlanma korkusu 32 yaşındayım görüntüm henüz değişmedi ama ben de o aklımın beş karış havada olduğu cahil zamanlarımı üniversite yıllarını özlüyorum
Yüzümde eskisi gibi çok gergin değil sanki ama olduğumuz gibi de kalmayacağız bu gerçek

Buydu elbisem beyaz da spor ayakkabim vardi aslinda genc gibi giyinmistim yani Bloss Bloss
Locoste tişört, elbise daha büyük gösteriyor Dindirella.

Ben çok iyi değilim kıyafet konusunda. Mesela bugün böyle bir şey giyinmiştim, eteğim neredeyse aynısı ama açık maviydi, üstü kumaş beyaz tişört.

images (2).jpeg

X