- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
Kilo yok sari da degilim ama teyze kiligi dusmus tipime sanirim durusumdan omurga calisayim.gencligimi ozledim guzeldim ben beBen de 28 yaşimdayim ve 40 yaşina gelince ne olacak derdine düşmüştüm valla, hatta konu acmistim burada ve sonra dusunmemeye basladim ama aklima getirdiniz yine.
Kirisik, burusuk, sarkma yoksa insan nasil teyze gibi gorunecek ki? Benim yaştan ziyade kirişma korkum var.
Saçlariniz cok sariysa degistirin, kilo varsa verin bunlar yaşli gosteriyor.
Tarzim degisse de benim bi durusum var olgun.mesela yanimdakilere ilce muduru gencler diyo bana dindirella hanim diyo.bi durusum var.kiyafetimi ozellikle anlattim ki hani genc bi kiyafettiTarzınızı değiştirmeye ihtiyacınız var bence :)
Kilo yok sari da degilim ama teyze kiligi dusmus tipime sanirim durusumdan omurga calisayim.gencligimi ozledim guzeldim ben be
Ya gevseme var bende ic bacaklarda selilitte cikti.ya bi teyze kiligi indi ustume.is stresinden.eskiden goren yirmi bes sanirdiHayatın anlamı bu. Doğacağız , büyüyüp yetişkin olucagız ve yaslanıp ölüceğiz. Yaşlılığa takılmayın daha gençsiniz , hayatınızı dolu dolu yaşayın , teyze. Bu arada bende 37 yim güldüğüme bakmayın. Teyze kelimesi çok hoşuma gitti sadece
Saclarim cok dokuluyor su an kisacik kestirdim ki rahatca toplarlayayim diye yapamam su anUzun saç her zaman daha genç gösterir boncuk veya postiş deneyinEn azından moraliniz düzelir
Gidecegim de vaktim yok ki yorginluktan oluyorum bazenYoga yapın. Spor salonuna gitmeyi vs biraktim ben salginla birlikte ama evden yogaya devam ediyorum, biliyorum evde disiplin saglamak daha zor ama hiç yapmamaktansa deneyin, başlayin yapin biraz biraz.
Youtube da yeni başlayanlar icin yogalara bir göz atın. Duruşunuza da faydasi olabilir omurga calismalari oluyor
Ben eskiden onu giysem herkes bakardi simdi vucudum da sanirim gevsedi acik giyinince kendimi daha yasli hissediyorumLacoste elbise giyip teyze gibi görünmemenin imkanı yok bence ahaköalfdünyada bu kadar çirkin duran bir elbise daha görmedim.
Bence tarzınızı değiştirmeye de ihtiyacınız var. Farklı şeyler giyin. Crop- Yüksek bel pantolon- Kemer- freebag kombinleri çok tatlı oluyor.
Ben de 38 yaşındayım ve 20’li yaşlardaki güzelliğimi ben de çok özlüyorum. Ama yapacak bir şey yok.
Gidecegim de vaktim yok ki yorginluktan oluyorum bazen
Eve sadece gelip dus alip uyuyacak kadar vaktim oluyo desemİşte gitmeye vakit yoksa kendi evinizde yarim saat veya kirkbes dakika ayirsaniz bile yeter diyorum.
Ben de 2 senedir gitmiyorum salgindan dolayi. :)
Vakit yok kiSpor spor spor diyorum. Tarzininizi yenileyip spora baslamak cok ise yaricaktir. Bakin ajda pekkana hep spor ve imaj bu kadini genc gosteriyor.