Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Ben eskiden onu giysem herkes bakardi simdi vucudum da sanirim gevsedi acik giyinince kendimi daha yasli hissediyorum
Eskiden onu giydiğiniz için değil yüzünüzün, dudaklarınızın, boynunuzun, poponuzun tazeliğine bakıyorlardı çünkü, GENÇLİK
Yaş ilerleyince o tür elbiseler daha kötü duruyor ( bence gençlerde de çok demode duruyor)
Bir sürü tatlı elbise alternatifi var renkli çiçekli cıvıl cıvıl onları deneyin tarzınızı değiştirin.

İste o tazecikligimi geri istiyorum ben

Evet ayni ve tipki beni anlatmissiniz 40 a dogru yaklasik 5 kg fazlam ile birlikte resmen bir teyze durusu ve goruntusu çöktü uzerime spor da hic yapmadim maalesef.okuyanlara ibret olsun nasil olursa olsun spora gidin. Sadece kilo da degil vücudumun bazi yerlerinde yaslanmalar oldu o ic bacagin hafif gevseme ve sarkmasi, gevsek gobek vs. Sizi en iyi anlayan benim. Ben de artik teyze gibiyim. Galiba en azından biraz yuruyus yapmak zorundayiz spor salonuna gidemesekte ve de kafamiz cok bozarsa ufak estetik dokunuslara başlarız:) Allah saglik versin napalim gecti genclik işin özü bu....

Şuan 35 yaşındayım ilk 30 girdiğimde berbat hissettim nereye 3 rakamına nefret edecektim bi türlü 30 kabul edemedim sorana farkında olmadan 28 dediğim anlar bile çok fakatttt ne oldu ise 32 den sonra sevmeye başladım kendimi daha kadınsı daha olgun böyle ne bileyim aman aman görmeye başladım

Bir ay onceye kadar oyleydim benim etrafimin da etkisi var gerci mesela kanyondaydim bugun kizlari bi gor nasil guzeller nasil gencler isil isil masallah dedim gizum yok ama o isiltimi geri istiyorum

35 te ben de guzeldim be ah ah, ne olduysa 37- 38 de oldu :) Allah benim gibi oldurmasin sizi insallah :) saka bir yana otuzlarin olgunlugu elbet güzel keske 35 36 dahil öyle kalabilsek bedenen.

Ben de 36 yım. Aynı hisleri yaşıyorum. Destek olalım birbirimize

43 yaşındayım. Ben de çok üzülüyorum teyze görüntüsüne. Bende de kırışık, sarkma filan yok ama teyzelik siniyor gerçekten insana.
Herkes beni çok beğenirdi, övgülerle geçti gençliğim. Şimdiyse teyzeyim

Bu duygularınız biraz toplum ve kapitalist sistem tarafından dayatılan kadının yaşlanmaması gerektiği, kırışıklıkların, beyaz saçların korkunç olduğu normundan kaynaklanıyor. Boşverin gözünüzün kenarı biraz kırışsın, birkaç tel saçınız beyazlasın. Bedeninizin sizin için yaptıklarının yanında ne önemi kalır ki?
Yine de rahatsız olursanız estetik ve kozmetik müdahaleler var. Yaşınızın tadını çıkarın.

34 yaşındayım bende. Bazen birşey diyorum yada beğeniyorum, annem sen 20 misin evli çocuklu kadınsın diyor. Bazen kendimi üniversitedeki gibi hissediyorum ama üstünden geçmiş 14-15 yıl. Bazen hiç gücüm olmuyor bazende bende yapmak istiyorum neden yaşlandım ben ya diye düşünüyorum. 30 yaş bunalımı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…