- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.746
-
- Konu Sahibi Dindirella
Eskiden onu giydiğiniz için değil yüzünüzün, dudaklarınızın, boynunuzun, poponuzun tazeliğine bakıyorlardı çünkü, GENÇLİKBen eskiden onu giysem herkes bakardi simdi vucudum da sanirim gevsedi acik giyinince kendimi daha yasli hissediyorum
Ogle arasinda size yakin bi spor salonuna gidemez msiniz mesela?Vakit yok ki
Ogle aram da yok istifam da kabul edilmedi su isten kurtulabilsrydim ahh ahhOgle arasinda size yakin bi spor salonuna gidemez msiniz mesela?
İste o tazecikligimi geri istiyorum benEskiden onu giydiğiniz için değil yüzünüzün, dudaklarınızın, boynunuzun, poponuzun tazeliğine bakıyorlardı çünkü, GENÇLİK
Yaş ilerleyince o tür elbiseler daha kötü duruyor ( bence gençlerde de çok demode duruyor)
Bir sürü tatlı elbise alternatifi var renkli çiçekli cıvıl cıvıl onları deneyin tarzınızı değiştirin.
Allah aşkına olacak şey isteyin mümkün mü bu yaİste o tazecikligimi geri istiyorum ben
Ben onlardan guzelim ya huBeren Saat, Aslı Enver, Pelin Karahan 37-38 yaş civarındalar, tarzları Harika, kendilerine iyi bakıyorlar ve fıstık gibiler. Üçünü de 20’li yaşlardaki bir sürü tıfıla değişmem
Çok merak ettim nasıl bir plandır bu ya zehir mi içeceksiniz kendinizi mi asacaksınızYa ben 25 yaşındayım ama yaslanmaktan çok korkuyorum. Yaslanmamak için gençken ölmeyi planlıyorum
Bir ay onceye kadar oyleydim benim etrafimin da etkisi var gerci mesela kanyondaydim bugun kizlari bi gor nasil guzeller nasil gencler isil isil masallah dedim gizum yok ama o isiltimi geri istiyorumŞuan 35 yaşındayım ilk 30 girdiğimde berbat hissettim nereye 3 rakamına nefret edecektim bi türlü 30 kabul edemedim sorana farkında olmadan 28 dediğim anlar bile çok fakatttt ne oldu ise 32 den sonra sevmeye başladım kendimi daha kadınsı daha olgun böyle ne bileyim aman aman görmeye başladım
35 te ben de guzeldim be ah ah, ne olduysa 37- 38 de oldu :) Allah benim gibi oldurmasin sizi insallah :) saka bir yana otuzlarin olgunlugu elbet güzel keske 35 36 dahil öyle kalabilsek bedenen.Şuan 35 yaşındayım ilk 30 girdiğimde berbat hissettim nereye 3 rakamına nefret edecektim bi türlü 30 kabul edemedim sorana farkında olmadan 28 dediğim anlar bile çok fakatttt ne oldu ise 32 den sonra sevmeye başladım kendimi daha kadınsı daha olgun böyle ne bileyim aman aman görmeye başladım
İşte orası biraz karışık. Var aklımda bir şeyler de. Zamanı değil. Yaşayacak yıllarım var. Hem belki sonra bu fikrim de değişirÇok merak ettim nasıl bir plandır bu ya zehir mi içeceksiniz kendinizi mi asacaksınız
Ohoooo biz de kimlere tavsiye veriyoruz yahuBen onlardan guzelim ya hu
Ben de 36 yım. Aynı hisleri yaşıyorum. Destek olalım birbirimizeHanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
43 yaşındayım. Ben de çok üzülüyorum teyze görüntüsüne. Bende de kırışık, sarkma filan yok ama teyzelik siniyor gerçekten insana.Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Bu duygularınız biraz toplum ve kapitalist sistem tarafından dayatılan kadının yaşlanmaması gerektiği, kırışıklıkların, beyaz saçların korkunç olduğu normundan kaynaklanıyor. Boşverin gözünüzün kenarı biraz kırışsın, birkaç tel saçınız beyazlasın. Bedeninizin sizin için yaptıklarının yanında ne önemi kalır ki?Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.