- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
Randevu aldim haftaya cumartesi dolgu ve botox a.ama kurtarmaz durusum teyzeBu duygularınız biraz toplum ve kapitalist sistem tarafından dayatılan kadının yaşlanmaması gerektiği, kırışıklıkların, beyaz saçların korkunç olduğu normundan kaynaklanıyor. Boşverin gözünüzün kenarı biraz kırışsın, birkaç tel saçınız beyazlasın. Bedeninizin sizin için yaptıklarının yanında ne önemi kalır ki?
Yine de rahatsız olursanız estetik ve kozmetik müdahaleler var. Yaşınızın tadını çıkarın.
O yas iyi tadini cikar otuz yediden sonra siniyo teyzosluk34 yaşındayım bende. Bazen birşey diyorum yada beğeniyorum, annem sen 20 misin evli çocuklu kadınsın diyor. Bazen kendimi üniversitedeki gibi hissediyorum ama üstünden geçmiş 14-15 yıl. Bazen hiç gücüm olmuyor bazende bende yapmak istiyorum neden yaşlandım ben ya diye düşünüyorum. 30 yaş bunalımı herhalde
Ben sizi şaka yapıyor sanmıştım ama siz baya baya ciddisinizİşte orası biraz karışık. Var aklımda bir şeyler de. Zamanı değil. Yaşayacak yıllarım var. Hem belki sonra bu fikrim de değişir
Neler yaptrdnz38 yaşındayim gören 25 dio estetiklerim sağolsunyaşımı çok seviorum hayatta 25 olmak istemezdim.Biraz da minyonum ve saçlarım da kendi rengi bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum.Tiptan yardım alabilirsiniz henüz çok gencsiniz sevgili konu sahibi
Emin olun birçok kişi size bakıp böyle düşünmüyordur. Hem varsın teyze olun (37 yaşında da teyze olmazsınız ama), bakımlı, güzel, dinç, hayattan zevk alan neşeli bir teyze olun. Nolur kiRandevu aldim haftaya cumartesi dolgu ve botox a.ama kurtarmaz durusum teyze
Saç uzamaz demek bilime aykırı saç uzar ikide bi kırıklarını aldıracam bahanesiyle kesmezseniz 2 yılda uzuyor. Kıskanmayın hiç bir şeyi. Saçınızı koyu bir renge boyatın. Ayda bir cilt bakımına gidin. Ve spor yapın. Strese girmeyin . O kızlara benzersiniz yenidenHanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Emin olun birçok kişi size bakıp böyle düşünmüyordur. Hem varsın teyze olun (37 yaşında da teyze olmazsınız ama), bakımlı, güzel, dinç, hayattan zevk alan neşeli bir teyze olun. Nolur ki
Dolgu,botoks,diş,meme protezi,kaş,düzenli cilt bakımı,vitaminlerNeler yaptrdnz
Neler var38 yaşındayim gören 25 dio estetiklerim sağolsunyaşımı çok seviorum hayatta 25 olmak istemezdim.Biraz da minyonum ve saçlarım da kendi rengi bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum.Tiptan yardım alabilirsiniz henüz çok gencsiniz sevgili konu sahibi
Zaten hiçbir şey benden kıymetli olmadığı için ölmeyi düşünüyorum. Arkamda hayatı mahvolacak bir eş ve anne bırakmak çok bencillik gerektirir. Şuan ilaç tedavisi devam ediyor zaten ama maddi sebeplerle terapiyi bıraktım.Ben sizi şaka yapıyor sanmıştım ama siz baya baya ciddisiniz. Destek alabilirsiniz ve inşallah da değişir bu fikriniz çünkü hiçbir şey sizden daha kıymetli değil.
E sen kendini bastan dizayn etmissin.bende burun var dis istiyorum aslinda.dolgu vardi eridi tabi gene gitcem cumartesi botoksum da geldi.saclar bitirdi beni yaDolgu,botoks,diş,meme protezi,kaş,düzenli cilt bakımı,vitaminlerama dediğim gibi tip olarak da teyze duruşuna müsait değildim.Ufak tefek zayıf biriyimdir modern bohem bı görünüşüm var saçlarımda hiç beyaz çıkmadı o yüzden boyatmiyorum da uzun belimde açık kumral saçlarım var.Daha teyze diyen çıkmadı Şuan hamileyim rafa kalktı estetikler doğuma kadar
Saglikla gelsin insDolgu,botoks,diş,meme protezi,kaş,düzenli cilt bakımı,vitaminlerama dediğim gibi tip olarak da teyze duruşuna müsait değildim.Ufak tefek zayıf biriyimdir modern bohem bı görünüşüm var saçlarımda hiç beyaz çıkmadı o yüzden boyatmiyorum da uzun belimde açık kumral saçlarım var.Daha teyze diyen çıkmadı Şuan hamileyim rafa kalktı estetikler doğuma kadar
Güzellik sevdasıSaglikla gelsin insmeme protezi zor degil mi ya nasil cesaret ettin
Aynen baştan dizayn ettim wala.İyiki de etmişimE sen kendini bastan dizayn etmissin.bende burun var dis istiyorum aslinda.dolgu vardi eridi tabi gene gitcem cumartesi botoksum da geldi.saclar bitirdi beni ya