Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Randevu aldim haftaya cumartesi dolgu ve botox a.ama kurtarmaz durusum teyze

O yas iyi tadini cikar otuz yediden sonra siniyo teyzosluk

İşte orası biraz karışık. Var aklımda bir şeyler de. Zamanı değil. Yaşayacak yıllarım var. Hem belki sonra bu fikrim de değişir
Ben sizi şaka yapıyor sanmıştım ama siz baya baya ciddisiniz . Destek alabilirsiniz ve inşallah da değişir bu fikriniz çünkü hiçbir şey sizden daha kıymetli değil.

38 yaşındayim gören 25 dio estetiklerim sağolsunyaşımı çok seviorum hayatta 25 olmak istemezdim.Biraz da minyonum ve saçlarım da kendi rengi bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum.Tiptan yardım alabilirsiniz henüz çok gencsiniz sevgili konu sahibi

Herkes şöyle giy saçını şöyle yap falan demiş ama konu sahibinin kastettiği şey daha çok bir his. Gençlik ışıltısı. Gözdeki ışık, duruştaki tazelik. Yatana kadar spor yoga bilmem ne de yapsanız genetiğiniz iyi değilse 30 lardan sonra o ışıltı ve tazelik yerini olgunluğa bırakıyor. Buna yapacak hiçbirşey yok. Ben de 33'üm. Fakat bunu kabul ettim benim de çocuğum yok ama o cıvıl cıvıl gençlerin yerimi aldığını kabullenip gururla çocuğunu izleyen anne moduna girdim

Saç uzamaz demek bilime aykırı saç uzar ikide bi kırıklarını aldıracam bahanesiyle kesmezseniz 2 yılda uzuyor. Kıskanmayın hiç bir şeyi. Saçınızı koyu bir renge boyatın. Ayda bir cilt bakımına gidin. Ve spor yapın. Strese girmeyin . O kızlara benzersiniz yeniden

Dolgu,botoks,diş,meme protezi,kaş,düzenli cilt bakımı,vitaminler ama dediğim gibi tip olarak da teyze duruşuna müsait değildim.Ufak tefek zayıf biriyimdir modern bohem bı görünüşüm var saçlarımda hiç beyaz çıkmadı o yüzden boyatmiyorum da uzun belimde açık kumral saçlarım var.Daha teyze diyen çıkmadıŞuan hamileyim rafa kalktı estetikler doğuma kadar

Ben sizi şaka yapıyor sanmıştım ama siz baya baya ciddisiniz . Destek alabilirsiniz ve inşallah da değişir bu fikriniz çünkü hiçbir şey sizden daha kıymetli değil.
Zaten hiçbir şey benden kıymetli olmadığı için ölmeyi düşünüyorum. Arkamda hayatı mahvolacak bir eş ve anne bırakmak çok bencillik gerektirir. Şuan ilaç tedavisi devam ediyor zaten ama maddi sebeplerle terapiyi bıraktım.

E sen kendini bastan dizayn etmissin.bende burun var dis istiyorum aslinda.dolgu vardi eridi tabi gene gitcem cumartesi botoksum da geldi.saclar bitirdi beni ya

Saglikla gelsin ins meme protezi zor degil mi ya nasil cesaret ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…