Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Ayrica ben inanilmaz ozguvenli dururum zaten.ozguvenli teyze gibi gorunuyorum

Wouww begendim ben bunlari guzel secimler gercekten de
Ama teyze gibi durusum olmus elbise de degil mesele yani anlatamiyorum goeniz gerekli

Bir ay onceye kadar oyleydim benim etrafimin da etkisi var gerci mesela kanyondaydim bugun kizlari bi gor nasil guzeller nasil gencler isil isil masallah dedim gizum yok ama o isiltimi geri istiyorum
Giyim, kilo ve enerji cok önemli. Jean, thsirt, bez ayakabı, modern kesım sac. Bır de kendımıze yapabılecegmjz en kötü sey makyaj bence.Göz kremi nemlendirici lib balm ve güneş kremi yeterli belki hafıf rimel. Bir de ruhumuzu ne kadar dinc tutarsak dısarısı o kadar ısıldıyor.

Ama teyze gibi durusum olmus elbise de degil mesele yani anlatamiyorum goeniz gerekli
Pilatese gidin, duruşunuz içe kaçmış gibiyse düzeltir. Pilates ve yoga gerçekten işe yarıyor. Bir de bence illa evlenmek falan değil ama aşk hayatınız biraz hareketlense bu da genel olarak iyi gelir diye düşünüyorum.

Bu arada lacoste elbise de kötü bir seçim değil bence, özellikle bronz tende çok güzel durur ve kendince bir klası vardır ama o elbise için kum saati ve ince bir vücut hattı, düzgün bacak gerekli biraz, isteyen istediğini giyer o ayrı ama lacoste elbise tipi elbiseler gerçekten uygun vücutta olmayınca giyeni bin beter ediyor, boyu bacağı kısa gösterir, kesimi göbekli gösterir çünkü.

Simdi o lacoste elbiseyi sakince yere birak...

Cok cici kiyafetler var, onlara yönel
Ne zaman reyonlarda lacoste penye yakalı elbiseler görsem “bunları kimse almaz ki niye üretmişler.” derdim. Sokakta tek tük kadında görünce nadir de olsa alan olduğunu gördüm. Zevk meselesi.

Vücut yapınız mı, duruşunuz mu?
Çoğumuz muhteşem görünüşte değiliz, bence siz hayat enerjinizi yitirmişsiniz bu da duruşunuza yüzünüze yansıyordur.

Kısa boylu bir kadınım, 49 yaşındayım ve yüzümü mandalla da gersem enseye doğru çektirip diksem de 49 yaş suratı işte ama hayat enerjim, çocuk ruhum var.
Bu da yüzüme yansır, giyimim de 50 yaşa geldim artık orta yaş giyiminde olayım tarzında değil, aksine nerede neon renkler var onları kullanıyorum
şortlar kot pantolonlar benim olmazsa olmazlarım, hiçbir şey yapamazsam alıyorum acayip renk ipleri tığla zincir çekerek hal hal yapıyorum, saçıma absürt süsler yapıyorum

Seviyorum böyle deli dolu olmayı, yaşla gelen bir şey de değil ezelden böyleyim, haliyle bu ruh hali kaz ayaklı yüzüme ışıltı katıyor bence, zira tanıyanlar enerjimi sevdiklerinden abla 49 gibi değilsin diyorlar, anlatabildim mi bilmem ama yüz ütü gerektiren kırışık tişört gibi olsa da enerjiniz daha genç algılanmanıza neden olabiliyor.

27 yasındayım. Bir bebeğim oldu. Ve vucudum bozuldu kilo aldım. Biraz verdim ama belim incelmiyor bir türlü. Ben de genç ve zayıf kadınlari gorünce kendimi yaşlı ve kötü hissediyorum.

Ayrica ben inanilmaz ozguvenli dururum zaten.ozguvenli teyze gibi gorunuyorum
Sakıncası yoksa özelden fotonu gönderebilir misin Dindirella. Gerçekten anlattığın gibi teyze gibi duruyor musun merak ediyorum.
Söz dürüst olacağım teyze gibiysen söyleyeceğim.

Ben bir ara yogaya gidiyordum, kısa sürede vücudum sıkılaşmıştı, ayriyeten boyum da 2 cm falan uzamıştı(vücudun daha dik olmasından kaynaklı herhalde).

Övgüler cogunlukla kadinlardan geliyordur muhtemelen.

Son zamanlarda oldukca kilo fazlasi olan, vucut kusurlari cok fazla olan ve bunlari "vucut olumlama" seklinde gosteren kadinlari deli gibi övüyor diger kadinlar. :)

Cogumuzun guzellik algilarina hitap eden kadinlarsa devamli saci basi, kiyafeti konusunda eleştiri aliyor.

Bazi ovguleri ben inandirici bulmuyorum. Sirf arkadasi kilo vermesin diye kilo sana cok yakisiyor, cok guzelsin seklinde gazlayarak öte yandan kendisi kilo vermeye calişan kizlar gibi.

Biri kendine yakişmayan şeyi giydi diye etkilenmiyorum ben acikcasi, dusuncem sabit kaliyor ama yorum yapmam tabi, herkesin kendi bilecegi iş.

Ne zaman reyonlarda lacoste penye yakalı elbiseler görsem “bunları kimse almaz ki niye üretmişler.” derdim. Sokakta tek tük kadında görünce nadir de olsa alan olduğunu gördüm. Zevk meselesi.
Vücudu güzel olana çok yakışıyor o elbiseler ya. Zaten yakışmasa alan olmasa şimdiye kaldırmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…