- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
Ayrica ben inanilmaz ozguvenli dururum zaten.ozguvenli teyze gibi gorunuyorumHanımlar şaka bir yana Özgüven özgüven özgüven diyorum başka da bir şeye gerek yok.
Şimdi size eltimden örnek vereyim
Kendisi benden 2 yaş büyük tanıdığımda o 27 ben 25 yaşımızdaydık.
Çok geniş basenleri var vücuduna göre. Daha o yaşta selülitleri almış başını gidiyordu. Ama kısa şortunu giyer ve ortamda en kendine güvenen kendini beğenen kişi odur. Kilo fazlası hep vardı. Özel olarak şurası da güzel diyeceğin hiçbir güzelliği de yoktur. Ama ondaki özgüven kimsede yoktur.
Mesela aynı boydayız 160 cm civarı. Ona boyun uzun falan diye övgüler gelir
Kendini sevmek önemli.
Var tabiki canım. Ama herkes yaş alıyor. Bak Hülya avşara o kadar spor bakım yine de nasıl yaşlandı.Yok ya hu gulumsemek falan evet isik katiyor da bi de gercekten guzel ve genc olmak diye bisi var
Bekar mısınız?Ayrica ben inanilmaz ozguvenli dururum zaten.ozguvenli teyze gibi gorunuyorum
Wouww begendim ben bunlari guzel secimler gercekten deZevkinizdir, kimsenin giyim zevkine bir şey diyemem ama neden bu kadar düz renkler giymeyi tercih ediyorsunuz?
Bu elbise belki masa tenisi yaparken olabilir ama günlük kullanım için en azından benim tarzıma uymuyor.
49 yaşındayım sizlerden epey büyüğüm, elbette yüzüm bedenim yaşlanıyor ama ruhum genç, insanın ruhundaki enerjisi yüzüne ve giyimine yansıyor diye düşünüyorum, ben bu elbiseyi giymeye niyetlensen kolsuz veya askılı bir modelini seçerdim, renkli bilekliklerle elbiseyi canlandırırdım.
49 yaş giyim tarzımı az biraz yansıtan kıyafetlere örnek olsun diye birkaç kombin buldum, yaz aylarında şort vazgeçilmezim, elbise tercihimde genelde çiçekli olur, saçlar kısa olunca yaşlı gösterir diyenler olmuş, yüzünüze uygun modern kesimler yaşlı göstermez, saçlarım dalgalı, yer yer buklelidir, ense hizasında kestim, bazen eşarplarla bazen de rengarenk iplerle püsküllerle bağlıyorum, saçlarda bohem havayı seviyorum, giyimde de arada bohem giyinirim.
Gençler giyim tarzlarınızla biraz oynayın, kıyafetlerinize renk katın, renkli aksesuar kullanın ve yaşlanıyorum modundan çıkıp içinizdeki enerjiyi dışa vurun
Evet evli cocuklu olsam hic takilmazdim inanBekar mısınız?
Giyim, kilo ve enerji cok önemli. Jean, thsirt, bez ayakabı, modern kesım sac. Bır de kendımıze yapabılecegmjz en kötü sey makyaj bence.Göz kremi nemlendirici lib balm ve güneş kremi yeterli belki hafıf rimel. Bir de ruhumuzu ne kadar dinc tutarsak dısarısı o kadar ısıldıyor.Bir ay onceye kadar oyleydim benim etrafimin da etkisi var gerci mesela kanyondaydim bugun kizlari bi gor nasil guzeller nasil gencler isil isil masallah dedim gizum yok ama o isiltimi geri istiyorum
O zaman aşk lazım kesinlikleEvet evli cocuklu olsam hic takilmazdim inan
Pilatese gidin, duruşunuz içe kaçmış gibiyse düzeltir. Pilates ve yoga gerçekten işe yarıyor. Bir de bence illa evlenmek falan değil ama aşk hayatınız biraz hareketlense bu da genel olarak iyi gelir diye düşünüyorum.Wouww begendim ben bunlari guzel secimler gercekten de
Ama teyze gibi durusum olmus elbise de degil mesele yani anlatamiyorum goeniz gerekli
Bu arada lacoste elbise de kötü bir seçim değil bence, özellikle bronz tende çok güzel durur ve kendince bir klası vardır ama o elbise için kum saati ve ince bir vücut hattı, düzgün bacak gerekli biraz, isteyen istediğini giyer o ayrı ama lacoste elbise tipi elbiseler gerçekten uygun vücutta olmayınca giyeni bin beter ediyor, boyu bacağı kısa gösterir, kesimi göbekli gösterir çünkü.Pilatese gidin, duruşunuz içe kaçmış gibiyse düzeltir. Pilates ve yoga gerçekten işe yarıyor. Bir de bence illa evlenmek falan değil ama aşk hayatınız biraz hareketlense bu da genel olarak iyi gelir diye düşünüyorum.
Ne zaman reyonlarda lacoste penye yakalı elbiseler görsem “bunları kimse almaz ki niye üretmişler.” derdim. Sokakta tek tük kadında görünce nadir de olsa alan olduğunu gördüm. Zevk meselesi.Simdi o lacoste elbiseyi sakince yere birak...
Cok cici kiyafetler var, onlara yönel
Vücut yapınız mı, duruşunuz mu?Wouww begendim ben bunlari guzel secimler gercekten de
Ama teyze gibi durusum olmus elbise de degil mesele yani anlatamiyorum goeniz gerekli
Sakıncası yoksa özelden fotonu gönderebilir misin Dindirella. Gerçekten anlattığın gibi teyze gibi duruyor musun merak ediyorum.Ayrica ben inanilmaz ozguvenli dururum zaten.ozguvenli teyze gibi gorunuyorum
Hanımlar şaka bir yana Özgüven özgüven özgüven diyorum başka da bir şeye gerek yok.
Şimdi size eltimden örnek vereyim
Kendisi benden 2 yaş büyük tanıdığımda o 27 ben 25 yaşımızdaydık.
Çok geniş basenleri var vücuduna göre. Daha o yaşta selülitleri almış başını gidiyordu. Ama kısa şortunu giyer ve ortamda en kendine güvenen kendini beğenen kişi odur. Kilo fazlası hep vardı. Özel olarak şurası da güzel diyeceğin hiçbir güzelliği de yoktur. Ama ondaki özgüven kimsede yoktur.
Mesela aynı boydayız 160 cm civarı. Ona boyun uzun falan diye övgüler gelir
Kendini sevmek önemli.
Vücudu güzel olana çok yakışıyor o elbiseler ya. Zaten yakışmasa alan olmasa şimdiye kaldırmışlardı.Ne zaman reyonlarda lacoste penye yakalı elbiseler görsem “bunları kimse almaz ki niye üretmişler.” derdim. Sokakta tek tük kadında görünce nadir de olsa alan olduğunu gördüm. Zevk meselesi.
Dediğim gibi zevk meselesi. Vücudu güzel olana da yakışmıyor bence.Vücudu güzel olana çok yakışıyor o elbiseler ya. Zaten yakışmasa alan olmasa şimdiye kaldırmışlardı.
Zevk meselesi tabii ama vücudu güzel olana çuval giyse yakistiririm ben, Biraz da ondanDediğim gibi zevk meselesi. Vücudu güzel olana da yakışmıyor bence.