Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Kesinlikle katılıyorum. Poposu olmuş aşure kazanı gibi, çekmiş şortu, yok ben özgüvenliyim vs.
Hepimiz biliyoruz neyin güzel olup neyin güzel olmadığını. Esra Dermancıoğlu inanılmaz pozitif, dik duruşlu, kendine güvenli, dünyanın en güzel kadınlarından biri bence. Bir de Defne Samyeli örneği var. Şimdi hangisinin güzel olduğu çok ortada değil mi? Süper şık giyinin kalabalık bir yere gidin, bakın kadınlar size nasıl düşmanıymışsınız gibi bakıyor.
Not: Her kadın kendini iyi hissettiği bedende güzeldir. Güzel olmasa da değerlidir, kıymetlidir ve özeldir.

35 yaşındayım, iki çocuğum var, vücudum baya iyi. Yüzümü görmeyen vücudumdan yaşımı anlayamaz bence ama yüz her şeyi ele veriyor elbette.
Bazen bakıyorum dışarı çıkarken kızım bu ne hal b.k gibi giyinmişsin diyorum, sonra da salla yaa ( aslında burda başka bir şey diyorum) bu saatten sonra yanında iki çocukla herkes senin tipine üstüne başına mı bakacak diyorum yaş ilerledikçe bir rahatlık geliyor bana

Bakar, çocukları sizin bile sanmayabilirler:) Ama nasıl rahat ediliyorsa öyle giyinmek lazım 2 çocukla dışarı çıkılırken tabii

Zaten samimi olmadiklarini kendileri ele veriyorlar. Harikasin, sen kusursuzsun, mukemmelsin vs. Yani gercekten oyle olsa kimse bunu haykirma geregi duymaz. Begenilen kadinlar, baska kadinlar tarafindan o kadar ""abartili"" iltifatlar almiyor disarda bu gercek.

Son düzenleme:
Bakar, çocukları sizin bile sanmayabilirler:) Ama nasıl rahat ediliyorsa öyle giyinmek lazım 2 çocukla dışarı çıkılırken tabii
Çocukları giydirip hazırlarken o kadar bıkıp, bezip, yoruluyor ki insan, sıra kendisine geldiğinde ne bulduysa üstüne geçirip çıkıyor. Bazı Çocuklu kadınların rüküşlüğü bu yüzden

Bende 37 yasindayim ne yalan soyliyim sanki 37 de bana da bir haller oldu.
Dogum yaptim uzerimde 7 kilo kaldi boyle kadin kadin oldum kendimi hic begenmiyorum bende habire oje suruyorum esimde diyor sen pek oje surmezdin evde bile ojesiz durmuyorsun diyor genc kizlar gibi elbiseler filan almaya basladimen son ablamin 18 yasindaki kiziyla ayni elbiseyi aldim
Neyse gecici bir durum diye dusunuyorum

Erkeklerin antropozu gibi bisi heralde bu 37

İnceyim kum saati gibiyim de bacaklarim da duzgun elbise yakisiyor.ama sanirim durusum degismis saclarim da yanmisti ondan kestirmistim.uclari hala yoluk yoluk valla teyze gibiydim yaw

Enerjim kalmadi zaten ama benim bugun gittigim yer de etkiliysi hep citirlar bi de manken gibi kusursuz citirlar vardi.mesela foruma geldim iyi geldi 37 ler 49 lar

Ya ben genc kizken de bu elbiselerden giyerdim herkez bakardi mesela
Sizin vücudunuz güzelmiş zaten görsem büyük ihtimalle çok beğenirdim. Spora gidin eğrilik var gibi diyorsunuz ya düzelir 2 ayda. Takılmayın çok benim 50 küsür yaşımda yengem var tas gibi hala. Geçen bir yere gideceğiz onu bekliyoruz uzaktan geliyor ben genç biri geliyor sandim nerde kaldı ki falan diyorum hatta... Yengeler de çok sevilmez ona rağmen diyorum bak. Yani kendine bakarsan biraz da genetik yönden şanslı isen ohoo daha yaşlanmaya çok var boşver.

Enerjim kalmadi zaten ama benim bugun gittigim yer de etkiliysi hep citirlar bi de manken gibi kusursuz citirlar vardi.mesela foruma geldim iyi geldi 37 ler 49 lar
Aman bosver bazen genc kızlara bakiyorum valla 2 cocuklu halimle tas cikaririm.
Hala sortumu giyiyorum selulitim bile yok masallah 7 kilo fazlaligim aslinda boyum uzun oldugu icin normal kilolu oldum eskiden cok zayiftim.
Sacimda beyazlarim yok mesela.
Ama iste yuzden fark ediyor o konuda da genc kizlar bana tas çıkarır
Daha var yaslanmamiza spor yapmak sart tabii

Saçlarınız kısa olsada güzel bir kesimle gayet fresh görünebilirsiniz. Botoks candır gençleştiğinizi hissedeceksiniz. Hafif makyaj her zaman daha genç ve fresh gösterir. Tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Yüksek bel şort,kot üstüne crop. Güzel bi çanta hafif topuklu terlik,kemer.. bakın nasıl güzel olacaksınız. Cildinize ve saçınıza bakın,yatırım yapmaktan kaçınmayın. Kolojen candır unutmayın :)

Bu yaş takıntısını erkeklere de hissettiriyorsunuz sonra cidden adamlar da yaşlı görmeye başlıyor...İsteristemez muhabbetlere yansıyor...Laf yaşa geliyor falan..
E saçım dökülüyor diye kısa kestrip bi de dümdüz duran yakalı lacoste elbise giyersen tabiki teyze gibi olursun :)) Saç dökülüyor diye kestirmek neden? Dokulur zaman zaman sonra cıkar yine, beslenmen kötü belki de...
37 yaşta naptın yaaa ne teyzesi...Etrafa o sekilde enerji saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…