- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Kesinlikle benim de marka takıntım yok. Eşimde bu yüzden almam da ısrarcı oldu. Böyle seyler 1 kez alınır yıllarca kullanılır.
Yahu bu nasıl bisey? Fikrim değişti konu kapatılsın istiyorum. Bu nasıl bir sacmalik arkadaşkonuyu silecekseniz yazmayın zaten alıntılayan bir sürü kişi vardır. Site kurallarına aykırı tavırMune
Hep sizin yuzunuzdenGünaydın zengin abıla
Hep sizin yuzunuzden
Pembik gelin hava atip gidecektiiii
Sizzzzz fakir fakir birsuru yorum yapmissiniz sayfalarrrr ilerlemisssss puuhhh
Sende haklisin ne diyimmFakirligimiz depreşti niyapalım : ))
Sende haklisin ne diyimmneyse ki pembik gelin gitti hoscakal yeni gelin cantani gule gule kullan
Bencede yoksa 2binle hava atacak insana benInsallah fakedir : )))
office gece seni tagleyecektim bak bizim gibi zenginler icin konu acilmis diye cok uykum vardi yapamadan yorum sizmisimTaslanmayayim ama 2 bin hediye icin cok degil ya, bir apple watch o kadar zatenhayir yani millet kapis kapis aliyor bunlari zengin olmaya da gerek yok taksitle falan aliniyor.. neyse konu neydi ya yazarken unuttum
office gece seni tagleyecektim bak bizim gibi zenginler icin konu acilmis diye cok uykum vardi yapamadan yorum sizmisim
Neyseki konu kapanmadan yetisip ne ka mikkemmel zengin oldugumuzu ispatladik milanam
aynen kuzum aynenNeyseki konu kapanmadan yetisip ne ka mikkemmel zengin oldugumuzu ispatladik milanam
2000 tl lik hediyeye değer bir kadın hele ki evli bir kadın olmak için nasıl olunmalı, neler yapmalı? Benim merak ettiğim nokta bu.
Hala bir umut fake olmasini umuyoruz ahahahInsallah fakedir : )))
Hala bir umut fake olmasini umuyoruz ahahah
aynen kuzum aynen
ben zaten yorum yapmistim ilk basta ciddiye alip , ordan bile anlasiliyor zenginligim