Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Konuyu kapattıracak kadar korkmanıza gerek yok.
Durumda aman aman paralar dönmemis yani..

Taslanmayayim ama 2 bin hediye icin cok degil ya, bir apple watch o kadar zaten hayir yani millet kapis kapis aliyor bunlari zengin olmaya da gerek yok taksitle falan aliniyor.. neyse konu neydi ya yazarken unuttum

2 bine Apple alsan taşlanmazsın da. Önce "2 bin çok, kıyamıyorum, eve gidip ağladım" deyip sonra "çanta aldım 450 euro, markası da Micheal Kors" deyip insanları salak yerine koymaya çalışırsan küreği kapan gelebilir.

Ha evet oyle yapmam ben ya direkt alir sonra uc ay ac gezerim ama aldim derim alirim ne aglayacagim ondan sonra

İkibinlira öyle uçuk bir rakam değil ki.
Bir takı alsa gelse o kadar öder zaten.
Maddi durumunuz kötü olsa zaten bu kadar bütçe ayırmazdı. Ayırdıysa alabilecek güçte demekki. Neden ağladınız anlamadım? Yada bunda ağlayacak ne var bilemedim.

Bu ne tutarsız konu be? Tiyatro mu çeviriyorsunuz? Bu me drama? Adam hem 2000 tl açık çek diyor hem surat edıyor..histerik kadın hem aglıyor hem hırs yapıp aklı hedıyede kalıyor.. anlayan beri gelsin.. ben sunu anladım: KOCAM BANA 2000 FEDA ETTİ HEHEYYYT

İkide bir eşim benım ıcın ne bgendıyse dıyorsunda,kendın begenemedın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…