- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Ay ben öyle yapanlara çok gülüyorum ya .Evet paylaştım ama sadece teşekkür ettim :)
Yok kıyafet demedi hep bana almak istediği Michael Kors markası çanta vardı ben izin vermiyordum pahalı diye :) AMA bugün bu kadar yorumdan sonra yerimde başkası olsa alır yapar ben niye yapmıyorum diyip aldim.Altın takı alırdım pişman olursam satar paraya çevirirdim.. Ama illaki kıyafet aldırmaya çalışıyosa eşim bunun bi nedeni olmalı diye düşünür kıyafet tarzıma bi göz gezdirirdim.. Eşim tarzımı beğenmiyo diye düşünürdüm
Ben eşim bir bardak su getirse minnet duyup teşekkür ederim defalarca. Yüz yüze çok ettim o sekil de de etmek istedim. Sosyal medya demişken sadece kendi yüz yüze olan insanlarla paylaştım :)Ay ben öyle yapanlara çok gülüyorum ya .
Bence bir daha paylaşmayın sadece eşinize teşekkür edin.
Sankı hava atıormus giib oluyorsunuz ve kaşı tarafa itici geliyorsuuz benceee..
Saçma işte .Ben eşim bir bardak su getirse minnet duyup teşekkür ederim defalarca. Yüz yüze çok ettim o sekil de de etmek istedim. Sosyal medya demişken sadece kendi yüz yüze olan insanlarla paylaştım :)
Niye ki? Zaten aldım çantayı 500 dolar değil 450 dollara aldım. Yanına başka şeylerle
Ahhahahhaa tatlım tatlım :) hadi git kahvaltını yap.Saçma işte .
Ne yanı kocana . ' Kocacccımmmm bana 2000 tl lık hedıye aldıgın için çok teşekkür edermmm @kocacık @yenıgelın @musmutlu @kıskananlarçatlaısn :)
Ozaman kocan su getirdiğin de paylkaş .
Teşekkürler kocacımmm su için @kocacık
Yaptım canım ben çalışıyorum yaAhhahahhaa tatlım tatlım :) hadi git kahvaltını yap.
O zaman kolay gelsinYaptım canım ben çalışıyorum ya
Ben inanmıyorum lütfen faturasını da at !Niye ki? Zaten aldım çantayı 500 dolar değil 450 dollara aldım. Yanına başka şeylerle
Allah razı olsun .O zaman kolay gelsin
İyi yapmışsın güle güle kullan :) Maddi durumunuzda sıkıntı yoksa niye bu kadar taktınki zaten anlayamadım.. Para harcanmak içindir canım benim, herkes durumuna göre yer içer giyinir bu kadar takılma böyle şeylere benceYok kıyafet demedi hep bana almak istediği Michael Kors markası çanta vardı ben izin vermiyordum pahalı diye :) AMA bugün bu kadar yorumdan sonra yerimde başkası olsa alır yapar ben niye yapmıyorum diyip aldim.
Niye ki? Zaten aldım çantayı 500 dolar değil 450 dollara aldım. Yanına başka şeylerle
Ya iste insan yıllarca yokluk çekince cekinir para harcamaya ya bisey olursa diye dert eder. Eşim öyle seyler yaşamadığı icin ona saçma geliyor bu düşüncem. Tam olarak bir dert değildi elbette. Amacim hemcinslerimden öğütlerdi , ama baktım hepsi saldırdı :) neyse önemli değil günümü en güzel şekilde gerdirdim zaten.İyi yapmışsın güle güle kullan :) Maddi durumunuzda sıkıntı yoksa niye bu kadar taktınki zaten anlayamadım.. Para harcanmak içindir canım benim, herkes durumuna göre yer içer giyinir bu kadar takılma böyle şeylere benceburaya konu açacak bi dert mi bu Allahaşkına?
Emin misiniz michael korsun çakmaları 600 dollara orda ?yani burada istanbul da ,kapalı çarşıda,çakmaları 600-700 dolar diyorum.orijinalı o fiyata nasıl olur?
Oha gerçekten mi yaa.. Burda 250 - 500 arası fiyatlar. Euro olarakyani burada istanbul da ,kapalı çarşıda,çakmaları 600-700 dolar diyorum.orijinalı o fiyata nasıl olur?
İyi olmuş tekrar hayırlı olsun da, burda sen 2000 TL yi büyük dert gibi yazınca insanlar da durumun olmadığından öyle yazdın sanıp yorum yaparlar haklı olarak ya da gösteriş meraklısı olduğunu da sanabilirler.. Kimine göre 2000 TL çok paradır kimine göre para bile değildir herkes kendince yorumlar bunu yani konu maddi olunca.. Yorumları okumadım ama böyle konu açınca subjektif yorumlara da hazırlıklı olmalısın kanımca..Ya iste insan yıllarca yokluk çekince cekinir para harcamaya ya bisey olursa diye dert eder. Eşim öyle seyler yaşamadığı icin ona saçma geliyor bu düşüncem. Tam olarak bir dert değildi elbette. Amacim hemcinslerimden öğütlerdi , ama baktım hepsi saldırdı :) neyse önemli değil günümü en güzel şekilde gerdirdim zaten.
canım kapalı çarşı biraz abartmış 100 dolara da indirimde çanta oluyo.. ama sezonlar daha yüksek tabi yine de senin dediğin kadar değil bi de çakma diyosun pess şaşırdım kaldımyani burada istanbul da ,kapalı çarşıda,çakmaları 600-700 dolar diyorum.orijinalı o fiyata nasıl olur?