Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Yok kıyafet demedi hep bana almak istediği Michael Kors markası çanta vardı ben izin vermiyordum pahalı diye :) AMA bugün bu kadar yorumdan sonra yerimde başkası olsa alır yapar ben niye yapmıyorum diyip aldim.

Ay ben öyle yapanlara çok gülüyorum ya .
Bence bir daha paylaşmayın sadece eşinize teşekkür edin.
Sankı hava atıormus giib oluyorsunuz ve kaşı tarafa itici geliyorsuuz benceee..
Ben eşim bir bardak su getirse minnet duyup teşekkür ederim defalarca. Yüz yüze çok ettim o sekil de de etmek istedim. Sosyal medya demişken sadece kendi yüz yüze olan insanlarla paylaştım :)

Ben eşim bir bardak su getirse minnet duyup teşekkür ederim defalarca. Yüz yüze çok ettim o sekil de de etmek istedim. Sosyal medya demişken sadece kendi yüz yüze olan insanlarla paylaştım :)
Saçma işte .
Ne yanı kocana . ' Kocacccımmmm bana 2000 tl lık hedıye aldıgın için çok teşekkür edermmm @kocacık @yenıgelın
@kıskananlarçatlaısn :)

Ozaman kocan su getirdiğin de paylkaş .
Teşekkürler kocacımmm su için @kocacık

Ahhahahhaa tatlım tatlım :) hadi git kahvaltını yap.

Yok kıyafet demedi hep bana almak istediği Michael Kors markası çanta vardı ben izin vermiyordum pahalı diye :) AMA bugün bu kadar yorumdan sonra yerimde başkası olsa alır yapar ben niye yapmıyorum diyip aldim.
İyi yapmışsın güle güle kullan :) Maddi durumunuzda sıkıntı yoksa niye bu kadar taktınki zaten anlayamadım.. Para harcanmak içindir canım benim, herkes durumuna göre yer içer giyinir bu kadar takılma böyle şeylere bence buraya konu açacak bi dert mi bu Allahaşkına?

Ya iste insan yıllarca yokluk çekince cekinir para harcamaya ya bisey olursa diye dert eder. Eşim öyle seyler yaşamadığı icin ona saçma geliyor bu düşüncem. Tam olarak bir dert değildi elbette. Amacim hemcinslerimden öğütlerdi , ama baktım hepsi saldırdı :) neyse önemli değil günümü en güzel şekilde gerdirdim zaten.

İyi olmuş tekrar hayırlı olsun da, burda sen 2000 TL yi büyük dert gibi yazınca insanlar da durumun olmadığından öyle yazdın sanıp yorum yaparlar haklı olarak ya da gösteriş meraklısı olduğunu da sanabilirler.. Kimine göre 2000 TL çok paradır kimine göre para bile değildir herkes kendince yorumlar bunu yani konu maddi olunca.. Yorumları okumadım ama böyle konu açınca subjektif yorumlara da hazırlıklı olmalısın kanımca..

yani burada istanbul da ,kapalı çarşıda,çakmaları 600-700 dolar diyorum.orijinalı o fiyata nasıl olur?
canım kapalı çarşı biraz abartmış 100 dolara da indirimde çanta oluyo.. ama sezonlar daha yüksek tabi yine de senin dediğin kadar değil bi de çakma diyosun pess şaşırdım kaldım

Yanlış anlamayın lütfen amacım sizi kırmak değil fakat 2000 tl doğum günü hediyesi için biraz az kalmıyor mu? Tabi maddi durumunuzu bilmiyorum ama 2000 tlye yıllarca saklanıp hatıra bırakılacak pek de bişey alınamaz gibi geliyor bana. Keşke üzerine biraz daha katabilseydi eşiniz daha şık bişey alabilirdiniz. MK çanta aldı demişsiniz, güle güle kullanın ama o da ayağa düştü artık sanki. Mutlu yıllar.

Gülmeyin kızlar oluyor böyle şeyler evlendikten sonra 3 sene bayağı sıkıntı çektik ucu ucuna yettik sonra bebek şimdi yine hamilelik derken bildiğiniz ben de harcayamıyorum. 6 bin küsür para giriyor evimize ama ben 60 tl lik şey alırken bile 847284 kez düşünüyorum.

Alışmışım garibanlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…