- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Instagram daki manyaklarmıAyy hele çay sunumunda sandalyeye oturtulan bisküviye ne diyosun
Hahahhhah aynen canımInstagram daki manyaklarmıahahahah kahveyi instagram aticam diye soğuk içiyorlar. Yemekler desen öyle. Koca isten gelmiş masaya oturmus. Ama yok önce foto yoksa boğazından geçmez gelinimizin
Amaaan seninki de dertmi konu sahibi hakliAmaan seninki de dert mi?
14 şubat yaklaşıyor. Kocişim 3 karatlık yeni bir tektaş mı alsın yoksa arabamı mı değiştirsin karar veremedim
Oh damn it!
Simdi birde durum koyma moda oldu. Kocisim ise cicek yollamiş, kocişim hediye almiş, tesekkur ederim kocisim iyi ki varsin. Koca yaninda degil cunku tesekkur edemez, millet gormese olmaz.Çunku yanında degıldı adam.. donup tesekkurler kocacım dıyemedın.. elaleme gostereyım de koskandırayımdedın aallahım ne gorgusuzluk ama
Ayy hele çay sunumunda sandalyeye oturtulan bisküviye ne diyosun
Aç köpek defol gibi birsey dedi bi arkadaşımızaHahahhhah aynen canımbu arada bizim gelin banlanmış noldu ne dediki kaçırdım orayı tühh
Sonradan coştu desene bizim gelin :) başlarda çok elitti oysaAç köpek defol gibi birsey dedi bi arkadaşımızaozaman akadar iyi gidiyordu ama o mesajtan sonra kusura bakmasın artik
Aynen pırlanta yüzüğünü bilem gördüydükSonradan coştu desene bizim gelin :) başlarda çok elitti oysa
Sen olayi hic anlamamissin. Sasirdigimiz esinin hediye almasi degil, senin bunu buraya taşimiş olmandi.Ne bilim herkes benimle alay etti de , siz de mi ediyorsunuz diye. Herhalde onların eşi hiç biseu almıyor ki bu kadar şaşırıyorlar
Bende bi tane bıliz var
Koto yazıyo ensesinde ki kâğaatta
Godese niye yolladınız simdi
Formuma yeni geldimdi
Mapısa tıktırmıslar yenıgelinimizii
Guzu niredesin yaw
Sorma
Butun hevesim cortladı
Yeni uyandım gözellik uykumdan
Aksam o kadr yazdık bız tıktırmadık anam hemen tıktırmıslar yaw
Parası neyse verse de çıksa bayli
Çıkar ona goymaz