- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Zaten kizmadigin icin insanlar iyi niyetli yazdi. Yoksa yerlerdi seni sabaha kadar ahahaÖyle zaten hak veriyorum gayette anlıyorum onun için çabuk sinirlenen bir insan olarak hiç birine kızmadım gerçekten :)
Diyorum ben kıyamıyorum o kadar para harcamanı istemiyorum diye. Sene de bir kez soguk günün bisey olmaz diyor. Ama bizler ev hanımları hep düşünürüz ev kirası ev masrafları falan diye bilirsin
Haha evet sızdılar sonunda, sen takılmaya devam et.Herkes Uyudu cok şükür beynimi yediniz ne çene varmış arkadaş.
Niye nispet yapım canım? Allah daha fazlasını size versin insallah. Ama sadece harcatmali miyim harcatmamali miyim diye arada kalıp sıkıştım. Baktım ki burdaki insanların böyle bir seçeneği olsa asla kacirmazlar. Bende anormalik var deyip aldım eşim benim icin ne beğendiyse :)2000 liraya alçak bişey mı bulamadın yoksa nispet mi yapmak için konu acıyorsun, böyle bi soru sormak yersiz adam maden sana 2 bin liralık limit sunmuş eğer Adama kıyamadıysan 200 liralık bişey al..
Yemeyeninde malını gün gelir yerler şekerim..
maddi sıkıntınız yoksa al bacım baştan nasil alışırsa öyle gider, o kiyamam muhabbetine hic girme sonra hem ucuza alıştırır hem de yaranamazsin.Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Çok şükür yok. Haklısın evleneli çok olmadı annem de pahalı seyler aldırma ama yok istemem diyip alıştırma sonra istesende almaz der.maddi sıkıntınız yoksa al bacım baştan nasil alışırsa öyle gider, o kiyamam muhabbetine hic girme sonra hem ucuza alıştırır hem de yaranamazsin.
Iki gundur o kadar stresliydim, ki bana kahkaha attirdiniz .Ne guzel carpı o kac paraya aldın
Sayem de gülen Gülene . Hayır duanızı alırımIki gundur o kadar stresliydim, ki bana kahkaha attirdiniz .Yorumlariniz cok hos.
Valla esim al dedikten sonra harcarim da ,yerim de, icerim de , bana almiycakta kime alcak derim.Istedigini al, sefan olsun.Sayem de gülen Gülene . Hayır duanızı alırım
Öyle yaptım valla :) Benim icin ne beğendiyse aldımValla esim al dedikten sonra harcarim da ,yerim de, icerim de , bana almiycakta kime alcak derim.Istedigini al, sefan olsun.
Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Kesin öyle olur . Seneye büyük ihtimal bebek olur asla kiyamam o kadar paraya gider bebeğime alırım. Tek taşım ve tam turum var zaten seviyorum elim başka yüzüklere gitmiyorAl bi beştaş :) Erkeklere acınmaz kardeş, belki seneye sana açık çek veremeyecek.
Canim 2 le.Hemen gider kk'a konu açardım.
Böyle büyük bi sorunla asla baş edemem.
Paranın miktarını falan da iyice belirtirim ki derdimin büyüklüğü anlaşılsın
Allah da bu kocaları bildiği gibi yapsın..
Böyle konular okudukça çok korkuyorum ya benim eşim de bana 2 bin TL'lik hediye almak isterse
Allah ıslah etsin.
Allah'ın izniyle eşimin evrakları var hal olsun o da var programimizdaBeraber tatile giderdim
Tamam canım.Canim 2 le.
Yok çok şey yapmadım halletim o işi büyük bir zevkle.Tamam canım.
Çok da şeeyapma ama olur mu?
Yıpratma kendini bu kadar.
Dualarım seninle
Ben yüzük alırdım koca bir taşı olan :)Benimde eşim götürür ben kolay beğenemdiğim için ,ben ağlamam çook mutlu olur öperimMerhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?