Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

labilir canım.Benim eşimde düşüncelidir,beğenemeyebilir kolay değil hediye seçmek senin mutlu olmanı istiyor demek ki.şanslısın ve eşinin değerini bil kendine bütçene göre güzel bişey al,sen mutlu olursan o da çook mutlu olur.Öpücüğü de unutma :)

Halletik zaten dün ne beğendiysek aldık :) teşekkür ederim

Ne bilim herkes benimle alay etti de , siz de mi ediyorsunuz diye. Herhalde onların eşi hiç biseu almıyor ki bu kadar şaşırıyorlar
İnsanların dalga geçmesinde ki konu kendilerine hediye alınmaması değil.
Benim eşimde sürpriz yapmayı sever ben sevmem kendim almak isterim çok güzelde alış veriş yapmayı beceririm de bilirim de oturup ağlamam.

dert etmeyin şimdi kıyamıyorum palavraları yapan siz, eşiniz kendi akrabalarına harcamaya başladığında panter olursunuz.

kahkaha attım
hay aklına sağlık

kız seni kandırmışlar,o çanta orijinal olamaz.kapalıçarşıda çakmalararı bile,500 dolardan pahalı.
ee başka şeylerde almışsınız.500 dolar neye yeter.üzüldüm adınıa

Siz "bazı" Kadınlar çok güzel para yersiniz ondan şüphem Yok. Sen benim gibi oturup ağlama tamam mi :) ve eşime gelince kendi çalışıyor kendi kazanıyor ne yapmak isterse onu yapar. Ben onun eline zaten bakmıyorum çok şükür kendi gelirim var.

Altın takı alırdım pişman olursam satar paraya çevirirdim.. Ama illaki kıyafet aldırmaya çalışıyosa eşim bunun bi nedeni olmalı diye düşünür kıyafet tarzıma bi göz gezdirirdim.. Eşim tarzımı beğenmiyo diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…