- 22 Aralık 2017
- 94
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Dalga gecmiyorsan iyi yaptın :)Ben yüzük alırdım koca bir taşı olan :)Benimde eşim götürür ben kolay beğenemdiğim için ,ben ağlamam çook mutlu olur öperim
yok niye dalga olsun ki ,gerçek bu dalga geçilecek bir durum neresinde onu anlamadımDalga gecmiyorsan iyi yaptın :)
Ne bilim herkes benimle alay etti de , siz de mi ediyorsunuz diye. Herhalde onların eşi hiç biseu almıyor ki bu kadar şaşırıyorlaryok niye dalga olsun ki ,gerçek bu dalga geçilecek bir durum neresinde onu anlamadım
Halletik zaten dün ne beğendiysek aldık :) teşekkür ederimlabilir canım.Benim eşimde düşüncelidir,beğenemeyebilir kolay değil hediye seçmek senin mutlu olmanı istiyor demek ki.şanslısın ve eşinin değerini bil kendine bütçene göre güzel bişey al,sen mutlu olursan o da çook mutlu olur.Öpücüğü de unutma :)
:))))))Miktari neden belirtme gereği duydunuz.
Valla Allah başka dert vermesin size.
Adam akıllı derdiniz olsa baş edemezsiniz.
:))))Allah troll ün de zekisini versin
:) öyle yaptıkNe var ne yok alırdım
İnsanların dalga geçmesinde ki konu kendilerine hediye alınmaması değil.Ne bilim herkes benimle alay etti de , siz de mi ediyorsunuz diye. Herhalde onların eşi hiç biseu almıyor ki bu kadar şaşırıyorlar
Sonra onları sosyal medya hesabında:) öyle yaptık
Herhalde onların eşi hiç biseu almıyor ki bu kadar şaşırıyorlar
kahkaha attımCok iyi anlıyorum sizi...
Esim bana açık çek yazdı gecen gün
Öfkemden ağladım nasil yaparsin bunu diye...
Bir insan nasıl yapabilir bunu hala aklım almiyor
Bak yine aklima geldi agliyorum suan gozyaslarimi euro ile silerekten....
Siz "bazı" Kadınlar çok güzel para yersiniz ondan şüphem Yok. Sen benim gibi oturup ağlama tamam mi :) ve eşime gelince kendi çalışıyor kendi kazanıyor ne yapmak isterse onu yapar. Ben onun eline zaten bakmıyorum çok şükür kendi gelirim var.İnsanların dalga geçmesinde ki konu kendilerine hediye alınmaması değil.
Benim eşimde sürpriz yapmayı sever ben sevmem kendim almak isterim çok güzelde alış veriş yapmayı beceririm de bilirim de oturup ağlamam.
dert etmeyin şimdi kıyamıyorum palavraları yapan siz, eşiniz kendi akrabalarına harcamaya başladığında panter olursunuz.
Bana mi dediniz ?kız seni kandırmışlar,o çanta orijinal olamaz.kapalıçarşıda çakmalararı bile,500 dolardan pahalı.
ee başka şeylerde almışsınız.500 dolar neye yeter.üzüldüm adınıa
Siz zaten söz konusu para olunca kıskanırsınız.Çok kıskanıyoruz.
Siz 1, Şeyma Subaşı 2
Altın takı alırdım pişman olursam satar paraya çevirirdim.. Ama illaki kıyafet aldırmaya çalışıyosa eşim bunun bi nedeni olmalı diye düşünür kıyafet tarzıma bi göz gezdirirdim.. Eşim tarzımı beğenmiyo diye düşünürdümMerhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Evet paylaştım ama sadece teşekkür ettim :)Sonra onları sosyal medya hesabında
Kocacişimden hediyeler diye paylaştın mı .
Bana mi dediniz ?