Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

2000 liraya alçak bişey mı bulamadın yoksa nispet mi yapmak için konu acıyorsun, böyle bi soru sormak yersiz adam maden sana 2 bin liralık limit sunmuş eğer Adama kıyamadıysan 200 liralık bişey al..

Yemeyeninde malını gün gelir yerler şekerim..

2000 liraya alçak bişey mı bulamadın yoksa nispet mi yapmak için konu acıyorsun, böyle bi soru sormak yersiz adam maden sana 2 bin liralık limit sunmuş eğer Adama kıyamadıysan 200 liralık bişey al..

Yemeyeninde malını gün gelir yerler şekerim..
Niye nispet yapım canım? Allah daha fazlasını size versin insallah. Ama sadece harcatmali miyim harcatmamali miyim diye arada kalıp sıkıştım. Baktım ki burdaki insanların böyle bir seçeneği olsa asla kacirmazlar. Bende anormalik var deyip aldım eşim benim icin ne beğendiyse :)

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
maddi sıkıntınız yoksa al bacım baştan nasil alışırsa öyle gider, o kiyamam muhabbetine hic girme sonra hem ucuza alıştırır hem de yaranamazsin.

Al bi beştaş :) Erkeklere acınmaz kardeş, belki seneye sana açık çek veremeyecek.

Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?

Hemen gider kk'a konu açardım.
Böyle büyük bi sorunla asla baş edemem.
Paranın miktarını falan da iyice belirtirim ki derdimin büyüklüğü anlaşılsın:KK42:
Allah da bu kocaları bildiği gibi yapsın..
Böyle konular okudukça çok korkuyorum ya benim eşim de bana 2 bin TL'lik hediye almak isterse :cry:
Allah ıslah etsin.

Hemen gider kk'a konu açardım.
Böyle büyük bi sorunla asla baş edemem.
Paranın miktarını falan da iyice belirtirim ki derdimin büyüklüğü anlaşılsın:KK42:
Allah da bu kocaları bildiği gibi yapsın..
Böyle konular okudukça çok korkuyorum ya benim eşim de bana 2 bin TL'lik hediye almak isterse :cry:
Allah ıslah etsin.
Canim 2 le.

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
Ben yüzük alırdım koca bir taşı olan :)Benimde eşim götürür ben kolay beğenemdiğim için ,ben ağlamam çook mutlu olur öperim

X