- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
He yoh anam ben gozalaklan hallidiyom
Simdi bu yeni gelin kocasıynan buzlu badem yirkene okuyup aleeniyo mu biziynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yoh anam ben gozalaklan hallidiyom
Simdi bu yeni gelin kocasıynan buzlu badem yirkene okuyup aleeniyo mu biziynen
Bizde gusburnu içiyok noldu ki
Isıcah cikolata ictim ben
O yoh ayda 1 defa alıyok
Saka maka kuafore gitmem lazm
Alyansı mı satsam acaba
Sat ne işe yarıyo da
Dur yarin soram kac para veriyolarsa
Analiz edem bi
Altın yüksek. İşçiliği varsa para etmez cok diyim ama
çok merak ediyorum yazmak için mi yazıyorsunuz? madem illa al diyor altin bi bilezik alin yatirim olur iste ilerde o zordz kaldim mi yine ona gider Allahım derde bak yaMerhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
kısa lm icersen ankaradaysan atıverem bi paket vallaLanet girsin
Yatıyom o zaman cüvaram bitti
kısa lm icersen ankaradaysan atıverem bi paket valla
seni tanımiyorum ama sigarasizlik zordur kendimden biliyorum :) iyi geceler kuzucukSagol tatlim ya
Kısa chester:)
Pakette var
Yaktıgım sigara bitmisti :)
Thanks hun. They all think that I'm making fun of them, or trying show off. But I was so serious. Anyway thanks again dear.Happy Birthday by the way ;-)
Canım dışardan şaka gibi duruyordu ama gerçekten veya gösteriş yapmak icin açıldı gibi. Sonra sonra anlaşıldı konu :) burdaki insanlarada biraz hak verThanks hun. They all think that I'm making fun of them, or trying show off. But I was so serious. Anyway thanks again dear.
Öyle zaten hak veriyorum gayette anlıyorum onun için çabuk sinirlenen bir insan olarak hiç birine kızmadım gerçekten :)Canım dışardan şaka gibi duruyordu ama gerçekten veya gösteriş yapmak icin açıldı gibi. Sonra sonra anlaşıldı konu :) burdaki insanlarada biraz hak ver