Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
çok merak ediyorum yazmak için mi yazıyorsunuz? madem illa al diyor altin bi bilezik alin yatirim olur iste ilerde o zordz kaldim mi yine ona gider Allahım derde bak ya

Thanks hun. They all think that I'm making fun of them, or trying show off. But I was so serious. Anyway thanks again dear.
Canım dışardan şaka gibi duruyordu ama gerçekten veya gösteriş yapmak icin açıldı gibi. Sonra sonra anlaşıldı konu :) burdaki insanlarada biraz hak ver

X