• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Merhaba kızlar bugün doğum günüm. Eşimle dün alışverişe çıktık bana hediyeler almak icin ( kendisi beceremem diye aldı zorla götürdü beni ) bana almak istediği seyler çok pahalıydı ve karar veremiyordum sonra baya surat yaptı eve geldim baya ağladım. Şimdi yine aldı getirdi bana alışveriş merkezine. Yine al diyor sana açık cek 2 bin tl kadar al ne alırsan diyor ( eşim çok duygusal romantiktir ama hediye İşini bilmediği icin kendim seçmemi istiyor) ama ben ona kıyamıyorum bana o kadar para harcasın istemiyorum gönlüm el vermiyor . Siz olsanız böyle durumda ne yaparsınız ?
çok merak ediyorum yazmak için mi yazıyorsunuz? madem illa al diyor altin bi bilezik alin yatirim olur iste ilerde o zordz kaldim mi yine ona gider Allahım derde bak ya

Thanks hun. They all think that I'm making fun of them, or trying show off. But I was so serious. Anyway thanks again dear.
Canım dışardan şaka gibi duruyordu ama gerçekten veya gösteriş yapmak icin açıldı gibi. Sonra sonra anlaşıldı konu :) burdaki insanlarada biraz hak ver

Back