Allah aşkına yardım edin!!

Evet yalnızlıga alıstı insan azmanı oldu kimseyi görmek istemiyor onlar gelincede hemen uyuyor huzurum kalmadı
Pskolojik rahatsizliklar boyle boyle basliyor. Sosyal hayttan kacinma iletisime gecmek istememe bahane uretme. Bunlar yakin zamanda daha da artacaktir ve mutlaka bir uzman destegi almak gerekir. Bence kayinvalidenize mahcubiyet durumunu bir kenara birakin acilen annenizi bir psikiyatrisle gorusturun.ilerledikce normale donmesi zorlasir. Ne zamandir bu sekilde peki? Gurbette yasiyoruz demissiniz annenizin kafa dengi arkadasi vs yok mu yani bi cay kahve icip kafa dagitacagi sizin haricinizde birileri yokmu?

Annende sacmaliyor onun demesi lazim kizim gidelim ayip olmasin diye benim bildigim anneler bu sekilde tatsizlik cikmasin diye konusur yol gosterir sizde de tam tersi olmus

Her seferinde yalan söylemekten bıktım usandım kv
Canim gelmek istemiyorsa gelmesin bayanlar yazmış durumu kv nize aciklayin boyle durumlar var deyin kv nizde anlayışlı birisi yazdiklarinizdan anladigim kadariyla
canım kaç kez söyledim annem böyle alıstı size degil sadece herkese gitmez ev kusundedim yanlıs anlamayın dedim oda hala ısrarla cagırıyorr

Uzun zamandır böyle 8 9 yıldır burda benden baska birileri aslında varda görüsmek istemiyor

Her seferinde yalan söylemekten bıktım usandım kv

canım kaç kez söyledim annem böyle alıstı size degil sadece herkese gitmez ev kusundedim yanlıs anlamayın dedim oda hala ısrarla cagırıyorr
Kv nizde heraldr konusup sohbet ederiz diyordur ama israrcida olmaması lazim yani ortada siz kaliyorsunuz

Kvnize annenizin durumunu anlatmalısın, hatta bu sıralar kvye sık gidin anneniz yalnızlıktan bıksın biraz üsteledikçe daha da yalnız kalmak ister biraz kendi haline bırakın

Kv niyeti iyi üzülüyor annem yalnız diye hep diyor keske gelse beraber vakit gecirsek ama gelmiyor ne yapayım Diyor kadın
Iyde canim gitmiyomus anneniz cocugu bile zorla gituremiyorsun kaldi ki koca kadin goturmeye calisin.siz komsularla konussaniz once size biseyler yapip gelseler sonra siz biseyler yapip onlara gitseniz hani bi sosyal ortam oluşur gun belirleyip bulusma yapsaniz ne guzel olur

Uzun zamandır böyle 8 9 yıldır burda benden baska birileri aslında varda görüsmek istemiyor
Arada kalmissiniz cok fena.allah yardimciniz olsun. Kayinvalidenizin cok israrci olmasida hos degil. Annenize dediginizi yaptiramiyosaniz kayinvalideyle otueup ciddi ciddi konusun. Israr etmesin sizide arada birakmasin. Ben koskoca kadini kolundan tutup getiremem olan bana oluyor sizde lutfen daha fazla israr edip beni germeyin deyin.

Anı
m ne yapsam boşş kadın nefret ediyor misafirden ve misafirlikten...

Netten çevre edinmiş anneniz belli ama sizi de düşünmesi gerek gerçekten de arada kalmışsınız. ben olsam sonunda derdim kv "Gel diyorum ama gelmiyor" diye yalan söylemektense ki sonuçta o da anlıyordur.

Bencede o sosyallesmeye yanasmiyorsa siz bir organizasyon yapip onu mecbur birakin. Yalnizlik allaha mahsus yani insan iki cift laf edip stres atacak birilerini ariyor

Herkese çok tesekkür ederim. Bu akşam ne yapacağım bilmiyorum ama artık teklif etmeyeceğim gidelim diye.

ÖNCELİKLE RABBİM YARDIMCIN OLSUN AYRICA ANNENINDE ÇÜNKÜ ANNENİN TEKNOLOJİ KULLANIMI HASTALIK SEVİYESİNE GELMİŞ .İNSANLARLA İLETİŞİMİ KOPMUŞ BAĞIMLISI OLMUŞ BİLGİSAYARIN .PSİKOLOĞA GÖTÜRÜN CİDDİ BİR RAHATSIZLIK DİYECEM AMA HİÇÇ Bİ YERE GİTMİYORMUŞ BUDA Bİ SORUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…