- 13 Haziran 2014
- 276
- 93
-
- Konu Sahibi rapunzel4131
Pskolojik rahatsizliklar boyle boyle basliyor. Sosyal hayttan kacinma iletisime gecmek istememe bahane uretme. Bunlar yakin zamanda daha da artacaktir ve mutlaka bir uzman destegi almak gerekir. Bence kayinvalidenize mahcubiyet durumunu bir kenara birakin acilen annenizi bir psikiyatrisle gorusturun.ilerledikce normale donmesi zorlasir. Ne zamandir bu sekilde peki? Gurbette yasiyoruz demissiniz annenizin kafa dengi arkadasi vs yok mu yani bi cay kahve icip kafa dagitacagi sizin haricinizde birileri yokmu?Evet yalnızlıga alıstı insan azmanı oldu kimseyi görmek istemiyor onlar gelincede hemen uyuyor huzurum kalmadı
canım kaç kez söyledim annem böyle alıstı size degil sadece herkese gitmez ev kusundedim yanlıs anlamayın dedim oda hala ısrarla cagırıyorrCanim gelmek istemiyorsa gelmesin bayanlar yazmış durumu kv nize aciklayin boyle durumlar var deyin kv nizde anlayışlı birisi yazdiklarinizdan anladigim kadariyla
Uzun zamandır böyle 8 9 yıldır burda benden baska birileri aslında varda görüsmek istemiyorPskolojik rahatsizliklar boyle boyle basliyor. Sosyal hayttan kacinma iletisime gecmek istememe bahane uretme. Bunlar yakin zamanda daha da artacaktir ve mutlaka bir uzman destegi almak gerekir. Bence kayinvalidenize mahcubiyet durumunu bir kenara birakin acilen annenizi bir psikiyatrisle gorusturun.ilerledikce normale donmesi zorlasir. Ne zamandir bu sekilde peki? Gurbette yasiyoruz demissiniz annenizin kafa dengi arkadasi vs yok mu yani bi cay kahve icip kafa dagitacagi sizin haricinizde birileri yokmu?
Kv nizde heraldr konusup sohbet ederiz diyordur ama israrcida olmaması lazim yani ortada siz kaliyorsunuzHer seferinde yalan söylemekten bıktım usandım kv
canım kaç kez söyledim annem böyle alıstı size degil sadece herkese gitmez ev kusundedim yanlıs anlamayın dedim oda hala ısrarla cagırıyorr
Kv niyeti iyi üzülüyor annem yalnız diye hep diyor keske gelse beraber vakit gecirsek ama gelmiyor ne yapayım Diyor kadınKv nizde heraldr konusup sohbet ederiz diyordur ama israrcida olmaması lazim yani ortada siz kaliyorsunuz
Kvnize annenizin durumunu anlatmalısın, hatta bu sıralar kvye sık gidin anneniz yalnızlıktan bıksın biraz üsteledikçe daha da yalnız kalmak ister biraz kendi haline bırakıniyi akşamlar hanımlar.. Annemle tartıştık ve sürekli aynı konu için tartışıyoruz çıldırmak üzereyim bana fikir verin yol gösterin. Sorun kayınvalidemlere gitmek. Annemle gurbette yasıyoruz ve Aynı apartmanda karsı dairemde oturuyor Bütün gün evde bilgisayar basında ve bilgisayar bagımlısı (allah razı olsn ev işlerimi yapar.)evden dısarı cıkmaz dört duvar arasında psikolojisi bozuldu. Kv oturmaya cagırıyor gel diyorum gidelim yok gitmem sıkılıyorum orda deyip kavga ediyor bagırıp cagırıp gitmicem mecburiyetim yok diyor bende her seferinde zavallı kaynanama bahaneler üretiyorum temizlik yapıyor hasta vs. Gecen gün kv dayanamadı hep bahane dedi bende siz gelin o zaman sizde gelmiyorsnz diye cıkıstım şaka yollu rapunzell sus dövmiyim seni dedi herneyse kv annemin onları sevmedigini düsünüyor. Bugün kv cok yakın hatta büyük nineleri öldü. Yarın gelin annenle dedi bende tamam dedim vay ben bunu anneme demez olaydım kıyamet koptu beni zor durumda bırakıyorsun dedim arada kalıyorum gitmek istemiyorm böyle olunca yalancı durumuna cok düştüm insan 7 kat elin cenazesine gider ben tanımıyorum gitmeyecem diye kavga etti bende cok sert cıkıstım ne olacak böyle allah askına yıprandım benmi hata yapıyorum
Iyde canim gitmiyomus anneniz cocugu bile zorla gituremiyorsun kaldi ki koca kadin goturmeye calisin.siz komsularla konussaniz once size biseyler yapip gelseler sonra siz biseyler yapip onlara gitseniz hani bi sosyal ortam oluşur gun belirleyip bulusma yapsaniz ne guzel olurKv niyeti iyi üzülüyor annem yalnız diye hep diyor keske gelse beraber vakit gecirsek ama gelmiyor ne yapayım Diyor kadın
Arada kalmissiniz cok fena.allah yardimciniz olsun. Kayinvalidenizin cok israrci olmasida hos degil. Annenize dediginizi yaptiramiyosaniz kayinvalideyle otueup ciddi ciddi konusun. Israr etmesin sizide arada birakmasin. Ben koskoca kadini kolundan tutup getiremem olan bana oluyor sizde lutfen daha fazla israr edip beni germeyin deyin.Uzun zamandır böyle 8 9 yıldır burda benden baska birileri aslında varda görüsmek istemiyor
m ne yapsam boşş kadın nefret ediyor misafirden ve misafirlikten...Iyde canim gitmiyomus anneniz cocugu bile zorla gituremiyorsun kaldi ki koca kadin goturmeye calisin.siz komsularla konussaniz once size biseyler yapip gelseler sonra siz biseyler yapip onlara gitseniz hani bi sosyal ortam oluşur gun belirleyip bulusma yapsaniz ne guzel olur
Bencede o sosyallesmeye yanasmiyorsa siz bir organizasyon yapip onu mecbur birakin. Yalnizlik allaha mahsus yani insan iki cift laf edip stres atacak birilerini ariyorIyde canim gitmiyomus anneniz cocugu bile zorla gituremiyorsun kaldi ki koca kadin goturmeye calisin.siz komsularla konussaniz once size biseyler yapip gelseler sonra siz biseyler yapip onlara gitseniz hani bi sosyal ortam oluşur gun belirleyip bulusma yapsaniz ne guzel olur