- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
-
- Konu Sahibi rapunzel4131
Canım ne dediysem olmuyor uzun olmasın diye yazamadım sadece oraya degil hiç bir yere gitmiyorOzel bir sebebi varmi neden gitmwzki annenz en azindan 1 saatligina gitsin ayip bisey kaynananiz hakli vallahi benim mutlugumu dusunuyorsan giselim anne cok durmazsin de
Bilgisayar bozulursa dünyası zehir oluyor gece saat 1 bile olsa illa o pc yapılacakEn iyisi bilgisayari bozun kurtulun başka careniz kalmamış. Sizde niye sorun olsun kocaman kadin siz sorumlulugunuzun farkindasiniz.
Evet yalnızlıga alıstı insan azmanı oldu kimseyi görmek istemiyor onlar gelincede hemen uyuyor huzurum kalmadıAnneniz yalniZliga alismis sanirim kendini kapatmis acilen bir pskologa gidin diyecegimde orayada nasi goturursunuz bilemedim isiniz zor arada kalmak cok kotu. Kayinvalidenize guzellikle anlatin hicbir yere cikmiyor iyice icine kapandi size ozel bi durum degil uzerinize alinmayin deyin.yanlis anlmasin yani.
Burda anne kiz iliskisi karismis
Bilgisayar basinda butun gün ne yapiyor?
Annenizi bilgisayara kim alistirdi cocuk gibi pc nin basindan kalkmiyorsa sorumluluklarini yapmiyorsa bene bilgisayar problem.babaniz bisey demiyormu hani beraberseniz diye dedimBilgisayar bozulursa dünyası zehir oluyor gece saat 1 bile olsa illa o pc yapılacakayıp yaptıgı ne yapcam bilmiyorm
Evettt bencedeeeeAnnende sacmaliyor onun demesi lazim kizim gidelim ayip olmasin diye benim bildigim anneler bu sekilde tatsizlik cikmasin diye konusur yol gosterir sizde de tam tersi olmus
Keşke babam olsa böyle olmazdı.. Rahmetli babam.. Bilgisayara biz alıstırmıştık gurbette oldugumuz için kimsemiz yok burda tek tesellisi...Annenizi bilgisayara kim alistirdi cocuk gibi pc nin basindan kalkmiyorsa sorumluluklarini yapmiyorsa bene bilgisayar problem.babaniz bisey demiyormu hani beraberseniz diye dedim
Uzuldum Allah rahmet eylesin canim.bu durumda ne diyebilirizki bilemedim kocaman kadınKeşke babam olsa böyle olmazdı.. Rahmetli babam.. Bilgisayara biz alıstırmıştık gurbette oldugumuz için kimsemiz yok burda tek tesellisi...
Küllüğü fırlattım attım gelmeeeeeeee bende gitmiyorummmmm dedimUzuldum Allah rahmet eylesin canim.bu durumda ne diyebilirizki bilemedim kocaman kadın
Canim gelmek istemiyorsa gelmesin bayanlar yazmış durumu kv nize aciklayin boyle durumlar var deyin kv nizde anlayışlı birisi yazdiklarinizdan anladigim kadariylaKüllüğü fırlattım attım gelmeeeeeeee bende gitmiyorummmmm dedim