Allah aşkına yardım edin

Neden düğün yapılıyor hala anlamadım. Konu bir sonuca bağlanmamış...çok saçma değil mi?
Tüm sayfaları okumadım Düğün yapılacakmıymış şimdi? Konu sahibi, Ailelere tartıştık bitirdik diyecek demişti adam için. Yani hem boşanıp hem düğünü yapmayı mı düşünüyor bu adam anlamadım ben :KK53:

2 gündür bu konuya çok takıldım, acayip sahiplenmiş gibi görünüyorum ama genel olarak sinirimi bozan bir durumu içerdiği için bu kadar takılıyorum sanırım.
Kadınlar arasında bile böyle konularda çifte standart var, erkekler neden çifte standart yapmasın ki.
O delikanlı kızkardeşini bir erkekle gezerken görse kızkardeşinin de çocuğunda ağzını burnunu kırar çünkü namus onlara özgü, kendilerinden başka kimsenin namusu yok😡
AA tabi öyle gezemez demiş eşime zaten. Sen elalemin kızıyla 2 yıldır gezerken iyi ama. Önünüzde okul yok borç yok hiç bir engel yok 2 yıldır neden kızı oyalıyorsun. ailesi demiş sana bu iş olmaz diye ama inatla kızla geziyor. aynı durum kardeşinin başına gelse namusu ayaklar altında oluyor işte.

Tüm sayfaları okumadım Düğün yapılacakmıymış şimdi? Konu sahibi, Ailelere tartıştık bitirdik diyecek demişti adam için. Yani hem boşanıp hem düğünü yapmayı mı düşünüyor bu adam anlamadım ben :KK53:
Ivitt aynen öyle düğüne gidiyoruz. Hatta kizimiz cook mutlu halay bile cekicek. Oglan da yedekledigi goruntulerle dugunden sonra altinlari almanin planini yapiyor. Kanaatimizce suan by noktadayiz.

düğün olacak

Yapılacakmış. Adam da bilmiyor herhalde ne istediğini. Ben akibetimden emin olmadan o düğünü yapmazdım gibi geliyor ama bilemedim, eve dönüp boşanıyoruz deme ihtimali de var çünkü

Ben yapılacak diye anladım, hatta altınları kasaya koy bu adama güvenilmez gibi şeyler yazılmış....bu konu beni çok üzdü be...

AA tabi öyle gezemez demiş eşime zaten. Sen elalemin kızıyla 2 yıldır gezerken iyi ama. Önünüzde okul yok borç yok hiç bir engel yok 2 yıldır neden kızı oyalıyorsun. ailesi demiş sana bu iş olmaz diye ama inatla kızla geziyor. aynı durum kardeşinin başına gelse namusu ayaklar altında oluyor işte.
Umarım görümceniz bu çocukla evlenmez, bu zihniyettekiler evlenince her kavgada gezmeyi bile kabahat gibi görüp önünüze getiriyor, çünkü gezmek dahi namuslu kadın işi değil, namuslu kadın evde oturur gezmez pardon kadın da demeyeceğiz kız, kadın evlenince olunuyor😬

Umarım görümceniz bu çocukla evlenmez, bu zihniyettekiler evlenince her kavgada gezmeyi bile kabahat gibi görüp önünüze getiriyor, çünkü gezmek dahi namuslu kadın işi değil, namuslu kadın evde oturur gezmez pardon kadın da demeyeceğiz kız, kadın evlenince olunuyor😬

ay en sinir olduğum şeylerden biri kız/kadın mevzuu gerçekten. kadın cinsiyeti temsil ediyor ama cehaleti aşamadığımız için anlatamıyoruz.

Dünden beri yazdıklarım için hiç pişman değilim keşke bu adam fake olsa, sosyal deney gibi bir şeyin içinde olsak.
Şuraya yazıyorum adamın kafada bir plan var.

adam yarın öbür gün aldatmasının, hakaretinin, hatta belki şiddetinin bahanesi olarak bunu öne sürecek. böylece kişiliğini saklamayada gerek duymayacak.
hep derim insanların karakteri ayrılırken belli olur. bu adam da bu ayrılık konuşmasında karakterini belli etti.

Dün ailecek toplanıp durum değerlendirilmesi yapıldı ve ailenin onayı olmadığı söylendi kendine. En kısa sürede bu işi bitirmesi söylendi. Abisi çok üzüldü çünkü. Benim tek kardeşim var elin ne idüğü belirsiz birine vermem dedi. Yüzüne de söyledi. Benim değerlim kıymetlimsin kusura bakma seni veremem onayım yok dedi 🤷‍♀️
Neyse ben gideyim de bununla ilgili konu açayım konu dağılmasın :KK70:

Görümcemin erkek arkadaşı var 2 yıldır görüşüyor. Eşim en son sinirlendi ve çocukla görüşmeye gitti. Çocuğa sotrmuş " iki yıldır sen benim kardeşimle ne geziyorsun. Kız kardeşin böyle sevgili olsa kabul eder misin?" diye sormuş. Çocuğun cevabı "kabul etmem" e madem kabul etmiyorsun senin kız kardeşin ile benimkinin farkı ne. Senin kız kardeşin namusun da bu kız ne demiş.
bu erkeklerin kafa yapılar malesef çoğunlukla böyle çalışıyor
Nasıl yani söz, nisan mı yapacaklardı hemen ben şok

ay en sinir olduğum şeylerden biri kız/kadın mevzuu gerçekten. kadın cinsiyeti temsil ediyor ama cehaleti aşamadığımız için anlatamıyoruz.
Maalesef öyle, 18-19 yaşında bekar biri bekar bir kadınım deyince gözler çevriliyor kadın dedi demek kiiii der gibi bakıyorlar, hissediyorsunuz içlerinden geçeni.
Kimse yenidoğan nüfus kağıdının cinsiyet hanesine yazılanı da okumuyor sanırım.

Ben bekarken bizim oralarda 40 yaşına gelmemişsen de kadından sayılmıyordun🤣Çoook şükür 40'ı aştım geçtim artık rahatça koca kadınım diyebiliyorum garipsenmiyor.

Tabiki öyle.
Ama adamın tavrı da kadına sanki ona ihanet etmişcesine olması irrite edici.
Üstelik yedeklemiş foto ve videoları.
Bu durum tamamiyle art niyet barındırıyor.
Hani ola ki boşanırlarsa delil sunarım kafasında.
Evlenmiş ayrılmış olan insanların ikinci eşleri evcilik oynadıklarını mı düşünüyor acaba. Evlenmemiş bile olsa önceden ilişki yaşaması kadar normal bir şey yok. Tamam resim görünce tuhaf olabilir ama unutulmayacak bir şey değil, sevgisi bu kadar küçükse yapacak bir şey yok. Adamın yaptığı çok saçma, ben olsam beni bu yüzden boşasa mahkemeye veririm, kaç sene olmuş o ilişkiyi yaşayalı, herkesin özel hayatı, geçmişi kendine. O usb kadına aitse ne hakla takıyor bilgisayara izinsiz. hele o fotoğrafları birine gösterirse dava açarım.
Bunları da 4 yıldır eşiyle ilişkiye girememiş, vajinusmus biri olarak yazıyorum. Birinin diğerine saygı duyması için aynı yollardan geçmesi gerekmez.

X