Allah aşkına yardım edin

Konu sahibi, aldatmadığım tek erkek sensin, senden önce olanlara şunları şunları dedim dese ne olurdu acaba? Şuan evlenme gibi durumları olmaz, çoktan yolları ayrılmış olurlardı.
Ama erkek deyince marifet gibi oluyor. Konu sahibi de kendini ayrıcalıklı sanıyordu muhtemelen.
Midemi bulandırıyor bu iki yüzlü tavır, kadınlar bunu kabul etmesi de ayrı sinir bozucu

adamın kişiliği gerçekten buymuş yani bence. sinirle ettiği laflar değilmiş bunlar. sadece bu zamana kadar konu sahibinin hibçir hatasını görmediği için bu yüzünü yansıtmamış.
kaldı ki bu durum ne derece hata tartışılır. aldatma yok. bu adamdan seneler evvel yaşanmış ve adamın zaten hakim olduğu bir konu.

Yok boşanmam ya rahatsız olur muyum çokda emin değilim ama ben normal sinirlar icinde olan bir kadın degilim çunkü her ayrintısını zaten biliyorum zorla anlattırmıstım :KK53:
İste o yuzden adama haklı demene sasırdım mantıklı kadınsın bibi kendine gel sen bu adama hak falan vermezsin yorumları oku son 20 sayfayı eminim konu sahibine bu tuhafı cok mu aradın dersin

Çünkü o erkek, erkek çapkınlık yapabilir, beraber olduğu kadınlara evlenmeyi düşünmüyorum ama sizinle geri kalan her şeyi yaparım diyebilir, eğlenecek kız va buaar evlenecek kız var, foto video da çekebilir çünkü erkek, çektiği görüntüler sonradan eşi tarafından bulunsa geçmiş gitmiş bir şey için paranoya yapılmaz çünkü o erkek.
Ammaaaaa kadın yaparsa namus, çocuk bile yapılmaz böyle bir kadından, he ama evlenmeden önce geçmişi bilmekte beraber olmakta sorun yok, sorun nikah yapılınca oluyor, çünkü nikahtan önce her yol Bağdat, nikah sonrası çıkmaz sokak.
Kadınların bunu kabul etmesine ne diyelim peki Mune?
Konu sahibinin, eski ilişkisini kusur, hata olarak görmesine sebep olan da eşi. Çok değiştiğim biliyor falan demişti kendi için, o çapkın aldatmadığı kadın kalmayan eşi değişmis mi gerçekten?
Durup bir sen önce kendine bak diyememiş belli ki, eski ilişkiler konu olduğunda.

Kendini bu şekilde tanımlayan bir adama, nasıl güvenip evlenmiş orası da ayrı.

Son düzenleme:
aldatmadığı tek kadın ?
kusura bakmayın ama bu adam sahte muhafazakar bence. kendisi gençlikte istediği gibi takılıp, eşinin hem de bildiği eski sevgilisi ile ilişkisini bu derece dert etmek çok çirkin.
şu yazdığınızdan sonra ben olsam düzelme ihtimalini tamamen unuturum. bana karşı övündüüğ şeyin "aldatmadığı tek kadın olmam" olması bana inanılmaz itici gelirdi.
muhakkak duygularınız olduğu için siz naif düşünüyorsunuz ama yok, bence bu adamdan bir cacık olmaz, çok üzgünüm..

düğün konusunu da açıkçası takı işine bağladım şu an mesela.
Dün söyledi zaten zamanında çok insanın ahını aldım şimdi benden böyle çıkıyor diye

Çok sağolun konuşursak bunları söyleyeceğim. Dediğine göre ben hayatında aşık olduğu ve aldatmadığı tek kadınım. İlk gençlik yılları çok hovarda geçmiş. Kız arkadaşlarına açık açık söylermiş evlenmeyi düşünmüyorum diye. Ve çapkınlıkları da olurmuş. Bana dediğine göre bu kadar safiyane aşık olduğu sadık kaldığı tek insan benim. O görüntülerden bu yüzden bu kadar etkilendi bence. Beni de kendi gibi sadece kendisine değer vermiş,samimi bulmuş zannetti başka bir olasılık yaşamamış çünkü hayatında. Ve başka birine de bu kadar değer vermek ona göre unutulacak atlatılacak bişey değil. Halbuki neler neler atlatmıyoruz şu hayatta. Aşk da üzüntü de aynı kalmıyor zamanla
Adam bol bol çapkınlık yapmış, sevgililerini aldatmış, evlenmeden önce senle ilişkiye girmiş ama muhafazarım diye takılıyor öyle mi? Onun görüntülerinin senin önüne düşmemesi şu anda onu senden daha masum mu yapıyor? bir de sen tek aldatmadığım kadınsın diyerek iyi bir şey söylediğini zannetmiş herhalde.

Karısının uygunsuz görüntülerine şahit olduğu için adama gerçekten üzülmüştüm ama irrite oldum sen anlattıkça.

hayır bu derece hassassan ne demeye başka kadınların günahına girdin ? madem sana ters neden evlilik düşünmüyorum diyip onla bunla yaşadın ?
konu sahibi üzerinde baskı yaratıyor, güya seninle düzelmiştim şimdi gene senin hatan yüzünden bu hale geldim demek için bahane yaratıyor.
bence evillikleri devam ederse adam aldatabilir de ve bu konuyu koz olarak kullanır. çok çirkin buldum ve çok sinirlendim adama şu an.
@sonbahar765544 belki kızacaksın yorumuma ama ben iyimser bir gelecek göremiyorum bu detaylardan sonra.
Siz de haklısınız ne diyeyim...

Görümcemin erkek arkadaşı var 2 yıldır görüşüyor. Eşim en son sinirlendi ve çocukla görüşmeye gitti. Çocuğa sotrmuş " iki yıldır sen benim kardeşimle ne geziyorsun. Kız kardeşin böyle sevgili olsa kabul eder misin?" diye sormuş. Çocuğun cevabı "kabul etmem" e madem kabul etmiyorsun senin kız kardeşin ile benimkinin farkı ne. Senin kız kardeşin namusun da bu kız ne demiş.
bu erkeklerin kafa yapılar malesef çoğunlukla böyle çalışıyor
2 gündür bu konuya çok takıldım, acayip sahiplenmiş gibi görünüyorum ama genel olarak sinirimi bozan bir durumu içerdiği için bu kadar takılıyorum sanırım.
Kadınlar arasında bile böyle konularda çifte standart var, erkekler neden çifte standart yapmasın ki.
O delikanlı kızkardeşini bir erkekle gezerken görse kızkardeşinin de çocuğunda ağzını burnunu kırar çünkü namus onlara özgü, kendilerinden başka kimsenin namusu yok😡

adam boşanmayacak hiçbir şekilde fakat bu saatten sonra da kendi aldatma durumları için zemin hazırlıyor, eline koz geçti. hatta günün birinde aldatırsa "ne var ben neler gördüm yuttum, sen de yut" bile diyebilir. 34 yaşında bekar bir kadınım, beraber olduğum adam (sevgisinden emin olduğum) bana gelip "tek aldatmadığım kadın sensin" dese gözümde çok düşer ve güvenim kalmaz. Bu övgü değil, aldatmak da karşıdaki diğer kadınlar (eşinden öncekiler) çok değersiz olduğu için değil, karakter yoksunluğu meselesi. konu sahibi şu an "ben ne kadar mükemmelim, bana çok aşık, ben o kadınlardan değilim" diye düşünüyor olabilir ama buradaki problem o kadınların değersiz oluşu değil. farzedelim ki öyle; yine de o kadınlarla beraberlik kurmayabilirdi, sadece cinsellik yaşayabilirdi ilişki adı konmadan. ama o aldatmayı/kandırmayı seçmiş.
şu an eline koz geçmiş oldu kendi kafasında. size "asla unutmamak için silmiyorum" demesinin sebebi de bu. insan yaralansa bile unutmak ister, saklamaz.
bence asla ayrılma gibi bir niyeti yok, fakat devam ederseniz de bu adama %100 güven duymayın.

Dün söyledi zaten zamanında çok insanın ahını aldım şimdi benden böyle çıkıyor diye
Oh iyi oldu deseydiniz. Düğüne altın için evet demiş sizin eşiniz. Fotoğraf yedekleyen adamdan da bu beklenir zaten. Altınları da vermezseniz sizi fotolarla tehdit edecek. Kurnazlık yapmasına izin vermeyin kendi adınıza kasa açıp altınları oraya yatırın.

Hala durması da tamamen unutmuş olmamdan kaynaklı. Yani aslında o kadar aklımda olsa ya ben böyle böyle bişeyler saklamıştım nerde acaba der araştırırdım. Ama ben o görüntülerin çekildiğini bile unuttum o kadar aklımdan çıkmış sanki hiç yaşanmamış gibi. Alık mı dersiniz ne dersiniz artık bilemiyorum :)
Unutmus olmanıza bir lafim yok tabiki. Boyle seyler iliski sonlaninca yok edilmeli bence. Ilerleyen zamanda unutulmasi cok normal.

Bence sakinleşmeye meyilli eşiniz. Düğün olduktan sonra konuşun, ne söyleceksek ne yapacaksak şimdi yapalım bitsin. Ara ara önüme getirip canımı yakabileceğin bir durum değil bu deyip net olun. Tek hatanız fotoğrafları silmeyi unutmak, başka hiç suçunuz yok.

Ben ilişkimize başladıktan 3-4 ay sonra -eşimin- o zamanlar sevgilimdi eski sevgilisinin yanına tatile gitmesine ses etmemiş insanım, rahatlık seviyem çoğu kişinin kaldıramayacağı düzeyde, ama sarmaş dolaş, aşkla bakan fotoğraflar görsem bozulurdum yalan yok. Ben onu tanıdığımdan beri bana öyle bakıyor, bana öyle sarılıyor. Kıskanırdım, niye silmedin bunları düdük derdim. Sonra çokta üstüne düşmezdim, napayım yani. Ama haksız olduğum kavgalarda o konuyu açıp dikkati dağıtırdım, öyle de pisliğim 😂😂 Benim gibi biri bile bozulursa eşinizin bozulmasına da ay niye böyle yapmış diyemem. Ama yedeklemesi, sonrasında size söyledikleri çok abartı.

Bu olay sizede ders olsun, herşey yolunda gider devam ederseniz bile gardınızı indirmeyin eşinize karşı uzun bir süre. Hep temkinli olun ve yedeklediği fotoğrafları bulup silin bence. umarım sizin için her şey güzel olur.

Başlarda hak verip, üzüldüğüm eşe, sinir olmuş durumdayım şuan 🥴
Ne güzel manipüle edip, kötü hissettirmis sizi eski ilişki konusunda.
Bu fotoğraflarla eline koz geçmiş, canın istediği konularda kullanacak. Yedeklemesi kesinlikle kötü niyetinden. Söylemiş olayım.

Son düzenleme:
Üşenmedim bütün sayfaları okudum. Yedeklemesine sinirlenmiştim ama yedekleme sebebini okuyunca delirdim. Çok kinci geldi bana.

Fakat belli ki eşinizi çok seviyorsunuz ve o bu durumu atlatırsa siz de evliliğinize devam edeceksiniz. O yüzden hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursunuz.

Haklısınız. Hayat bilmeyenlere daha kolaydır. Yine de lafımın arkasındayım. Videoyu yükleyemedim ama merak edenler için şuraya bırakayım. Müge anlı 2 nisan 2021 02.04.10 sn
Üff dinin kurallarını Müge anlidan mi öğreneceğiz, neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?

Kadınların bunu kabul etmesine ne diyelim peki Mune?
Konu sahibinin, eski ilişkisini kusur, hata olarak görmesine sebep olan da eşi. Çok değiştiğim biliyor falan demişti kendi için, o çapkın aldatmadığı kadın kalmayan eşi değişmis gerçekten?
Durup bir sen önce kendine bak diyememiş belli ki, eski ilişkiler konu olduğunda.

Ayrıca kendini bu şekilde tanımlayan bir adama, nasıl güvenip evlenmiş orası da ayrı.
Kesinlikle katılıyorum, belki eşi belki de kadınların eşinden önce biriyle olmanın kendilerini ayıplı yaptığını sanmaları yüzünden oluyor, eşlerine karşı eziliyorlar böyle olunca.
Kadın belki utana sıkıla anlattı ama adam aldattığına kadar anlatmış rahatça, bana kalsa hadi evlendim adam görüntüler sonrası bana sayıp sövse yanına gitmezdim, iyi ki çocuğumuz olmamış demesini de asla sindiremezdim, benimle beraber olurken iyiydi de nikah yapınca mı kafana dank etti derdim çünkü bence ortada bir hata yok, tek hesap sorulabilir şey eski görüntülerin neden imha edilmediği olurdu, unuttum demişse eşimin sözüne güvenirdim.

Her şey bir yana bana göre artık karşılıklı güven diye bir şey olmayacak, adam kopyaladığı görüntülerin üzerinden sürekli şüphe duyup psikolojik baskı yapabilir, kadın geçmişin intikam için acaba başka kadınlarla birlikte olur mu şüphesi duyabilir, görüntüleri yedekleyen adamdan her şeyi beklerim ben.

Konunun başından beri sürekli adama hak verilmesine şaşırmıştım. O görüntüleri görmek hoş olmayabilir, ama eşinin hiçbir şekilde haklı olduğunu düşünmüyorum. Önceden eski sevgilinle olan konudan tartışma ve huzursuzluk çıkarmış, şimdi de sana değmeyeceğini biliyordum gibi çirkin sözler. Bu adam en ufak bir şeyde geçmişi öne sürmeye ve seni yargılamaya devam eder. Anlattıklarından bir kişilik oluştu kafamda ve bana hiç güven vermedi. Görüyorum ki sevginden dolayı vazgeçmek istemiyorsun. Umarım ben yanılırım da yaşananlar unutulur, mutlu olursunuz. Ama tamamen güvenme ve asla kendini ezdirme.

X