Allah aşkına yardım edin

Tahminimce ailesini üzmek istemediği için. Çünkü düğüne bir hafta kala iptal edilirse illa ki soracak insanlar didikleyecek,onunla uğraşmak istemedi bence. O yüzden düğün olsun,sonra ne yapacaksak yaparıZ Orada mutluymuşuz gibi davran dedi bana. 2 hafta boyunca nasıl yapacağız bunu bilmiyorum 🙄
Düğün yapıldıktan sonra bosanirsaniz ailesi daha az üzülecek, anladım...

Ne var bunda ya bu kadar büyütecek. Ilık mıdır nedir acaba millet pavyonda aşık olup nikahi basio bu adamciklar da iki foto gordum nasi yutucam yutamiosan tükür salak ya bilerek mi yaptin ihanet mi ettin hicbisey yok bunda defol git de ya kendini aciklamaya uğraşman hata senin. Sevgin bu kadarmış azicik aklimda olsa coktan silerdim zaten senin gibi yedegini cikarmadim ya ayrilmaya bahanen oldu hic sevmemişsin demek ki asil ben seni terk ediorum de üste çık.

Ayni seyi o yapmış olsa elinin kiri gozuyle bakar unuturduk biz. Bu kadar yüz vermeyin su adamlara ya.
bu yorumun alnı olsa da öpsem. eminin konu sahibi alttan aldıkça adam iyice tepesine çıkıyor triplerden triplere koşuyordur. ne var bunda be manyak diye sarssa biri keşke adamı. ne diye pembe dizi triplerine girmiş anlayan beri gelsin. bahane mi ediyor ayrılmaya nedir?

Ne var bunda ya bu kadar büyütecek. Ilık mıdır nedir acaba millet pavyonda aşık olup nikahi basio bu adamciklar da iki foto gordum nasi yutucam yutamiosan tükür salak ya bilerek mi yaptin ihanet mi ettin hicbisey yok bunda defol git de ya kendini aciklamaya uğraşman hata senin. Sevgin bu kadarmış azicik aklimda olsa coktan silerdim zaten senin gibi yedegini cikarmadim ya ayrilmaya bahanen oldu hic sevmemişsin demek ki asil ben seni terk ediorum de üste çık.

Ayni seyi o yapmış olsa elinin kiri gozuyle bakar unuturduk biz. Bu kadar yüz vermeyin su adamlara ya.
Pardon "ılık" ne demek

bu yorumun alnı olsa da öpsem. eminin konu sahibi alttan aldıkça adam iyice tepesine çıkıyor triplerden triplere koşuyordur. ne var bunda be manyak diye sarssa biri keşke adamı. ne diye pembe dizi triplerine girmiş anlayan beri gelsin. bahane mi ediyor ayrılmaya nedir?
Ayrılmaya bahane etse düğün yapmaz diyecektim ama düğünde de takılar var. takılar+ yedeklenen görüntüler sanki yapbozun parçaları gibi

Ayrılmaya bahane etse düğün yapmaz diyecektim ama düğünde de takılar var. takılar+ yedeklenen görüntüler sanki yapbozun parçaları gibi
O kadar kötü olduğunu sanmıyorum ilk başta ayrılmaktan bahsederken bile evden sadrce kitaplarımı alırım başka bişey önemli değil senin de hakkın neyse veririm demişti. Ki kendi çekirdek ailesi nikahımızda bama takacaklarını taktılar zaten,set vs. Bu düğünde de akrabaları eş dost ancak altım takar. Ekonominin durumu ortada

hala düğün yapılacak mı yani, orasını kaçırmışım. konu sahibi ayrılacaksanız ayrılın ne diye düğün yapıyorsunuz yahu öyle şey mi olur??
Ailesine açıklama yapmak istemiyor bence o yüzden. Dönünce ne yapacaksak yaparız demiş. Sanırım bi süre ayrı yaşamayı düşünüyor,yapabilirse. Çünkü dün eve geldi bugün De gelecekmiş. Ayrı yaşamak istese olaylar bu kadar sıcakken yapardı diye düşünüyorum

Bu konuları cok ıyı bilirim ama kendisi kadar konusmuyorum 😁 bilen bırı işi bilene sorun der hoca gıbı vaaz vermez 🤭 zaten konu da bu degıl hocaya gelene kadar once su mevzu hallolmalı kendı ıclerınde
Yarım hoca dinden edermiş diye bir söz vardır. Onu arkadaşa ithaf ediyorum 😂

Size beyaz gelinlikle seni ailemin karşısına çıkaramam mı dedi? O kadar da uzun boylu değil. Bunları hak etmiyorsunuz. Keşke benim kızım olsaydınız da, evlendikten sonra başkasıyla basmışsın gibi hakaret edemezsin, istemiyorsan kapı orda diye tekmeleseydim bu adamı. Hâlâ yok camı birleştirmeye çalışacam diyen sizin de bi anne terliği kadar işiniz vardı.

Ailesine açıklama yapmak istemiyor bence o yüzden. Dönünce ne yapacaksak yaparız demiş. Sanırım bi süre ayrı yaşamayı düşünüyor,yapabilirse. Çünkü dün eve geldi bugün De gelecekmiş. Ayrı yaşamak istese olaylar bu kadar sıcakken yapardı diye düşünüyorum
ay bir video izlemştim hangi ülkedeydi hatırlamıyorum. damat düğünde tüm misafirlerin içinde gelinin onu aldattığı görüntüleri yayınlamıştı ekranda, hatta o aldattığı adam da düğünde davetliydi. bu adamda bu potansiyeli gördüm ben. yapar mı yapar. hiç tekin değil.

Yalan değil konunun ilk başında eşinin uygunsuz görüntülerini bulduğu için kocanıza üzülmüştüm ancak gelinen noktada belki de sizin için köprüden önce son çıkış işareti olabilir bu olay.1.si Eşinizin muhafazakar olduğunu ancak cinsel birliktelikten tutun da geçmişte farklı birliktelikleri olduğunu bu kadınların tamamını aldattığını siz dile getiriyorsunuz burada amacım kesinlikle yargılamak ve hüküm vermek değil sadece bir insan neyse odur. Bu adam muhafazakar yaşam tarzına sahip mi tartışılır😐 Olmak istediği ya da iddia ettiği ile olduğu insan arasında bu kadar fark var ise ciddi bir kişilik çatışması söz konusu 2.si fotoğrafların yedeklenmesi veya saklanması sizin açınızdan ileride sorun teşkil edebilir belki şu an değil ama hukuki boyutta ileriye dönük boşanma davası vesaire olursa güncel gibi gösterilebilir mi? 3.sü Ayriyeten düğün yapıp da daha sonra ayrılma muhabbeti çok daha saçma ailesinin şu an kaldıramayacağını düşünüyor ancak düğünden sonra ayrılmak ailesine ağır gelmeyecek mi? Bu noktada benim aklıma gelen malesef ki takı mevzuşu. Takıları en azından sizin tarafınızdan takılan takıları ayrı listeleyin düğünden sonra çünkü ne olacağı pek belli değil. 4. Kendisinin geçmeişte hateketli bir yaşantısı varmış ileriye dönük olarak evliliğiniz sürerse farklı ilişkilere yelken açarsa elinde tuttuğu fotoğrafları ve bu durumu size karşı koz olarak kullanıaabilir gibime geliyor . 5.si aranıza 3. Şahıs girmese dahi bu durumu sürekli size karşı kullanabilir 😓 umarım ikiniz de en az zararla atlatırsınız bu durumu.

Kizlar simdi bu konuyla alakalı olduğu icin özellikle bosanmis cocuklulara soruyorum. Biz simdi bu mevzuyu erkek arkadaşımla konustuk. Benim öpüşürken resimlerimde duruyor üşendiğim için silmedim, silicem ama erteliyorum. Eski esimle sarılmış resimleri hic silmeyi dusunmedim, ogluma anne babasindan baska bir hatıra yok doğar doğmaz ayrildik sayilir. Erkek arkadaşım cocuk icin saklamaninda mantıklı olmadigini soyledi kizdi. Sizce de böyle mi. Oglum icin saklamamalimiyim
Neden saklamayasin ki, bunlar cocugunun hakki bi kere o zaman ben de gidip oglumun odasindan öz anasinin resmini kaldurayim, vermeyin boyle abuk subuk haklar insanlara, soylemeye curet bile edememesi lazim yahu

X