Allah aşkına yardım edin

Ben nikahsız demedim. Bu kağıt kadının haklarını korur olması lazımdı ama yoksa da mesajla falan boşanma olmaması lazım bence dedim. Dini konularda atıp tutmayı hiç sevmem.
Dini nikahın böyle sadece ağızlarda soyut birşey olmadığını hatırlatmak istedim sadece

Sayfalarca bilgi yazmadım sadece bir adet kağıttan bahsettim. Anlatmak istediğimi anlamayıp sayfa sayfa açıklama yaptıran sizsiniz
Ama ilginçki ben dını konular hakkında sayfalarca yorumunuzu okudum.

Evet ben de sizin gibi işe yaradığını düşünüyorum,umuyorum daha doğrusu. Dün kapkara bi bulut içinde gibiydim şimdi sizlerin de desteğiyle herşey biraz daha aydınlanmaya başladı. En azından kendimi o kadar suçlamıyorum artık. Çünkü gerçekten flört dönemimiz de dahil hayatıma girdiği andan itibaren 2.bir kişi olmadı bende. O yüzden içim rahat. Geçmişim için tabi ki pişmanım o çocuk aklımla onları çekmek,saklamak... keşke yapmasaymışım ama adı üstünde geçmiş. Ve beni sırf bu yüzden sevmeyecek,benden vazgeçecekse de tutamam artık zorla bişeyler hissettiremem. O yüzden şu an akışına bıraktım,düşünsün taşınsın. Ben olduğum yerdeyim,gelecekse buradayım. Yanlış bişey yapmadığımı biliyorum. Ondan önce evet yanlışlarım oldu (birini sevmek yanlış mıdır? En azından o görüntüleri saklamak diyelim) ama onunla birlikte benim de değiştiğimin farkında olmalı. Beni geçmiş eski halimle yargılaması çok acı. Çünkü artık ben o geçmiş değilim,o halimi savunamam,geçmişten gelen sonhabar da çıkıp kendini savunamaz,açıklayamaz. Bakalım... gün dönen de dönence misali
Siz geçmişinizi hata olarak görüyorsunuz ama eşiniz çapkındım, tek aldatmadiğım kadın sessin diyerek bunları bir mahcubiyet değil gayet normal hatta iyi birşey gibi anlattı muhtemelen değil mi? Bunları duyup nasıl güvenip ilişkinize devam ettiniz orası da ayrı.
Eşinizi ilişkileri değil sizin eski ilişkiniz aranızda problem ve kabul edilecek birşey olmuş nedense.
Şimdide olayı boşanma noktasına getirebiliyor aklınca rahat rahat.

Son düzenleme:
Çok bilgim yok deyip sayfalarca bilgiler yazmasını da enteresan 🤷‍♀️
Emin olmadığım bir konu hakkında kimseye bilgi vereme ben ya
Yav anam sabah belli bende onu demeye çalışıyom 🤣zati hava sıcak sokak 999987878 derece yanüyor :KK14:ben desen yola cıkajam valizler ortada çikoya muz yetıstırmeye çalısıyorum ayyy pardonnn laff laaf:dondurma:

Çok sağolun konuşursak bunları söyleyeceğim. Dediğine göre ben hayatında aşık olduğu ve aldatmadığı tek kadınım. İlk gençlik yılları çok hovarda geçmiş. Kız arkadaşlarına açık açık söylermiş evlenmeyi düşünmüyorum diye. Ve çapkınlıkları da olurmuş. Bana dediğine göre bu kadar safiyane aşık olduğu sadık kaldığı tek insan benim. O görüntülerden bu yüzden bu kadar etkilendi bence. Beni de kendi gibi sadece kendisine değer vermiş,samimi bulmuş zannetti başka bir olasılık yaşamamış çünkü hayatında. Ve başka birine de bu kadar değer vermek ona göre unutulacak atlatılacak bişey değil. Halbuki neler neler atlatmıyoruz şu hayatta. Aşk da üzüntü de aynı kalmıyor zamanla

aldatmadığı tek kadın ?
kusura bakmayın ama bu adam sahte muhafazakar bence. kendisi gençlikte istediği gibi takılıp, eşinin hem de bildiği eski sevgilisi ile ilişkisini bu derece dert etmek çok çirkin.
şu yazdığınızdan sonra ben olsam düzelme ihtimalini tamamen unuturum. bana karşı övündüüğ şeyin "aldatmadığı tek kadın olmam" olması bana inanılmaz itici gelirdi.
muhakkak duygularınız olduğu için siz naif düşünüyorsunuz ama yok, bence bu adamdan bir cacık olmaz, çok üzgünüm..

düğün konusunu da açıkçası takı işine bağladım şu an mesela.

aldatmadığı tek kadın ?
kusura bakmayın ama bu adam sahte muhafazakar bence. kendisi gençlikte istediği gibi takılıp, eşinin hem de bildiği eski sevgilisi ile ilişkisini bu derece dert etmek çok çirkin.
şu yazdığınızdan sonra ben olsam düzelme ihtimalini tamamen unuturum. bana karşı övündüüğ şeyin "aldatmadığı tek kadın olmam" olması bana inanılmaz itici gelirdi.
muhakkak duygularınız olduğu için siz naif düşünüyorsunuz ama yok, bence bu adamdan bir cacık olmaz, çok üzgünüm..

Adam kendisini oncekıyle kıyaslamıs ve kompleksde yapmıs bu arada bunu da unutmayalım cunku Bı anda tek aldatmadıgım sensin oho ben neler yasadım demeye sidik yarıstırmaya basladı adam 😁

Siz geçmişinizi hata olarak görüyorsunuz ama eşiniz çapkındım, tek aldatmadiğım kadın sessin diyerek bunları bir mahcubiyet değil gayet normal hatta iyi birşey gibi anlattı muhtemelen değil mi?
Eşinizi ilişkileri değil sizin eski ilişkiniz aranızda problem ve kabul edilecek birşey olmuş nedense.
Şimdide olayı boşanma noktasına getirebiliyor aklınca rahat rahat.
Çünkü o erkek, erkek çapkınlık yapabilir, beraber olduğu kadınlara evlenmeyi düşünmüyorum ama sizinle geri kalan her şeyi yaparım diyebilir, eğlenecek kız vaaar evlenecek kız var, foto video da çekebilir çünkü erkek, çektiği görüntüler sonradan eşi tarafından bulunsa geçmiş gitmiş bir şey için paranoya yapılmaz çünkü o erkek.
Ammaaaaa kadın yaparsa namus, çocuk bile yapılmaz böyle bir kadından, he ama evlenmeden önce geçmişi bilmekte beraber olmakta sorun yok, sorun nikah yapılınca oluyor, çünkü nikahtan önce her yol Bağdat, nikah sonrası çıkmaz sokak.

aldatmadığı tek kadın ?

Konu sahibi, aldatmadığım tek erkek sensin, senden önce olanlara şunları şunları dedim dese ne olurdu acaba? Şuan evlenme gibi durumları olmaz, çoktan yolları ayrılmış olurlardı.
Ama erkek deyince marifet gibi oluyor. Konu sahibi de kendini ayrıcalıklı sanıyordu muhtemelen.
Midemi bulandırıyor bu iki yüzlü tavır, kadınlar bunu kabul etmesi de ayrı sinir bozucu

Kız neye şok oldun ben herşeyini biliyorum kocamin 🤣
Tamam işte balım unutulmuş usb de eski sevgilisiyle eskı oynasmalı resmını gordun diye de bosanmazsın ama ıgrencsın bu goruntulerı kendıne yedekledım unutmayacağım ıyıkı senle cocugun yok da demezsin ama... adam falso

Çünkü o erkek, erkek çapkınlık yapabilir, beraber olduğu kadınlara evlenmeyi düşünmüyorum ama sizinle geri kalan her şeyi yaparım diyebilir, eğlenecek kız vaaar evlenecek kız var, foto video da çekebilir çünkü erkek, çektiği görüntüler sonradan eşi tarafından bulunsa geçmiş gitmiş bir şey için paranoya yapılmaz çünkü o erkek.
Ammaaaaa kadın yaparsa namus, çocuk bile yapılmaz böyle bir kadından, he ama evlenmeden önce geçmişi bilmenin beraber olmakta sorun yok, sorun nikah yapılınca oluyor, çünkü nikahtan önce her yol Bağdat, nikah sonrası çıkmaz sokak.
Görümcemin erkek arkadaşı var 2 yıldır görüşüyor. Eşim en son sinirlendi ve çocukla görüşmeye gitti. Çocuğa sotrmuş " iki yıldır sen benim kardeşimle ne geziyorsun. Kız kardeşin böyle sevgili olsa kabul eder misin?" diye sormuş. Çocuğun cevabı "kabul etmem" e madem kabul etmiyorsun senin kız kardeşin ile benimkinin farkı ne. Senin kız kardeşin namusun da bu kız ne demiş.
bu erkeklerin kafa yapılar malesef çoğunlukla böyle çalışıyor

Durmuyordu devam ediyordu anlatmaya
Yeter diyordu insanlar yeter
ama durmuyor anlatıyordu
Haklısınız. Hayat bilmeyenlere daha kolaydır. Yine de lafımın arkasındayım. Videoyu yükleyemedim ama merak edenler için şuraya bırakayım. Müge anlı 2 nisan 2021 02.04.10 sn

Adam kendisini oncekıyle kıyaslamıs ve kompleksde yapmıs bu arada bunu da unutmayalım cunku Bı anda tek aldatmadıgım sensin oho ben neler yasadım demeye sidik yarıstırmaya basladı adam 😁

hayır bu derece hassassan ne demeye başka kadınların günahına girdin ? madem sana ters neden evlilik düşünmüyorum diyip onla bunla yaşadın ?
konu sahibi üzerinde baskı yaratıyor, güya seninle düzelmiştim şimdi gene senin hatan yüzünden bu hale geldim demek için bahane yaratıyor.
bence evillikleri devam ederse adam aldatabilir de ve bu konuyu koz olarak kullanır. çok çirkin buldum ve çok sinirlendim adama şu an.
@sonbahar765544 belki kızacaksın yorumuma ama ben iyimser bir gelecek göremiyorum bu detaylardan sonra.

Tamam işte balım unutulmuş usb de eski sevgilisiyle eskı oynasmalı resmını gordun diye de bosanmazsın ama ıgrencsın bu goruntulerı kendıne yedekledım unutmayacağım ıyıkı senle cocugun yok da demezsin ama... adam falso
Yok boşanmam ya rahatsız olur muyum çokda emin değilim ama ben normal sinirlar icinde olan bir kadın degilim çunkü her ayrintısını zaten biliyorum zorla anlattırmıstım :KK53:

Haklısınız. Hayat bilmeyenlere daha kolaydır. Yine de lafımın arkasındayım. Videoyu yükleyemedim ama merak edenler için şuraya bırakayım. Müge anlı 2 nisan 2021 02.04.10 sn
Abla yeter nolur yeter sal bizi

X