Konuyu en başından beri okuyorum. Sizin için çok zor bir durum. Tüm insaf eşinizde gibi ama kendinizi o kadar da kötü hissedip hırpalamayın lütfen.
Ben eşinizin ailesini üzmemek için düğün yapacak olduğunu düşünmüyorum. Düğünden sonra boşansanız üzülmeyecekler mi sanki? Düğün olmazsa dönüşü olmadığını biliyor, o yüzden düğünü yapıp sakinleşmeyi bekleyecek sanırım.
Sizin de dün akşam üstüne gitmeyişiniz işe yaradı sanırım. Bu şekilde devam etmek onun da aklının başına gelmesini sağlayacaktır. Ama lütfen kendinizi ezdirmeyin. Siz hatalı değilsiniz ki. Gözünüzden kaçmış evet, ama hatalı değilsiniz.
Ben eşimin benden önce hovarda bir hayatı olmasındansa birilerini sevebilmiş olmasını tercih ederim mesela, siz de bunu diyebilirsiniz o zaman ona. O ilk sizi sevdi diye geçmişinizi silip atamazsınız.
Görmek zor gelmiştir mutlaka. Ben de eşimle yeni evlendiğimizde laptopunda eski fotolarını gördüm, yanında kızlar olan fotoğraflar da vardı, üzülmemek için incelemedim. Bilgisayardaki lüzumsuz resimleri hallet, bir daha görürsem arıza çıkar dedim. Oturdu halletti. Evet usb tesadüfen denk gelmiş olabilir, ama açıp incelemek onun tercihiydi, şimdi sonuçlarına kendi de katlanıyor sizi de zorunlu tutuyor buna. Bu haksızlık.
Ezdirmeyin kendinizi daha fazla lütfen. Bundan sonrası hakkınızda hayırlısı olur umarım.