Allah aşkına yardım edin

İlk kez duyuyorum dağılın arkadaşlar..

Aynen bizimki de böyle oldu. Resmi nikahtan sonra tekrar annemin evine geçtik oraya hoca heldi ve anlattığınız şekilde kıyıldı

Bu kadar çok usulsüz nikah olduğunu bilmiyordum doğrusu. O yüzden dini nikah nasıl kıyılır fikriniz bile yok diye düşündüm.
Çok üzgünüm ama ülkede ne kadar çok işbilmez paragöz hacı hoca var ben utanıyorum artık. Kağıtla beraber kadının hakları korunur herşey netleşir. Böyle ay çok sinirlendim boş ol dedim acaba boşandıkmı diye saçmalıklar olmaz

Paragoz mu? Hoca para almadı ki

Teşekkür ederim kendi adıma bilmediğim bir konuda yararlandım sizden. Peki bu durumda bizim nikahımız hiç olmamış mı sayılacak? Eşimin bana boş ol demesi falan ne durumdayız yani biz şu an

Teşekkür ederim kendi adıma bilmediğim bir konuda yararlandım sizden. Peki bu durumda bizim nikahımız hiç olmamış mı sayılacak? Eşimin bana boş ol demesi falan ne durumdayız yani biz şu an
Bence bunu işi bilene sorun girin en yakın cami ye hocaya soru soracaktım diyin ona sorun veya diyaneti arayın

Ben hoca değilim ama sadece bildiğim bir konuda olması gerekeni söyledim. Bence gönlünüzü ferah tutun böyle mesajla boşanma olmaz çocuk oyuncağı değil bu

Salla resmi nikahın var boşol diyen kocan o düşünsün onun dini bilgisi daha iyi demiştin hem ona bu konuyu araştırma görevini verelimyeter ki herşey kalplerde duzelsin

Bacım sen nedıyosun yaaa o zaman dinı nıkah senın anlattıgına goreyse en az bu forumun yarısından cogunun cogu dını nıkahsız. Yapma etme gozunsevem abartma lütfen.

Sanırım sızın cevrenızde hocayım dıyen kisiler sorunlu. Hepimiz ilk kez sizden duyuyoruz bunları
Alakası yok. Müge anlıda da izledim müge hanım dedi kadına dini nikahınız varsa kağıt nerde göster demek ki yalan konuşuyosun diye ordaki herkes de onayladı

Şimdi love ben boşandım ya adamın ayrıca boşol demesi gerekiyor mu bana mantıksız geliyor ama
Hayır canım, resmi boşanmayla birlikte dini nikahın da düşer ama benim ex öküz boşandıgımız yetmemıs gıbı eve esya almaya geldıgınde yuzume de soylemıstı 3 kere, embesil sanki ben bayılıyorum senin nikahında olmaya

Kuzum sana bir şey diyim mi. Git ve o düğünün tadını sonuna kadar çıkar. En çok sen gül en çok sen oyna.
Hatta ben senin yerinde olsam bi ara mikrofonu elime alır sadece onun anlayacağı şekilde bazı muziplikler yapardım.
Bu geçmişinde çok hovarda olan genç salatalık da artık uzatmasin bi zahmet.
Tencere dibin kara seninki benden kara.

Sizi dolandırmışlar

Alakası yok. Müge anlıda da izledim müge hanım dedi kadına dini nikahınız varsa kağıt nerde göster demek ki yalan konuşuyosun diye ordaki herkes de onayladı
Yanlıs anlamıssınız muge anlı hoca nıkahıyla evlendik eşim oldu diyene cok kızan bırı resmi nikah degıl ki nikahsa hani belge resmi evrak nerede diyen biri hoca dua okur nikahı devlet yapar
M. Ö devlet yokken insanlar boyle evlenırmış çag atladık haberiniz olsun

Bacım sen nedıyosun yaaa o zaman dinı nıkah senın anlattıgına goreyse en az bu forumun yarısından cogunun cogu dını nıkahsız. Yapma etme gozunsevem abartma lütfen.
Ben nikahsız demedim. Bu kağıt kadının haklarını korur olması lazımdı ama yoksa da mesajla falan boşanma olmaması lazım bence dedim. Dini konularda atıp tutmayı hiç sevmem.
Dini nikahın böyle sadece ağızlarda soyut birşey olmadığını hatırlatmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…