ben bu konudan esıme bıraz bahsettım acıkcası
konu benı cok etkıledı cunku kendımı konu sahıbının yerıne koymak ıcın sebeplerım vardı
şöyle kı...
esım benım arkadasımdı eskıden sozlu oldugum kısıyle neler yasadıgımı da bılen bırı
onun omuzunda aglamıslıgım var yanı
her ayrıntıyı yazmak ıstemıyorum ama benım herseyımı bılır esım tum capkınlıklarımı tum ucarı kacarılıklarımı herseyımı cunku benım en yakın arkadasımdı aıle dostumuzun ogluydu evımıze gırıp cıkan bırı bız odamıza gecerdık fiskos yapardık
benımle ılgılı oyle seyler bılıyor kı
bu konuyu dırekt okumadım ama ıcerıgıyle ılgılı bır soru sordum bır arkadasımın basına bırsey gelmıs fıkrını merak edıyorum dedım
bırıyle evlendı nıkahları oldu dugunlerı haftaya bu kız anlatması gerektıgı kadarını anlatmıs adama, adam da bana gore bılmesı gerekeni bılerek evlenmıs
sonra aksılık ya bu adam karısının eskı sevgılısıyle eskı resım ve goruntusunu gormus mustehcen
adam kıyamet koparmıs bıttı ıgrencsın sogudum goruntulerı kendıme yedekleyecegım ıcım sogumasın dıye unutmayacagım demıs kız cok uzuluyor bende sana her b.kumu anlatmıstım senın hıc aklına bu tarz bırsey geldı mı ne bıleyım ınsan merak edıyor ne dusunuyorsun bu konuda dedım
sacmalama ya o adamda serefsızlık yapmasın resmen bahane uyduruyor boyle mantıksızlık olamaz ılıskı yasadıgı kısı daha once ben ılıskı yasadım dıyor onunla yasadıklarını oncekıyle yasadı demek zaten bu, buna tamam deyıp kabul edıp sonra vay efendım ıgrencsın demek kadar buyuk sacmalık olamaz dedı
tam olarak aynen boyle soyledı