Allah aşkına yardım edin

aslında kurt dusmedı adamın ıcındekı hinlik ortaya cıktı

konu sahıbı saklamamıs kı ben bakıre degılım demıs en basta otesı var mı hayatımda bırı vardı demıs saklamamıs kı

adam bunu bılıyor en bast sorun etmemıs

konu sahıbı daha once kocasına eskı sevgılımle burda sevıstım su muzıgı dınledım dıye ayrıntı vererek anlatmak zorunda degıl kı ...talıhsızlık olmus adam bunu unutulmus usb de gormus ...gormeden once de konu sahıbının bırıyle oldugunu bılıyor, eger zekasında sorun yoksa nasıl ılıskı yasanr onu da bılıyordur ''vay efendım senın eskı resımlerını gordum ıgrencsın'' demek kurt dusmesı degıl bu baska bırsey

ha sunu dese anlasılır , gorunce ıcım burkuldu ıcımde bırseyler koptu sogudum sanırım sureklı aklıma gelecek dese kendısıyle ılgılı kendısını ıyı tanıyor ılerde daha buyuk sorun cıkmaması ıcın efendıce bıtırıyor derız
''kendıme yedekledım ıgrencsın bunu unutmam unutturmam'' demek ahlaksızlıgın dik alası bızım kızdıgımız sey bu

konu sahıbı bastı gıttı adamın yanına yuz yuze acıklamaya ıkna etmek ıcın... adam konu sahıbını cok agır sucluyor benımleyken onun hayalını mı kuruyordun demek bu mınvalde konusmak ne demek?
konu sahıbı nasıl ıspatlasın bunu ?bunun ıspatı yok... demek kı adam konu sahıbıyleyken eskı sevgılısını dusunuyor kı bu aklına gelıyor soruyor dıye dusunurum bende ...yedekledım kendıme dıye elınde koz tutan bunu da yapar bu kısımı aslında atlıyorsunuz

Boldladığım kısma yüzde yüz katılıyorum, eşi fotoların yedeğini almış unutmak istemiyor, haliyle kadına da unutturmayacak o yüzden bu evlilik dikiş tutmaz artık.

Evet belki böyle bir şeyle sınanmadık ama ister yaşla alakalı deyin ister tecrübe, ister karakter inanın hangisi daha ağır basıyor şu an için ben bile kendim için net bir şey diyemiyorum ama olayı kendime uyarladığımda, eşimin benden önceki geçmişini biliyorsam her şeyi anlatmışsa yıllar yıllar evvel yaşadığı bir şey için anlık öfke duyarım gördüğüm fotolar yüzünden şoka girerim ama seni boşadım demem, yine kesin ifade diyeceksiniz ama aynı şeyi eşim görse o da boşadım demez kendim kadar iyi tanıyorum zira, kavga eder bağırır çağırır bir süre beni görmek bile istemez, öfkelenir ama boşanmaz çünkü geçmiş her şeyiyle anlatılmış.

Beni boşanmaya sürüklemesi için evliyken yaşadığı bir şeyler olması lazım.

Geçmiş anlatılmamış olsa, kadın ilk birlikteliğim sensin dese yorumum başka olurdu.

Öyle değil işte. Konu sahibi yazmış adam zamanla daha muhafazakar olmuş, belli konularda daha sertleşmiş. Yani bunları kabul eden adam muhtemelen bugün aynı kişi değil. Gidişata göre de yarın daha sert olacak. Burada adamı savunmuyorum ben. Şimdi bu anlamı çıkaracak sivrizekalar fırlamasın. Söylemek istediğim ilişki dinamiklerini bilmiyoruz. Benim başıma gelse boşanmam sanırım. Ama alıntıladığınız mesajda yazdığım gibi başıma gelmeden ne desem boş.

Burada konu sahibinin rahatını düşünüyorum aslında. Ben olmadığı yerde bırakma taraftarıyım ilişkilerde. Zorlamaya gerek yok.

zamanla muhafazakar nasıl olunuyor en bastan kızın ne yasadıgını bılerek ılıskıye baslıyor o zaman bu noktaya gelmeden ayrılsaydı adamın suan muhafazakar olması konu sahıbının sorunu degıl bırcok kadının yapmayacagı seyı yapmıs durustce soylemıs konu sahıbınden cıkmıs artık konu

bence de kesınlıkle bu ılıskı bıtmelı bende sızın gıbı dusunuyorum artık asla eskısı gıbı olmaz karı koca olarak ılıskı yasarken bıle cekınır konu sahıbı cok ozur dılerım acıkca yazdım ama rahat edemez aacaba aklına bırsey gelır mı dıye ... adamın bır iması bır bakısı hortlatır konuyu , soylenen sozler adamın gorduklerınden daha agır asabıyetın sinirin de bır adabı desturu var sonucta bırde konu sahıbı dıyorkı benım 2 gunde atlattıgım mevzuyu esım 2 ay atlatamıyor dıyor adam takıntılı da bıraz sittin sene duzelmez asla . benım ıcın bıttın ıgrencsın bu goruntulerı yedekledım dıyen bırıyle zaten evlenmemelı de
bırde adam acıkca dıyor o kotu cumlelerı kurmadı farzedelım sakınce benım ıcın bıttı artık duzelmez dıyor konu sahıbının bu konuda zorlamaması gerek zorla olmaz bu ısler zorla evlenıp bır omur surat ıma cekmek sogukluk ıle evlılık zaten yurumez

Sahsen esimin böyle görüntüleri gelse onun adina üzülürdüm. Kimse mahreminin ortaya dökülmesini istemez. Sahsen bunun icin birakmazdim. Usb yi silerdim. Yedek almazdim. Sizin yerinizde olsam yüz yüze konusurdum, ama yalvarmazdim. Dik durun. Kendinizi ezdirmeyin kimseye

Ben çevremde yaşadım bu değişim durumunu. İki durumda da adamlar eşleri ile boşandılar. Biri kızıl komünist oldu, diğeri yemyeşil islamcı. Eşleri ile sırf dünya görüşlerini paylaşmadıkları için ayrıldılar. Hele birinin 15 yıllık evliliği 2 çocuğu vardı. Sonrasında girdiği tarikattan bir kadınla evlendi.

Ve ben bunu garip karşılamıyorum. Hayat her şeye gebe. "Aynılar aynı yerde, ayrılar ayrı yerde." Konu sahibinin belki kendini şanslı hissetmesi gerek. Hayatta ne olması gerekiyorsa o oluyor. Zorlamanın anlamı yok. Daha güzel günler yaşar, daha fazla mutlu olur umarım hayatında...

Bu konuda son mesajımda bu olsun :)

Son düzenleme:
konu sahıbı aslında magdur
bırıne ıcını kalbını actı durustce herseyı anlattı
adam da benım ıcın sıkıntı degıl dedı ve bununla bır yola gırdıler
ısın ıcıne aıleler gırdı emek verıldı badireler atlatıldı nikah oldu yuzdu yuzdu kuyruguna geldı resmen ustunde gelınlıkle kalakaldı
ne o sindiremıyormus sımdı mı aklı basına gelmıs gorunce mı beyın lobları calısmaya baslamıs da ılıskı nedır kavramıs
o sındıremeyen adam ahlakdan dem vuran kendıme yedekledım unutmayacagım unutmamak ıcın kendıme yedekledım dıyen kısı konu sahıbının kesıp attıgı tırnagına kurban olsun

Buna da kesinlikle katılıyorum, hayat insana neler getirir bilmiyoruz, düne kadar aşık biri ertesi gün aşkım bitti diyebilir, 30 sene evli kaldığınız insandan boşanabilirsiniz, dakika dakikaya uymaz.

Geçmişi sindiremeyen biriyle ya da evlendikten sonra sindiremeyeceğini anlayan biriyle devam etmek yanlış olur.

Zaten burada kilit nokta 4 yıl geçmişini bildiğin biriyle flört ederken rahatsız olmayıp nikah defterine imza attıktan sonra 180 derece değişmek.
Bir imza nelere kadirmiş

Bu tarz önemli şeyleri insan nasıl unutabilir ki? Ilişki bitince her şey siler insan.siz neden tuttunuz acaba!

Bu arada
Her şey olacağına varır. Yıpratmayın kendinizi

Olan olmuş şimdi yapılacak en mantıklı şey kendinizi ifade edip geri çekilmek evet tamam boşanalım de ve çekil.
Yalvarma dik dur çünkü biraz süründürüp affeder ama her fırsatta ben seni affetmiştim ama der sizi manipule eder. Sürekli verici taraf olursunuz.
Affetse bile ezilip büzülüp onunla olma her an kestirip atarım.kafasında ol.

Öyle tabiki bunu kimse unutmasın çöpü karıştırırsanız kokusu çıkar sonunda üzüleceğiniz şeylere bakmayın arkadaşlar

Bir de tövbe ettim diyorsunuz artık rabbinizle sizin aranızda olan bir mevzu ve çok merhametli olan rabbimiz affediyorken kusura bakmasın da beyefendi kim oluyor ona minik SANANELER hediye etmelisin bu işte büyük bir hayır var baştan allah kurtarmış seni sen şu an anlayamıyorsun olayın sıcaklığıyla

Bence sinirliyse kesinlikle ustelemeyin ve sakince bitirelim demis. Seviyor olsanizda bu isi guzel bitirmeyi teklif etmis buna uyum saglayin ozellikle kavga edip bu durumu zorlastirmayin. Kendine yedeklemesi de bence her an israrci olmaniz durumunda kendini aklamak adina bir duruma hazirlamis gorunuyor. Hakli olabilir ama talihsizlik olmus vardir hersey de bir hayir oyle dusunmek lazim. Bu konu devam etseniz dahi isinip isinip onunuze konulacak. Sabirli ve sakin olun yedeklemesi pek hos hareket olmamis

Istersen askindan geber,
Bu evlilik daha yurumez.
Belli ki esin bunlari kaldirabilecek biri degil.
Bu fotograflar her kavgada, tartismada yuze vurulur.
Gereksiz yere paranoyaklasip psikolojik iskenceye bile baslar..
Coluk cocuk yokken bitmesi en sagliklisi.

Bunların neden kayıt altına alındığını hiç anlamıyorum bende. Yaşadın bitti tamam da niye çekersin video foto vs ilginç.
O kısmı bizi ilgilendirir mi gerçekten? Fantazi yaptılar belki eski sevgili ile? Bakıp bakıp aşka geliyorlardı, bize ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…