- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi losinggame
aslında kurt dusmedı adamın ıcındekı hinlik ortaya cıktıBen çok rahat bir insanım. Bu konuyu okuyunca bir düşündüm "Ben olsam ne yapardım?" diye. Şimdi çok sevdiğim bir laf vardır "Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir." diye.
Sen benden biraz daha fazla yaş almışsın. Daha tecrübelisin. Bu olayda net haklı-haksız, doğru-yanlış durumu olduğunu düşünmüyorum. Buradaki asıl sorun artık zihinlere "Kurt düştü" bu çok büyük bir sorun. Ortada çoluk-çocuk falan da yok. Bence konu sahibinin ayrılması hayırlı olur. Bu mesele bitmez. Elbet dile gelir zaman zaman.
Ne gerek var bunun tedirginliği ile yaşamaya?
konu sahıbı saklamamıs kı ben bakıre degılım demıs en basta otesı var mı hayatımda bırı vardı demıs saklamamıs kı
adam bunu bılıyor en bast sorun etmemıs
konu sahıbı daha once kocasına eskı sevgılımle burda sevıstım su muzıgı dınledım dıye ayrıntı vererek anlatmak zorunda degıl kı ...talıhsızlık olmus adam bunu unutulmus usb de gormus ...gormeden once de konu sahıbının bırıyle oldugunu bılıyor, eger zekasında sorun yoksa nasıl ılıskı yasanr onu da bılıyordur ''vay efendım senın eskı resımlerını gordum ıgrencsın'' demek kurt dusmesı degıl bu baska bırsey
ha sunu dese anlasılır , gorunce ıcım burkuldu ıcımde bırseyler koptu sogudum sanırım sureklı aklıma gelecek dese kendısıyle ılgılı kendısını ıyı tanıyor ılerde daha buyuk sorun cıkmaması ıcın efendıce bıtırıyor derız
''kendıme yedekledım ıgrencsın bunu unutmam unutturmam'' demek ahlaksızlıgın dik alası bızım kızdıgımız sey bu
konu sahıbı bastı gıttı adamın yanına yuz yuze acıklamaya ıkna etmek ıcın... adam konu sahıbını cok agır sucluyor benımleyken onun hayalını mı kuruyordun demek bu mınvalde konusmak ne demek?
konu sahıbı nasıl ıspatlasın bunu ?bunun ıspatı yok... demek kı adam konu sahıbıyleyken eskı sevgılısını dusunuyor kı bu aklına gelıyor soruyor dıye dusunurum bende ...yedekledım kendıme dıye elınde koz tutan bunu da yapar bu kısımı aslında atlıyorsunuz