- 1 Haziran 2021
- 77
- 264
-
- Konu Sahibi losinggame
Bu konuda yorum yapmıycam diyorum ama yanlış bilgi yazılınca tutamıyorum kendimiüç kere söylenince nikah düşer kesin bilgi. Yeniden nikahlanmak için de önce başka biriyle nikahlanması gerekir. Ama whatsapptan söylenince nolur bilmiyorum. Zaten eşinin böyle bir hassasiyeti varsa ki konu sahibi olduğunu söylüyor, barışırlarsa fetva alırlar diye düşünüyorum.
Sizin birlikte olduğunuz insan buradaki adamdan daha fena ne yazık ki. Ortada çocuk var, o çocuğunda ayrılmış olsalar bile bir anne-babası var.Gorusuyorum ama ilerde cocuklar anne babasindan bahsedecek benim çocuğum eksiklik hissetmiycek mi sormayacak mı sizin resminiz yok mu diye
Ben hiç sanmıyorum whatsapptan deyince geçerli olacağını. Hem bildiğim kadarıyla bir talak hakkı da kadına veriliyor sinirle tek taraflı boşama olmaması için. Konu sahibine tavsiyem nikah akdinin olduğu kağıdı bulsun baksın 3 hak da erkeğe verilmişmi diye @sonbahar765544Bu konuda yorum yapmıycam diyorum ama yanlış bilgi yazılınca tutamıyorum kendimiüç kere söylenince nikah düşer kesin bilgi. Yeniden nikahlanmak için de önce başka biriyle nikahlanması gerekir. Ama whatsapptan söylenince nolur bilmiyorum. Zaten eşinin böyle bir hassasiyeti varsa ki konu sahibi olduğunu söylüyor, barışırlarsa fetva alırlar diye düşünüyorum.
Talak hakkını nikah akdi gerçekleştirirken eğer ister kadına da veriliyor, ben verildiğini düşünmüyorum. 3 talak aynı anda verildiyse eğer iş tırt. Kemal Sunal'ın Süt kardeşler filminde vardı hatırlar mısınız bilmem, Afife'nin kocişi 3 kez boşol demişti de hülle tutmuslardıBen hiç sanmıyorum whatsapptan deyince geçerli olacağını. Hem bildiğim kadarıyla bir talak hakkı da kadına veriliyor sinirle tek taraflı boşama olmaması için. Konu sahibine tavsiyem nikah akdinin olduğu kağıdı bulsun baksın 3 hak da erkeğe verilmişmi diye
Yani bizim nikahta söylenen buydu. Hülle olayına girilmemesi için bir talak da kadına veriliyormuş artık. Bu devirde böyle şeyler konuşmak gerçekten çok saçma geliyor banaTalak hakkını nikah akdi gerçekleştirirken eğer ister kadına da veriliyor, ben verildiğini düşünmüyorum. 3 talak aynı anda verildiyse eğer iş tırt. Kemal Sunal'ın Süt kardeşler filminde vardı hatırlar mısınız bilmem, Afife'nin kocişi 3 kez boşol demişti de hülle tutmuslardı
Burdaki adamdan daha fena derken anlayamadim kasdettiginizi.Sizin birlikte olduğunuz insan buradaki adamdan daha fena ne yazık ki. Ortada çocuk var, o çocuğunda ayrılmış olsalar bile bir anne-babası var.
İki mesaj önce konu sahibine akıl veriyordunuz. Orda yazdığınızı söyleseydiniz işte.
hala aynı evdesınız sızı evden gondermemıs naz niyaz yapıyorBen de Düğün istemedim ama nikahımıza erkek tarafından kimse katılamadı pandemi nedeniyle. Bir de eşimin babası vefat etmiş,annesinin muradı oğlun davullu zurnalı bir düğün yapmakmış. O yüzden yapılacaktı. Şu an ne durumda iptal edildi mi bilmiyorum. Eve geldi duş aldı ve uyudu direkt hiç konuşmadık. Ben farklı bir odadayım korkuyorum yanına gitmeye
kesinlikleSevmeseniz boşanmayın diye çırpınmazdınız, ayrıca aynı yerde kaldınız diye de vicdan yapmayın suçluluk da duymayın, arabası olan erkekler her flörtlerinde arabalarını satıp yenisini mi alıyor, o ön koltuğa kim bilir daha önce kaç kız arkadaşı oturmuş oluyor veya toplu taşıma kullanıyorlarsa eski kız arkadaşımla Eminönü-Beşiktaş vapuruna biniyorduk, yenisiyle Sirkeci-Kadıköy vapuruna bineyim Eminönü vapurunda diğerinin hatıraları mı var diyorlar.
Adamlara hiç üzülemeyeceğim şahsen, kadınlar yeri geliyor erkeklerin daha önce kullandığı eşyalarla dolu bekar evine gelin gidiyor, koltuklarda daha önce kimler oturdu diye düşünüyor muyuz biz?hala aynı evdesınız sızı evden gondermemıs naz niyaz yapıyor
bence yalvarmaktan vazgecın kendınızı acıkladınız ama o sızı agır sekılde suclamaya devam ettı
unlu dusunur şebnem ferah ablamızın da dedıgı gıbı bu aşk fazla ona
kesinlikle
Siz yorumlara yuh demişsiniz ama ben dr size yuh demek istiyorum
Eski sevgilinizle olan açık seçin videoları ( ki seks içerikli bence) saklamak nasıl anı saklamak oluyot?
Ben mesela sakladığım anılara ara sıra açıp bakıyorum.
Siz ne yapacaksınız? Videoları izleyip fotoğraflara mı bakacaksınız yanınızda eşiniz otururken?
Sen bugün soldan kalkmışsın sevgiliAdamlara hiç üzülemeyeceğim şahsen, kadınlar yeri geliyor erkeklerin daha önce kullandığı eşyalarla dolu bekar evine gelin gidiyor, koltuklarda daha önce kimler oturdu diye düşünüyor muyuz biz?
Mutfağında kimler yemek yaptı diye sinirleniyor muyuz?
Belki çok ama çok duygusal erkek vardır ama çoğunluğu mekanlara kadınlar kadar mana yüklemez, bana sanki adamın kadına baskı aracı olarak kullanması gibi geldi, onunla da gitmişsin demesi.
Kadın gitmese hııı demek onu unutamadın da gitmedin der miydi derdi belki, belli mi olur bu adamların sağı solu.
Yok aslında keyifli bir günümdeyim, ne bakımdan kesin ifadeler?Sen bugün soldan kalkmışsın sevgiliMune :) Çok kesin ifadeler ve yargıların var bugün. Böyle anonim ortamlarda her zaman bir emniyet payı bırakmakta fayda var.
Ben çok rahat bir insanım. Bu konuyu okuyunca bir düşündüm "Ben olsam ne yapardım?" diye. Şimdi çok sevdiğim bir laf vardır "Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir." diye.Yok aslında keyifli bir günümdeyim, ne bakımdan kesin ifadeler?
Ben baştan beri karşı çıktığım noktayı yazdım aslında, geçmişi asla saklamayan şeffaf davranan bir kadına boşanmak gibi kesin bir ifadeyle yaklaşan erkeğin yanında benim söylediklerim normalmiş gibi geliyor bana
Her flörtte araba değiştiren erkek var mı demiştim, bu tespit bir gerçek.
aynen oyle eger dusuneceksek madem oyle o zaman boyle ... nıye hep kadınlar ıcın dusunuluyor cok dogru soyluyorsunuz erkeklerın maceraları daha fazla ...dogruya dogru onunla neden o otele gıttın kısmına gelene kadar o zaman o adamda kım bılır nerelere bılmedıgı hangı mekanlara anılara konu sahıbını goturduAdamlara hiç üzülemeyeceğim şahsen, kadınlar yeri geliyor erkeklerin daha önce kullandığı eşyalarla dolu bekar evine gelin gidiyor, koltuklarda daha önce kimler oturdu diye düşünüyor muyuz biz?
Mutfağında kimler yemek yaptı diye sinirleniyor muyuz?
Belki çok ama çok duygusal erkek vardır ama çoğunluğu mekanlara kadınlar kadar mana yüklemez, bana sanki adamın kadına baskı aracı olarak kullanması gibi geldi, onunla da gitmişsin demesi.
Kadın gitmese hııı demek onu unutamadın da gitmedin der miydi derdi belki, belli mi olur bu adamların sağı solu.
Boşanma 2 adil şahit eşliğinde gerçekleşitor öyle watsaptan boşanma olmaz. Şahit zorunlu araştırın.Oovvvv whatsapptan boş ol demekle de oluyor muymus... Neden resmi nikah yapiliyor ki zaten hicc yani gereksiz. Bosanmak istiyorlar bir sürü masraf, dava süreci falan... ohhh 3 kere whatsapptan boş ol yaz bitti gitti!!!