Allah aşkına yardım edin

Bunlar ilk ofke patlamalari, zamanla aklini basina da toplayabilir, tepkisinde ki abartiyi gorebilir, bence ustune gitme hic bi sekilde, yalvarip yakarma da, birak toplasin kafayi

İnanır mısınız bilmiyorum ama mesela aynı yerde kaldığımızda asla aklımdan diğeri geçmedi,onunla kıyaslamadım. Orda kalmak zorundaydık çünkü başka bir seçenek yoktu. Bu benim için o dönemde giydiğim bir kıyafeti şimdi de giyebilmek kadar normal bir olay. Çünkü gerçekten ben sevgimde samimiyim. Eşime beslediğim hisler birlikte yaşadıklarımız bambaşka.

yaa bak şu an aklıma geldi, ilişkimizin ilk yılında sevgilimin bir kızla öpüşürkenki fotosunu görmüştüm. ama onun telefonunda beraber fotolara bakıyorduk.
yani bir sürü eski foto vardı tarih sıralamasından belli, yani bir sürü şeyin içinde bir foto kalmış.
o an evet kıskanmıştım ama ayrılmayı düşünmemiştim. biraz naz niyaz yapmıştım.
4. yılı ilişkimizin, bak unutmuşum, resmen bu konuda böyle yoğun yazınca zihnimin arkasından geri geldi şu an.
oluyor yani birşeyler kalabiliyor, özellikle saklamamıştır ona da eminim.
ama bendeki tek fotoydu. telefonda kalmış işte. belki konu sahibinin eşi ağır buğur bir belleğe atılmış diye özenildiğini düşündü bilemiyorum.
rahatsız olmakta haksız bulamıyorum ama tepkisi çok abartılı.

Biraz zaman ver senin de hoşuna gitmezdi çıldırırdın belki de . Aynı yerde konaklamak falan ağır olmuş. Sonuçta senin geçmişini biliyordu. Kimse kimseyi eski eşiyle fotoğrafları yüzünden yargilayamayacagi gibi eski sevgilisi içinde yargilayamaz. Ama yinede hazmetmesi zaman alır.

Hayır hayır o derece açık videolar fotolar değil

Ailesine Olayı anlatmayacak tartıştık bitti diyecekmiş bunu zaten aileme anlatamam çok iğrenç bişey dedi

ben ilk yazınızdan sevişme gibi algılayarak adamı haklı bulmuştum. ama şu an yazdıklarınıza istinaden yaptığı şey çok abartı. tamam rahatsız olabilir anlarım. ama iğrenç falan denecek birşey yok.
çünkü biliyormuş.
hani kendisini sizin ilk sevgiliniz sansa gene haklı. ama durumdan haberdar.
herhalde oturup tavla oynamadığınızı biliyordu. evet görmek hoş olmamıştır ama yedeklemek, iğrenç demek abartı.
bence ayrılmak ikiniz için de hayırlısı olacak.

sizin aileniz muhafazakar mı ?

Sevmeseniz boşanmayın diye çırpınmazdınız, ayrıca aynı yerde kaldınız diye de vicdan yapmayın suçluluk da duymayın, arabası olan erkekler her flörtlerinde arabalarını satıp yenisini mi alıyor, o ön koltuğa kim bilir daha önce kaç kız arkadaşı oturmuş oluyor veya toplu taşıma kullanıyorlarsa eski kız arkadaşımla Eminönü-Beşiktaş vapuruna biniyorduk, yenisiyle Sirkeci-Kadıköy vapuruna bineyim Eminönü vapurunda diğerinin hatıraları mı var diyorlar.

Dini hassasiyetleriniz varsa ki anladığım kadarı ile var, diyanetten görüş almanız gerekiyor, 3 talak hakkınız bitmiş.
Ayrıca bakire olmadığınızı bilip bu kadar tepki göstermesinde art niyet arıyorum. Hele hele USB icindekileri kopyalaması facia.
Sizin yerinizde olsam seviyorum falan demem kıçına önce ben tekmeyi basarım.

Evet çok olmasa da muhafazakar sayılırlar böyle bir olayla bittiğini asla söyleyemem

Daha fazla olumsuz sey duymaktan korkuyo, seviyo iste adami ne yapsin, ikisi de şokta
Bu kadar alttan alırsa, suçlu gibi davranırsa adamın affedeceği varsa da etmez. Affederse de yüzüne vurur. Biraz dik durması lazım. Kolay bir durum değil tabii ama baştan ezdirirse böyle gider hep.

Beynimizde hala çifte standartlar var maalesef. En modern diyebileceğimiz kişi ve toplumlarda bile bu böyle. Teoride her şeyi aştık ama pratikte sınıfta kalıyoruz.

Bu kadar alttan alırsa, suçlu gibi davranırsa adamın affedeceği varsa da etmez. Affederse de yüzüne vurur. Biraz dik durması lazım. Kolay bir durum değil tabii ama baştan ezdirirse böyle gider hep.
Haklısınız diğer yorumlarda da söylemişler ben kendimi yeterince açıkladım sanırım bundan sonrası Allaha bırakmakla yetineceğim, elimden şu an bişey gelmiyor çünkü. İstediğin kadar git kafanı topla üstüne gelmeyeceğim ama bu yüzden dağıtmayalım bu yuvayı bir çırpıda karar verme diyeceğim

Kizlar simdi bu konuyla alakalı olduğu icin özellikle bosanmis cocuklulara soruyorum. Biz simdi bu mevzuyu erkek arkadaşımla konustuk. Benim öpüşürken resimlerimde duruyor üşendiğim için silmedim, silicem ama erteliyorum. Eski esimle sarılmış resimleri hic silmeyi dusunmedim, ogluma anne babasindan baska bir hatıra yok doğar doğmaz ayrildik sayilir. Erkek arkadaşım cocuk icin saklamaninda mantıklı olmadigini soyledi kizdi. Sizce de böyle mi. Oglum icin saklamamalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…