- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.342
-
- Konu Sahibi losinggame
Bunlar ilk ofke patlamalari, zamanla aklini basina da toplayabilir, tepkisinde ki abartiyi gorebilir, bence ustune gitme hic bi sekilde, yalvarip yakarma da, birak toplasin kafayiZaman vereceğim elbette ama o en baştan dini olarak boşadı bile beni. Çok kararlı duruyor zaman vermek işe yarayacak mı bilmiyorum. İçimde sana karşı hiç bir sevgi olmadan devam edemem zulmederim böyle ancak dedi. Siz nasıl atlattınız? Eşiniz de böyle tepki vermiş miydi,nasıl davrandınız?
Daha fazla olumsuz sey duymaktan korkuyo, seviyo iste adami ne yapsin, ikisi de şoktaSiz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz, niye korkuyorsunuz
İnanır mısınız bilmiyorum ama mesela aynı yerde kaldığımızda asla aklımdan diğeri geçmedi,onunla kıyaslamadım. Orda kalmak zorundaydık çünkü başka bir seçenek yoktu. Bu benim için o dönemde giydiğim bir kıyafeti şimdi de giyebilmek kadar normal bir olay. Çünkü gerçekten ben sevgimde samimiyim. Eşime beslediğim hisler birlikte yaşadıklarımız bambaşka.Konu sahibi ben size üzüldüm ama cidden eşinize daha çok üzüldüm. Eski sevgilinizle kaldığınız yerde onunla da kalmış olmanız exin hediye ettiği bir kiyafetle yenisiyle buluşmaya gitmek gibi bir şey.. Sahi nasıl başardınız bunu? Esasen herkes ilişki yasayabilir. Biter gider. Ama yeni ilişkide onunla olan anılarımdan uzak yeni anılar oluşturmaya gayret ederdim en azından.
Adam hangi kısmını sindirsin.
Çok zor..:/
Herkesin kaldırabileceği farklıdır
Adam karısını başkasıyla öpüşürken izlediği için kaldıramamış olabilir. Bu adamı kötü biri yapar mı emin olamadım. İki tarafın da haklı ve haksız yönleri var gibi geldi. Çok ikilemde bir konu benim için.
Ben eşimin bulsam boşamam tabi
Ama neden sakladığını sorgularım
Belki kıskançlıkla ani tepki veririm
Ama boşamam kesinlikle
Ama bu konudaki adam da o ışığı göremedim
Kadının kendi selameti için boşansa daha iyi gibi
Hayır hayır o derece açık videolar fotolar değilKonuda eşinizin haklı olduğu tek kısım halen saklamanıza bozulması. Saklamadığınızı söylüyorsunuz ama o öyle düşünmüştür. Onun dışında ondan önce olan bir ilişki bu kadar fazla tepki vermesi bana normal gelmiyor. Fotoğraf ve videolar ne kadar açıktı? Cinsel ilişkinizi izlediyse midesi kaldırmamış olabilir. Yani böyle şeyleri kayıt altına almak kusura bakmayın ama o kadar saçma ki. Nude, sanal seks zart zurt illa bir sorun çıkıyor işte.
Ailesine Olayı anlatmayacak tartıştık bitti diyecekmiş bunu zaten aileme anlatamam çok iğrenç bişey dedi
Sevmeseniz boşanmayın diye çırpınmazdınız, ayrıca aynı yerde kaldınız diye de vicdan yapmayın suçluluk da duymayın, arabası olan erkekler her flörtlerinde arabalarını satıp yenisini mi alıyor, o ön koltuğa kim bilir daha önce kaç kız arkadaşı oturmuş oluyor veya toplu taşıma kullanıyorlarsa eski kız arkadaşımla Eminönü-Beşiktaş vapuruna biniyorduk, yenisiyle Sirkeci-Kadıköy vapuruna bineyim Eminönü vapurunda diğerinin hatıraları mı var diyorlar.İnanır mısınız bilmiyorum ama mesela aynı yerde kaldığımızda asla aklımdan diğeri geçmedi,onunla kıyaslamadım. Orda kalmak zorundaydık çünkü başka bir seçenek yoktu. Bu benim için o dönemde giydiğim bir kıyafeti şimdi de giyebilmek kadar normal bir olay. Çünkü gerçekten ben sevgimde samimiyim. Eşime beslediğim hisler birlikte yaşadıklarımız bambaşka.
Dini hassasiyetleriniz varsa ki anladığım kadarı ile var, diyanetten görüş almanız gerekiyor, 3 talak hakkınız bitmiş.Zaman vereceğim elbette ama o en baştan dini olarak boşadı bile beni. Çok kararlı duruyor zaman vermek işe yarayacak mı bilmiyorum. İçimde sana karşı hiç bir sevgi olmadan devam edemem zulmederim böyle ancak dedi. Siz nasıl atlattınız? Eşiniz de böyle tepki vermiş miydi,nasıl davrandınız?
Duygusal olarak korkuyorum şu an tekrar ağır cümlelerini duymaya hazır değilim ne yazık ki güçlü biri değilim öyle kestirip atamıyorumSiz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz, niye korkuyorsunuz
O zaman tepkisi saçma.Hayır hayır o derece açık videolar fotolar değil
Evet çok olmasa da muhafazakar sayılırlar böyle bir olayla bittiğini asla söyleyememben ilk yazınızdan sevişme gibi algılayarak adamı haklı bulmuştum. ama şu an yazdıklarınıza istinaden yaptığı şey çok abartı. tamam rahatsız olabilir anlarım. ama iğrenç falan denecek birşey yok.
çünkü biliyormuş.
hani kendisini sizin ilk sevgiliniz sansa gene haklı. ama durumdan haberdar.
herhalde oturup tavla oynamadığınızı biliyordu. evet görmek hoş olmamıştır ama yedeklemek, iğrenç demek abartı.
bence ayrılmak ikiniz için de hayırlısı olacak.
sizin aileniz muhafazakar mı ?
Hayır hayır o derece açık videolar fotolar değil
Bu kadar alttan alırsa, suçlu gibi davranırsa adamın affedeceği varsa da etmez. Affederse de yüzüne vurur. Biraz dik durması lazım. Kolay bir durum değil tabii ama baştan ezdirirse böyle gider hep.Daha fazla olumsuz sey duymaktan korkuyo, seviyo iste adami ne yapsin, ikisi de şokta
Beynimizde hala çifte standartlar var maalesef. En modern diyebileceğimiz kişi ve toplumlarda bile bu böyle. Teoride her şeyi aştık ama pratikte sınıfta kalıyoruz.Konuda bir arkadaşımız güzel bir örnek vermişti, bir konuda üyelerden birinin eşi evlenmeden önce biriyle birliktelik yaşamış ve o beraberlikten bir çocuğu olmuş, üye bunu evlendikten sonra öğrenmiş.
Çoğunluk adamın geçmiş hayatı demiş ama bu konuda kadının geçmiş hayatı denmiyor, ki kadın geçmişini saklamamış.
Görmekse sizden önce ki birliktelikten olan bir çocuk da eşinizin geçmişini yüzünüze tokat gibi vurmak olmuyor mu?
Sindirmekse eşin eski beraberliğinden bir çocuğu olduğunu sindirmek de kolay değildir.
Nedense hep kadın bir şeyleri sindirsin erkeklere gelince sindiremez
O zaman geçmişini kafaya takmayacağı biriyle flört edip evlenecek.
Peki eşin dini hassasiyetleri olan biri mi? Dini nikahı bozduğu için soruyorum. Yani dini nikahsız devam eder mi?Evet çok olmasa da muhafazakar sayılırlar böyle bir olayla bittiğini asla söyleyemem
Haklısınız diğer yorumlarda da söylemişler ben kendimi yeterince açıkladım sanırım bundan sonrası Allaha bırakmakla yetineceğim, elimden şu an bişey gelmiyor çünkü. İstediğin kadar git kafanı topla üstüne gelmeyeceğim ama bu yüzden dağıtmayalım bu yuvayı bir çırpıda karar verme diyeceğimBu kadar alttan alırsa, suçlu gibi davranırsa adamın affedeceği varsa da etmez. Affederse de yüzüne vurur. Biraz dik durması lazım. Kolay bir durum değil tabii ama baştan ezdirirse böyle gider hep.
Hazır olup konuşmaya başlarsanız bir ara video ve fotoğrafları kopyalama amacını da sorun.Duygusal olarak korkuyorum şu an tekrar ağır cümlelerini duymaya hazır değilim ne yazık ki güçlü biri değilim öyle kestirip atamıyorum
Adamın yaptığı bu duruma hak vermek, zorbalığa hak vermektir bana göre.