Heh işte uzun uzadıya yazdığım mesajların bir kısmının özeti bu, ortada yalan dolan yok, aldatma saklama yok, her şey açık bir şekilde konuşulmuş, adam kendinden öncesini biliyormuş, bile bile 4 yıl flört etmiş ve evlenmiş, ki o usb içinde gerçekte ne var net bilmiyoruz, açık saçıktan kasıt nedir o bile muamma, şimdi bana göre açık saçık başka, size göre açık saçık başka, misal benim için dizden 15 cm yukarıda giymek açık saçıklık değildir ama başkası için teşhirciliktir gibi.
Sonra neden yedeklersin? Kendimi adamın yerine koyuyorum gördüm sinirlendim sindiremedim o usbyi taşla vura vura kırarım sinirden, evi indiririm kırılmadık eşya bırakmam ama usb yedeklemem.
Yedekliyorsam kesin aklımda bir plan vardır, canını yakmak için kullanmak üzere yedeklerim, bir erkek neden karısının USB'sini yedekler?
Valla ben bazı erkekler söz konusu olunca şüpheciyimdir, insanın 20-30 yıllık eşi bile kazık atabiliyorken 6 aylık eşin ne yapacağını kestirmek güç, kadın sanki dün aldatmış gibi ortalığa saçmayacağı ne malum.