- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
-
- Konu Sahibi losinggame
Ayynen öyle. Boşanmak, fotoları kendine yedeklemek falan bana çok art niyetli geldi. Yedeklese ne olacak yani neyin delili? Kaç yıl önceki videolar aldatılma yok bir şey yok mahkemeye ne diyecek? Belki rezil etmek için yedekledi.Valla bu konuda kadının tek hatası usb'yi kontrol etmeden içinde ne olduğunu hatırlamadığı için imha etmek yerine ıvır zıvırların olduğu kutuya koymak olmuş.
Geri kalan her şeydeyse adam kabahatli, eline rast gele usb geldi içinde ne var acaba diye taktın baktın aaaa eşin eski fotosu, anlayana kadar birkaç foto geçti diyelim, ki otomatik oynatma olmadığına göre elle geçiyordur, çek al USB'yi kırıp çöpe at, kızdın sinirlendin mi yine bağır çağır kavga et niye sakladın deyip hesap sor ama kadının ilk birlikteliği olmadığına kadar bilen bir adamsın madem sanki hiçbir şey bilmiyormuşsun da kandırılmışsın gibi havalara girmezsin.
Çayı püskürttüm boğazımda kaldı agjsjdyhkjYa zaten nasıl arayacak ben onu anlamadım?
6.hissim evde bir yerde USB olduğunu söylüyor mu diyecek?
Yani evde boş boş otururken dur USB arayayım mı dedi?
Ben daha önce hiç fikri olmadığı bir şeyi nasıl özellikle arar insan onu çözemedim
Şu an otururken dur evde Viking baltası arayayım demiyorum mesela
Bu konuyu çok sahiplenmiş gibi oldum ama bence de aynen öyle, bilmekle görmek farklıdır bunu dahi kabul edebilirim ama zaten bildiğin bir geçmiş için, üstelik bilerek 4 yıl flört edip de evlendiğin bir kadının fotolarını yedekleyip boşanmayı istemek hiç de haklı değil.Ayynen öyle. Boşanmak, fotoları kendine yedeklemek falan bana çok art niyetli geldi. Yedeklese ne olacak yani neyin delili? Kaç yıl önceki videolar aldatılma yok bir şey yok mahkemeye ne diyecek? Belki rezil etmek için yedekledi.
Ben de merak ederim sanırım ama kediyi merak öldürürmüş önemli olan kendimize hakim olabilmek. Söyle bastan bir iki okusan yeter hem ya tutup tüm mesajlaşmaları okumaya gerek var mi? Bir aksiyon vs da yoktur ki burdaki konular gibi napıcaz sıkılırız hemAy ben merak ederim, catlarim bakmazsam
Can cikar huy cikmaz, hayatim entrika, merak, gizemBen de merak ederim sanırım ama kediyi merak öldürürmüş önemli olan kendimize hakim olabilmek. Söyle bastan bir iki okusan yeter hem ya tutup tüm mesajlaşmaları okumaya gerek var mi? Bir aksiyon vs da yoktur ki burdaki konular gibi napıcaz sıkılırız hem
Bence tehdit etmek için yedekledi. Kesin boşanmaya kararlıysa boşanmayı yokuşa sürmesi halinde kullanmak için.Ayynen öyle. Boşanmak, fotoları kendine yedeklemek falan bana çok art niyetli geldi. Yedeklese ne olacak yani neyin delili? Kaç yıl önceki videolar aldatılma yok bir şey yok mahkemeye ne diyecek? Belki rezil etmek için yedekledi.
Ay adam ilk birlikteliği olmadığını biliyor muymuş? Ben o kısmı kaçırmışım. O zaman diyorum ki adam çor yesin. Ben bakir bildiğim kocamın öpüşme vb videolarını izlesem bozulur kızardım düşüncesinden yola çıkmıştım daha çokValla bu konuda kadının tek hatası usb'yi kontrol etmeden içinde ne olduğunu hatırlamadığı için imha etmek yerine ıvır zıvırların olduğu kutuya koymak olmuş.
Geri kalan her şeydeyse adam kabahatli, eline rast gele usb geldi içinde ne var acaba diye taktın baktın aaaa eşin eski fotosu, anlayana kadar birkaç foto geçti diyelim, ki otomatik oynatma olmadığına göre elle geçiyordur, çek al USB'yi kırıp çöpe at, kızdın sinirlendin mi yine bağır çağır kavga et niye sakladın deyip hesap sor ama kadının ilk birlikteliği olmadığına kadar bilen bir adamsın madem sanki hiçbir şey bilmiyormuşsun da kandırılmışsın gibi havalara girmezsin.
Can cikar huy cikmaz, hayatim entrika, merak, gizemolucegimi bilsem okurum dibine kadar hdhhsgsgs
Belki kavga edersin, tartışırsın, bir süre görmek istemezsin ama boşanmayı gerektirecek bir şey göremiyorum. Genelleme yapmak istemem ama bir kadın aynı şeyi yaşasa bence boşanmazdı. Çok ciddi bir kavga yaşanırdı ama boşanacağını hiç sanmıyorum. Ben konu sahibinin yerinde olsam ve fotoları yedeklediğini duysam kan beynime sıçrardı. Madem boşanacak kadar midesi bulandı neden yumuşamamak için sürekli o fotolara bakacak ki? O kadar ağır geldiyse insan kendi telefonunda görmek istemez. İlk iş bu durumu halletmesi lazım.Bu konuyu çok sahiplenmiş gibi oldum ama bence de aynen öyle, bilmekle görmek farklıdır bunu dahi kabul edebilirim ama zaten bildiğin bir geçmiş için, üstelik bilerek 4 yıl flört edip de evlendiğin bir kadının fotolarını yedekleyip boşanmayı istemek hiç de haklı değil.
Yok yahu bi de pazen donuyla öpüsmüs garibim anca, ben daha yanarli donerli sahnelerin bile lafini ettirmem, saklamak hata evet, ama senden öncesi bu, net bi bicimde sana ne yaniAy adam ilk birlikteliği olmadığını biliyor muymuş? Ben o kısmı kaçırmışım. O zaman diyorum ki adam çor yesin. Ben bakir bildiğim kocamın öpüşme vb videolarını izlesem bozulur kızardım düşüncesinden yola çıkmıştım daha çok
Biliyormuş ablacım, sonbahar'ın mesajında yazıyor:Ay adam ilk birlikteliği olmadığını biliyor muymuş? Ben o kısmı kaçırmışım. O zaman diyorum ki adam çor yesin. Ben bakir bildiğim kocamın öpüşme vb videolarını izlesem bozulur kızardım düşüncesinden yola çıkmıştım daha çok
Bakire olmadığımı biliyordu diyeyim o zaman direkt anlaşılsın,bilmedikleriyle karşılaşmadı aslında ama görmüş olmak bambaşka bişey
Heh işte uzun uzadıya yazdığım mesajların bir kısmının özeti bu, ortada yalan dolan yok, aldatma saklama yok, her şey açık bir şekilde konuşulmuş, adam kendinden öncesini biliyormuş, bile bile 4 yıl flört etmiş ve evlenmiş, ki o usb içinde gerçekte ne var net bilmiyoruz, açık saçıktan kasıt nedir o bile muamma, şimdi bana göre açık saçık başka, size göre açık saçık başka, misal benim için dizden 15 cm yukarıda giymek açık saçıklık değildir ama başkası için teşhirciliktir gibi.
Sonra neden yedeklersin? Kendimi adamın yerine koyuyorum gördüm sinirlendim sindiremedim o usbyi taşla vura vura kırarım sinirden, evi indiririm kırılmadık eşya bırakmam ama usb yedeklemem.
Yedekliyorsam kesin aklımda bir plan vardır, canını yakmak için kullanmak üzere yedeklerim, bir erkek neden karısının USB'sini yedekler?
Valla ben bazı erkekler söz konusu olunca şüpheciyimdir, insanın 20-30 yıllık eşi bile kazık atabiliyorken 6 aylık eşin ne yapacağını kestirmek güç, kadın sanki dün aldatmış gibi ortalığa saçmayacağı ne malum.
Adamın yaptığı bu duruma hak vermek, zorbalığa hak vermektir bana göre.hah işte asıl konu bu. tamam adam içine sindirememiş olabilir. konu sahibinin dediği gibi sadece öpüşme bile olsa, görünce kaldıramadım ben bunu diyebilir. kendi kararı.
ama yedeklemek mideyi bi bulandırıyor.
intikam mı alacak ? neyin intikamı ? zaten ortada gizli saklı birşey yok.
gidip aileye sunmadı diyelim de konu sahibi ayrılmak istemiyor diye mahkemeye delil verdi, ee gene aileler öğrenmeyecek mi ?
nereden tutulsa tuhaf.
Konuda bir arkadaşımız güzel bir örnek vermişti, bir konuda üyelerden birinin eşi evlenmeden önce biriyle birliktelik yaşamış ve o beraberlikten bir çocuğu olmuş, üye bunu evlendikten sonra öğrenmiş.Belki kavga edersin, tartışırsın, bir süre görmek istemezsin ama boşanmayı gerektirecek bir şey göremiyorum. Genelleme yapmak istemem ama bir kadın aynı şeyi yaşasa bence boşanmazdı. Çok ciddi bir kavga yaşanırdı ama boşanacağını hiç sanmıyorum. Ben konu sahibinin yerinde olsam ve fotoları yedeklediğini duysam kan beynime sıçrardı. Madem boşanacak kadar midesi bulandı neden yumuşamamak için sürekli o fotolara bakacak ki? O kadar ağır geldiyse insan kendi telefonunda görmek istemez. İlk iş bu durumu halletmesi lazım.
Ben de Düğün istemedim ama nikahımıza erkek tarafından kimse katılamadı pandemi nedeniyle. Bir de eşimin babası vefat etmiş,annesinin muradı oğlun davullu zurnalı bir düğün yapmakmış. O yüzden yapılacaktı. Şu an ne durumda iptal edildi mi bilmiyorum. Eve geldi duş aldı ve uyudu direkt hiç konuşmadık. Ben farklı bir odadayım korkuyorum yanına gitmeyeBen de öyle olsun istemiştimYa anneniz evde sizinle kalmamış da olabilir ya da siz daha önce de ilişki yaşamış olabilirsiniz. Garip olan bu değil, evlendikten sonra düğün yapmak. Sadece sevişme olarak bakmıyorum olaya. Adam altı ayda televizyon karşısında uyuklama moduna bile girer, gelirken eve ekmek alıyordur, kadın belki adamın kirli donunu makineye atıyordur, eş ailesini garipsemeye başlamıştır. Evlilik hayatlarında rutinler oluşmuştur yani. Prezervatifin hangi çekmecede olduğu, sabah kahvaltıyı kimin hazırlayıp kaldırdığı vs. her şey oturduktan sonra hadi düğün yapalım demek çok saçma. Evlenmişsiniz işte, hala düğün neyin nesi
Neyse konu sahibi tekrar geçmiş olsun. Tek diyeceğim şey bu kadar ezdirme kendini.
İnşallah yuvanız dağılmazBen de Düğün istemedim ama nikahımıza erkek tarafından kimse katılamadı pandemi nedeniyle. Bir de eşimin babası vefat etmiş,annesinin muradı oğlun davullu zurnalı bir düğün yapmakmış. O yüzden yapılacaktı. Şu an ne durumda iptal edildi mi bilmiyorum. Eve geldi duş aldı ve uyudu direkt hiç konuşmadık. Ben farklı bir odadayım korkuyorum yanına gitmeye
Zaman vereceğim elbette ama o en baştan dini olarak boşadı bile beni. Çok kararlı duruyor zaman vermek işe yarayacak mı bilmiyorum. İçimde sana karşı hiç bir sevgi olmadan devam edemem zulmederim böyle ancak dedi. Siz nasıl atlattınız? Eşiniz de böyle tepki vermiş miydi,nasıl davrandınız?Aynısını yaşayıp eşimin gözleri öfkeden yuvalarından fırladığı için, ve onu ilk kez böyle öfkeli gördüğüm için mutsuz olursunuz illa ki diyemiyorum. Benim eşim öfkesini, kıskançlığını kustu kustu rahatladı, 3 sene oldu bi kez bile konusu açılmadı. Adam kadının geçmişini zaten biliyor, yüzleşmek canını acıtmış sadece, biraz zaman verse konu sahibi belki sindirecek. Herkesin vereceği tepki bir olmaz. En doğrusu zaman vermek. Bi bahane bulup düğünü erteledik demek..
Siz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz, niye korkuyorsunuzBen de Düğün istemedim ama nikahımıza erkek tarafından kimse katılamadı pandemi nedeniyle. Bir de eşimin babası vefat etmiş,annesinin muradı oğlun davullu zurnalı bir düğün yapmakmış. O yüzden yapılacaktı. Şu an ne durumda iptal edildi mi bilmiyorum. Eve geldi duş aldı ve uyudu direkt hiç konuşmadık. Ben farklı bir odadayım korkuyorum yanına gitmeye